Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Uz 80% šuta za 3 poena, imaju “samo”12 poena razlike na pola utakmice. Ako igdje ima šanse vidim u tom segmentu
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
11/17 za 3

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ljudi haman 60 koševa ubacili za poluvrijeme, nema šanse da ovako nastave
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nevjerovatno kako nas zatrpavaju tricama. Ne mozemo nista odbraniti.
Bukvalno su svaki napad imali samog igraca na sutu, a ulazi im sve zivo. Uzasno pripremljena utakmica.
Primiti 56 poena za poluvrijeme, katastrofa
Realno, napad je bio ok, 44 poena za poluvrijeme je odlicno ali sta je ovo s odbranom. Jesu njima usle tri trice preko ruke, ali brate otvorenih suteva su imali ko na izlozbi. Ocigledno nismo ustimani i ne vidim kako mozemo u drugom izaci sa drugim licem. No ako cesima zadrhti ruka vratit cemo tekmu u egal
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bosnic se malo uzvijezdio nakon onih vezanih pobjeda,sramotna postavka u odbrani zasada
Nece ovo moci sa dva visoka dizelasa,mora brzi Lazic na cetvorku...

Nece ovo moci sa dva visoka dizelasa,mora brzi Lazic na cetvorku...
Bog mi je svjedok, imam ohohoo kuka, košarku pratim pa od Jugoplastike i Cibone iz bivše YU, prekk NBA, eurolige.. nikad ali bukvalno nikada nisamo vidio ovakvu tricu kao večeras kod Čeha, pa ovo izlazi van matematičkih zakona.. svaka čast..
Ljudi su dali 11 trojki za poluvrijeme. Dobro je pa ikako imamo rezultatski priključak ali sumnjam da mozemo ovo okrenut na kraju
-
- Kontakt:
i ove kosarkase haman sjebale nargile....Nije sramota izgubiti utakmicu, ali uz ovakav pristup drzavnom dresu ja im se mame naj....
Zadnja izmjena: Hasansas1978, dana/u 26 nov 2021, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
Obzirom da toliko dugo pratis kosarku pretpostavljam da si htio reci kako nikada nisi vidio da neka ekipa ovako loše brani šut za tri poena!?
Bojler da bace usao bi ovo u zivotu nisam vidio
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Jelinek 4/4 za tri ,Pursl 4/4 za tri ,Peterka 4/4 za tri sve im ulazi danas a i obrana na šutu za tri užasna.
Cesi dobru odbranu igraju,nema lakih poena,idu radije na faul,nismo mislim ni jedan otvoren sut imali za tri.I to je ta razlika ljudi deru trice,mi nesto nazor sto uguramo iz reketa ili kroz bacanja.Fali nam jedan pojedinac da podigne ekipu,ovako svako pomalo vuce a to nije dovoljno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- legenda reala
- Kontakt:
Sve ovi tvoji igraci zakazali, moj Gega ubija i mora igrati bar 38 minuta ako hocemo da pobjedujemo

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Nemoguce je ovoliko trica zabiti da nema nikog na parketu, 5 puta preko igraca iz nekog naskoka u tri pichke materine. Imal odbrane igdje???
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".