Migrantska kriza u BiH

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Husika
Kontakt:

Re: Migrantska kriza u BiH

Post Postao/la Husika » 01 okt 2020, 12:59

Jos jedno u nizu zala pripremljenih od strane NATA!
Samo ovaj put imamo direktno ugrozene guzice!

Zašto? Zato, NATO!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 okt 2020, 15:47

sljivo je napisao/la:
01 okt 2020, 11:42
Bas upravo to hocu reci, da su navikli da rade sta hoce. E tako nece moci ni kod nas. Ne znam kakav je nas zakon po tom pitanju, ali ako ovdje bude sluzio kaznu lezat ce u zatvoru.
Ti si mescini i dalje za prevaspitavanje.

Da ovog jednog/dvojicu sto su nozem ubili ove likove objese u sred Bihaca, drugacije bi oni gledali i na nas i na nasu policiju/drzavu. Bjezali bi iz BiH ko misevi.

Ovako ih boli q za svim, idu sa nozevima ko po divljem zapadu, znaju i ako ih osude da nece dugo lezati...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 okt 2020, 17:30

slika

Bihac trenutno. Gori kombitex

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 okt 2020, 17:39

Dok su god preko Ivan sedla sve je ok
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 okt 2020, 17:41

Rigoletto je napisao/la:
02 okt 2020, 17:39
Doce vrijeme da su sa obe strane ne skiraj se. Zbog takvih ko ti ce biti svugdje

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 02 okt 2020, 17:49

Hoce sda bagra da ih vraca u biru. E biscani ako ovo sebi dozvolite onda ste sami krivi. Vjece ministra da je gazda onda bi bilo i migri po sumadiji. Nista ja sarajlice nebi slusao nego sve po svome.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 02 okt 2020, 17:53

Zasto policija USK ne depotruje migrante pred Sebilj?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 02 okt 2020, 17:57

Maestro je napisao/la:
02 okt 2020, 17:49
Hoce sda bagra da ih vraca u biru. E biscani ako ovo sebi dozvolite onda ste sami krivi. Vjece ministra da je gazda onda bi bilo i migri po sumadiji. Nista ja sarajlice nebi slusao nego sve po svome.
Ovo je iskljucivo pritisak Europske unije, a klaun Cikotic je tu samo poltron. Moze se roman ispisati oko EU i Bire i svakakvih reakcija EU kad se god Bira dirnula.

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 02 okt 2020, 18:02

Ljudi doslovno gdje god udju zapale objekt, valjda tek otkrili vatru pa im zanimljivo

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 02 okt 2020, 18:04

Kajzer10 je napisao/la:
02 okt 2020, 17:57
Maestro je napisao/la:
02 okt 2020, 17:49
Ovo je iskljucivo pritisak Europske unije, a klaun Cikotic je tu samo poltron. Moze se roman ispisati oko EU i Bire i svakakvih reakcija EU kad se god Bira dirnula.
Ma kontam druze. Ali ako im se sad dozvoli onda je grad gotov. Najbolje biru srusiti i neka se gone vise. Ima ta lipa i neka idu gore. Kontenjere si za dan prebacijo u lipu i inas dovoljno smjestaja. Ovdje treba do kraja ici i **** cikoticai te eu mafijase.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 okt 2020, 18:19

nebeskasila je napisao/la:
02 okt 2020, 17:41
Rigoletto je napisao/la:
02 okt 2020, 17:39
Doce vrijeme da su sa obe strane ne skiraj se. Zbog takvih ko ti ce biti svugdje
Pa sta bi trebo rec, salji ih dole u Hercegovinu? Bjezi ba
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 okt 2020, 18:45

Jadnici, opet im neko podvalio. Pa i mi smo nekad izbjeglice bili isto ovako :puke:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 03 okt 2020, 18:45

dscile je napisao/la:
01 okt 2020, 11:59
Mislim da se nista nece promijeniti dok neka arapska bitanga ne ubije nekog naseg ili ne napadne neku zenu. Tek ce tako nesto podici narod i natjerati drzavu da im stane u kraj.. Ovo njihovo paljenje drva i obijanje vikendica ne izaziva takvu reakciju.

I namjerno sam napisao arapska bitanga, jer nisu svi takvi, tj bitange.
Već postoji desetine slučajeva gdje su napadali žene. Barem u Sarajevu. Otimanje novčanika, nakita, mobitela je normalna stvar.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 03 okt 2020, 19:01

FoxMulder je napisao/la:
03 okt 2020, 18:45
dscile je napisao/la:
Mislim da se nista nece promijeniti dok neka arapska bitanga ne ubije nekog naseg ili ne napadne neku zenu. Tek ce tako nesto podici narod i natjerati drzavu da im stane u kraj.. Ovo njihovo paljenje drva i obijanje vikendica ne izaziva takvu reakciju.

Već postoji desetine slučajeva gdje su napadali žene. Barem u Sarajevu. Otimanje novčanika, nakita, mobitela je normalna stvar.
Mozda ce se Srbi podici u takvim slučajevima, Bosnjaci garant nece.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 03 okt 2020, 20:03

JohnCleese je napisao/la:
03 okt 2020, 19:01
FoxMulder je napisao/la:
03 okt 2020, 18:45
dscile je napisao/la:

Mozda ce se Srbi podici u takvim slučajevima, Bosnjaci garant nece.
Podigli se i odselili za Beograd.
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 03 okt 2020, 20:11

Pitagora je napisao/la:
02 okt 2020, 18:02
Ljudi doslovno gdje god udju zapale objekt, valjda tek otkrili vatru pa im zanimljivo
:rol:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 07 okt 2020, 14:23

Nova situacija sa akademskim građanima iz Maroka i Alžira koju sam lično upratio.
Sjedim sa prijateljima u kafiću u Zenici i primjetim dvojicu naučnika kako sjede jer je kiša, pa ne ide biznis po kiši. Jedan tuče kafu, drugi Heineken i onako vidi se da je stuko malo više. U jednom momentu krene da ustaje i obori flašu i skoro cijela piva iscuri. Konobar priđe i zamoli da pređu za drugi stol i upozori da ne smije više piti. Tada nastupa scena tog akademika i kreće sa dobacivanjem konobaru, kako on tu sjedi i ima pravo da pije, kako nije profesionalan i slične stvari.

Traje to nekih 10-tak minuta i dolazi Sekjuriti po intervenciji i govori mu da mora napustit objekat, na što navedeni ne želi. Kae imam pravo sjedit i popit pivu. Nekako ga ovaj drugi nagovori da napuste objekat, kad braco izvadi pare, jer je ispod mene sjedio, jedno 700KM sam mu nabrojao, ono svjesno dakle da ga neko finansira na neki način. Izvodi njeg sekjuriti, kad on nastavi dobacivat konobaru you are monkey, fuck you i slično i momak valjda više ne može da trpi kaže izađi, ometaš rad, kad on njemu ono kao vidjet ćemo se. Kao njemu konobar okej dođi u 3h kad završim smjenu, kad on okej doći ću haha. Ono što je zanimljivo da je u jednom momentu nešto vadio iz torbice, mislim da je čakijca bila, da je manje svijeta u lokalu bilo i da ga ovaj nije njegov ufatio, mislim da bi kreno na konobara.

A kasnije vratim film i sjetim se da sam u ponedjeljak isto tako vidio nagurivanje migranata na kružnom u Zenici i da su baš ta dvojica sudjelovala, sa jednim trećim što je prodavao maramice. Žalosno je što vlastodršci ovo rade, ali očito je da je velika lova u igri, da ih neko dobro upućuje i da su dobro organizovani, a nama preostaje da se navikavamo na seksi turiste, jer evo vidimo da troše pare u kafićima, kao legalni turisti :njanjanja:
Tako blizu, a tako daleko.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 okt 2020, 14:45

Ma go narkoman i alkolicar kao da samo narkomani i alkosi migriraju. Umjesto da budu mirni bahate se,hoce da se biju navalentni itd nekakva divlja odvratna kultura

bart
Kontakt:

Post Postao/la bart » 07 okt 2020, 18:54

Civa je napisao/la:
07 okt 2020, 14:23
Nova situacija sa akademskim građanima iz Maroka i Alžira koju sam lično upratio.
Sjedim sa prijateljima u kafiću u Zenici i primjetim dvojicu naučnika kako sjede jer je kiša, pa ne ide biznis po kiši. Jedan tuče kafu, drugi Heineken i onako vidi se da je stuko malo više. U jednom momentu krene da ustaje i obori flašu i skoro cijela piva iscuri. Konobar priđe i zamoli da pređu za drugi stol i upozori da ne smije više piti. Tada nastupa scena tog akademika i kreće sa dobacivanjem konobaru, kako on tu sjedi i ima pravo da pije, kako nije profesionalan i slične stvari.

Traje to nekih 10-tak minuta i dolazi Sekjuriti po intervenciji i govori mu da mora napustit objekat, na što navedeni ne želi. Kae imam pravo sjedit i popit pivu. Nekako ga ovaj drugi nagovori da napuste objekat, kad braco izvadi pare, jer je ispod mene sjedio, jedno 700KM sam mu nabrojao, ono svjesno dakle da ga neko finansira na neki način. Izvodi njeg sekjuriti, kad on nastavi dobacivat konobaru you are monkey, fuck you i slično i momak valjda više ne može da trpi kaže izađi, ometaš rad, kad on njemu ono kao vidjet ćemo se. Kao njemu konobar okej dođi u 3h kad završim smjenu, kad on okej doći ću haha. Ono što je zanimljivo da je u jednom momentu nešto vadio iz torbice, mislim da je čakijca bila, da je manje svijeta u lokalu bilo i da ga ovaj nije njegov ufatio, mislim da bi kreno na konobara.

A kasnije vratim film i sjetim se da sam u ponedjeljak isto tako vidio nagurivanje migranata na kružnom u Zenici i da su baš ta dvojica sudjelovala, sa jednim trećim što je prodavao maramice. Žalosno je što vlastodršci ovo rade, ali očito je da je velika lova u igri, da ih neko dobro upućuje i da su dobro organizovani, a nama preostaje da se navikavamo na seksi turiste, jer evo vidimo da troše pare u kafićima, kao legalni turisti :njanjanja:

umjesto da i ti napadneš na konobara i daš koju marku migrantima, ti ništa
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 09 okt 2020, 12:46

Platio sam im piće i ponudio smještaj u toplom boravku, da ne kisnu ovih dana...
Tako blizu, a tako daleko.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.