Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Ako vec razmisljamo dosta o Englezima ovaj prijelazni rok i treba nam desni bek sa instant ucinkom zasto ne probati sa Tavernierom recimo. Leti po terenu, vec igra na otoku, ima iskustvo, brutalnu statistiku i odlican je na fifi 

ARSENAL4ever
- Ozymandias
- Kontakt:
Evo Juventus hoce Aubu. Mogli smo direkt mijenjat Aubu za Ronalda, htio bi on kod nas sto posto.
- AshburtonG
- Kontakt:
Aubu treba prodat sto prije. Ovaj hat trick je mazanje ociju. Nece preci 15 golova u sezoni, a to je premalo za lika koji prima 250k funti sedmicno. Bolje forsirat Lacu(dok se ne dovede klasa) i Martinellija u spicu, a da Pepe i Saka budu prvi izbori na krilima.
- Marsal
- Kontakt:
Laca ima ugovor još ovu godinu, ofe on džabaluka iduće ljeto.AshburtonG je napisao/la: ↑26 avg 2021, 23:45Aubu treba prodat sto prije. Ovaj hat trick je mazanje ociju. Nece preci 15 golova u sezoni, a to je premalo za lika koji prima 250k funti sedmicno. Bolje forsirat Lacu(dok se ne dovede klasa) i Martinellija u spicu, a da Pepe i Saka budu prvi izbori na krilima.
Zašto se ne dovodi desni bek i fudbaler za sredinu mi još nije jasno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa taman ga izdrzat do sljedeceg ljeta, kad ga vec ne mozemo nikome prodat. Nek pokupi Gabi par fora od njega, pa da vidimo ima li od njega kuveta. Sa 20ak startova, ako ne ubaci 10 golova, ne planirat ga kao startera i sljedece ljeto zaganjat neku klasu na CFu. Meni Gabi obecava, ali eto nek mu ova sezona bude prelomna. Nek se dokaze.
Mi smo pustili Salibu, Torreiru i Guendouzija, a nismo doveli nista na tim pozicijama osim Whitea, koji je navikani Englez. Uopce mi ne odaje povjerenje i sigurnost. Gabriel u formi je direktor odbrane za njega. Kao sto sam vec pisao, Pjanic i Ramsey, uz ostanak Torreire je bio nas idealan realni scenarij, uz tjeranje Xhake i Elnenya.
Pjanic-Partey-Ramsey je solidan i iskusan core. Na to dodas ESRa i Martina, te Lakongu i Torreiru. Sest ili 7 iskoristivih igraca, koji mogu iznijeti 50ak tekmi ove sezone. Ovako cemo nadam se makar imat srecu u nesreci, da ce Arteta bit onemogucen da bilo sta napravi sa ovakvim rosterom, te da popusi otkaz najkasnije do novembra.
Za desnog beka fakat nemam neku ideju, ali ne vjerujem da je tesko naci boljeg od Bellerina.
Mi smo pustili Salibu, Torreiru i Guendouzija, a nismo doveli nista na tim pozicijama osim Whitea, koji je navikani Englez. Uopce mi ne odaje povjerenje i sigurnost. Gabriel u formi je direktor odbrane za njega. Kao sto sam vec pisao, Pjanic i Ramsey, uz ostanak Torreire je bio nas idealan realni scenarij, uz tjeranje Xhake i Elnenya.
Pjanic-Partey-Ramsey je solidan i iskusan core. Na to dodas ESRa i Martina, te Lakongu i Torreiru. Sest ili 7 iskoristivih igraca, koji mogu iznijeti 50ak tekmi ove sezone. Ovako cemo nadam se makar imat srecu u nesreci, da ce Arteta bit onemogucen da bilo sta napravi sa ovakvim rosterom, te da popusi otkaz najkasnije do novembra.
Za desnog beka fakat nemam neku ideju, ali ne vjerujem da je tesko naci boljeg od Bellerina.
Isto tako treba spomenuti u vezi Aube da je on konacno igrao centralnog napadaca proslu utakmici, a ne neko lijevo krilo.
Da li je mazanje ociju vidjet cemo, al on je u stanju naci prostor kas igra klasicnu devetku. Na krilu je beskoristan i igrac manje sto je bio slucaj cijelu proslu sezonu.
Ove godine ce imat iza sebe tri pristojno kreativna igraca, i ako bude igrao propisnu devetku ima nade da se vrati na staru formu.
A ako Arteta od njega bude trazio da glumi neko lazno krilo, beka, kurce palce nema od tog nista. Bolje ga prodat
Da li je mazanje ociju vidjet cemo, al on je u stanju naci prostor kas igra klasicnu devetku. Na krilu je beskoristan i igrac manje sto je bio slucaj cijelu proslu sezonu.
Ove godine ce imat iza sebe tri pristojno kreativna igraca, i ako bude igrao propisnu devetku ima nade da se vrati na staru formu.
A ako Arteta od njega bude trazio da glumi neko lazno krilo, beka, kurce palce nema od tog nista. Bolje ga prodat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sutra mi prvi na programu, neka poluprijateljska i mozda brat Pep nekaj pusti. 1-0,0-0,0-1 nes od toga ocekujem
ARSENAL4ever
Uzeti Wilsherea na žeton do kraja sezone.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ocekujem otkaz do kraja augusta
tacnije prizeljkujem
tacnije prizeljkujem
Jack je korisniji od Elnenija i kad je u bolnici, daj Jacka a tjeraj talibana u pm
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koss je otac i majka svih nasih defanzivaca u zadnji 15g
Haha cudnovato
- Marsal
- Kontakt:
Antologijski poraz u najavi.
Nista ja ovo ne kontam
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Što nisam umro jučer da ne gledam ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.