Utakmice klubova iz BiH na TV-u

HARIS XXL
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la HARIS XXL » 17 feb 2009, 15:06

pa dobro ti si upravu,hrvatska liga jest jaca od nase ali nije to sad neka ogromna razlika....recimo dinamo je trenutno jedan od najjacih klubova u regionu i ovdje kod nas bio bio svake godine prvak sa +20 poena razlike....e u tom je fazon,oni imaju dinamo i hajduk,srbi imaju zvezdu i partizan dok u nas su zeljo i sarajevo posljednjih godina jako slabi,nemamo "gazdu" u ligi....to je razlika
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 17 feb 2009, 15:10

HARIS XXL je napisao/la:pa dobro ti si upravu,hrvatska liga jest jaca od nase ali nije to sad neka ogromna razlika....recimo dinamo je trenutno jedan od najjacih klubova u regionu i ovdje kod nas bio bio svake godine prvak sa +20 poena razlike....e u tom je fazon,oni imaju dinamo i hajduk,srbi imaju zvezdu i partizan dok u nas su zeljo i sarajevo posljednjih godina jako slabi,nemamo "gazdu" u ligi....to je razlika
kod nas ti je nacionalni kljuc pretprosle bilo sarajevo prosle modrica sad zrinjski!!!!!
nadam se da ce sljedece biti ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 17 feb 2009, 15:15

Željoman je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:pa dobro ti si upravu,hrvatska liga jest jaca od nase ali nije to sad neka ogromna razlika....recimo dinamo je trenutno jedan od najjacih klubova u regionu i ovdje kod nas bio bio svake godine prvak sa +20 poena razlike....e u tom je fazon,oni imaju dinamo i hajduk,srbi imaju zvezdu i partizan dok u nas su zeljo i sarajevo posljednjih godina jako slabi,nemamo "gazdu" u ligi....to je razlika
kod nas ti je nacionalni kljuc pretprosle bilo sarajevo prosle modrica sad zrinjski!!!!!
nadam se da ce sljedece biti ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!
upravo tako :D
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 17 feb 2009, 16:19

ZAR IMA IKO DA SE NADJE DA IMA IKAKVU EKONOMSKU OPRAVDANOST OD TOGA DA PRENOSI NAJJADNIJU LIGU U EVROPI....
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 19 feb 2009, 09:02

Daj Boze pa da malo ljudi upoznaju i druge ekipe a ne dodje mi ekipa Zeljeznicara a ja samo poznajem pelaka. :D
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 19 feb 2009, 11:20

Jadan onaj sudija koji bude na toj utakmici nece moci nista ispod ruke :D :D :D ,vjerovatno ce tu utakmicu suditi po kazni.Bice ono,zamjerio si se tom i tom e sad ces suditi tv prenos :D :D :D

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 21:12

Upravo to, kakva god da je naša je liga. ipak su to naši klubovi. jos malo pa cemo na nasim kanalima gledati ligu ruande. ovima iz saveza nije u interesu jer onda ne mogu sa sudijama zajedno da muljaju

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 feb 2009, 21:26

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 19 feb 2009, 21:30

Rz88 je napisao/la:

ako je to istina onda je cudo, drugo kolo celik-siroki...........................prvo kolo iz tuzle haj dobro i moglo je sarajevo-celik ali jbg neka se bilo sta prenosi, ma ludilo, napokon neka dobra vijest.
drugo kolo sigurno zrinjski sarajevo ;)

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 21:32

ovakav clanak se u avazu i oslobodjenju objavljuje unazad tri godine vec, mozda se posreci. treća sreća :roll:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 19 feb 2009, 21:35

1.kolo Sloboda-Zeljo
2.Zrinjski-Sarajevo
3.Siroki-Zrinjski
To su informacije koje sam ja dobio,sada koliko ima istine ne znam.
Nego jeli siguran taj prenos,mislim hoce li bit 100% , hoce li klubovi dat da se prenosi,jeli savez dao dopustenje?
Moze li neko ostaviti linkove ovdje ili ako zna nesto konkretno neka napise.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 feb 2009, 21:41

ako ove utakmice budu išle live nece vise biti kvota na domacina 1.20 iako je on zadnji na tabeli a igra protiv prvoplasiranoga

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 feb 2009, 21:53

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 19 feb 2009, 22:00

Rz88 je napisao/la:a bem ga.......ali celik-zeljo mora da se prenosi =) tamo nekad aBd :mrgreen:
samo mi je drago sto ce sada raja preko TVea moci da vidi ko su najbolji navijaci ;)

HzsA

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 feb 2009, 22:03

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 19 feb 2009, 22:55

Ma valjalo bi zbog svega daj Boze da se to ostvari kakva god nam je liga rađe bi je gledao nego precjenjene lige petice i ostale gluposti...Ima se i u nasoj ligi sta vidit,nije sve tako crno...

zna li itko hoće ista biti od toga?
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 19 feb 2009, 23:00

Vidi i ako dodje do toga najgore je da ekipe tipa leotara,orasja,laktasa nece dozvoliti prenose,pogotovo leotar koji svi znamo od sampionske generacije mislim nije dobio na strani a znamo koliko je tekmi izgubio na policama,koliko ja znam jednu i to onu ''legendarnu''protiv slavije 0:3,4:3...njima i slicnim ekipama nece odg da im se tekme prenose!!!
AMAR OSIM!!!

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 19 feb 2009, 23:18

csh je napisao/la:Vidi i ako dodje do toga najgore je da ekipe tipa leotara,orasja,laktasa nece dozvoliti prenose,pogotovo leotar koji svi znamo od sampionske generacije mislim nije dobio na strani a znamo koliko je tekmi izgubio na policama,koliko ja znam jednu i to onu ''legendarnu''protiv slavije 0:3,4:3...njima i slicnim ekipama nece odg da im se tekme prenose!!!
Tu se slazemo ali danas je sve monopol i ako pojedini klubovi ne zele da se vrsi prijenos nek se i izbace iz ponude znam tisucu i jedan primjer kako neka tv kuca nema pravo prenositi neki klub i tipa klubovi kostolomci Leotar,Orasje i jos neki necemo dalje nabrajat koji ne znaju za pobjede po par godina u gostima ,ponudit savezu ugovor ,ponudit ponude klubovima koji hoce prijenos i gotova stvar...savez nek se obracuna s klubovima koji bojkotiraju i to je to...kad te nasa mafija oplete par puta po dzepu onda ces i prihvatit ugovor s tv kucom jer od nje mozes imati samo korist...pa jbt ljudi u evropi obrcu masu para na tv pravima a mi glupani se ne mozemo ni dogovorit oko naseg prijenosa pa i da se mizerno placa nekih navedimo par ticuca maraka te se pare uvjek mogu pametno negdje ulozit a i klub ce dobiti na popularnosti sirom bih pogotvo ako igra lijep nogomet kao moj Zrinjski :D .
Dosta je vise da nas susjedi ismijavaju ...moramo pokazat da uz malo truda u BiH ima talenata koji su vrjedni spomena i klubova koji ne zasluzuju da ih se svrstava u rang Luxemburzana :cry: vec Portugalaca :lol: ili barem svicaraca :P

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 19 feb 2009, 23:24

Mislim da će u drugom kolu prenositi Željo-Velež jer ipak u Sarajevu se tekma igra...
Ali eto,ništa manje zanimljivo neće biti ni u Mostaru,Zrinjski-Sarajevo !
Uglavnom,nek se prenosi...
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Rigoletto i 26 gostiju.