Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Sad nešto i ne želim da Anel igra za BiH, ko će izdržati Mirsadovo mahalanje dok bude igrao u repci.
Treba dole na Avazu u komentarima vidim " Džeko krivio Anela tbog oraza, savez nek dobro rZmisli, sta ce dalkje."
Treba dole na Avazu u komentarima vidim " Džeko krivio Anela tbog oraza, savez nek dobro rZmisli, sta ce dalkje."
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Naravno da nemoze. Nemozes mijenjati drzavljanstva ko carape. Jozo ja mislim vise ne moze naprimjer nikada zaigrat za Hrvatsku i da hoce.
@igrajlopte 🐦
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da nasi mediji ne shvataju poentu ovoga. Trebaju sutiti dok ne zaigra jer ako se rasplete sve prije to ce znaciti da ce njegov status u timu biti ugrozen. Moguce da njegov otac sve to zna pa malo trola. Najbolje bi bilo da se desi promjena tima i tada nekad on pocne igrati za BIH.
Nemam pojma tko je ovaj,ali vidim Šveđani plaču da se najvjerojatnije za BiH odlučio pa došao ovdje provjerit o kome se radi.
Sumnjam da ce njegov status u timu biti ugrozen,dok god igra dobro nema se za sta brinuti.
Nece njega niko poslati u rezerve samo jer je odabrao BIH,Dahl Tomasson je od januara njegov trener i bukvalno od njegovog dolaska Anel ne izlazi iz prve postave
Nece njega niko poslati u rezerve samo jer je odabrao BIH,Dahl Tomasson je od januara njegov trener i bukvalno od njegovog dolaska Anel ne izlazi iz prve postave

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Buraz mani se statusa. Momak je najbolji stoper/defanzivni igrac u ekipi. Kada JDT izbacuje startnih 11 pocne sa Anelom, pa onda ostalim. I to ne govorim sto je "nas" vec ima stvarno veliki status u ekipi. Ono sto mene raduje je da Anel i dalje zelen, znaci ima sansu da napreduje jos vise a to je extra stvar za nas!
@igrajlopte 🐦
Znam+ga trener gotiviReX je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:00Buraz mani se statusa. Momak je najbolji stoper/defanzivni igrac u ekipi. Kada JDT izbacuje startnih 11 pocne sa Anelom, pa onda ostalim. I to ne govorim sto je "nas" vec ima stvarno veliki status u ekipi. Ono sto mene raduje je da Anel i dalje zelen, znaci ima sansu da napreduje jos vise a to je extra stvar za nas!
Tako da ce 100posto i nakon ove odluke biti prvotimac u ekipi Malmo

Apsolutno. To su budalastinje ko god pomisli u tako nesto. Pogotovo u Svedskoj da se tako ponasaju, nema teorije. Anel 80-90% nece se vratiti u Malme i oanko iduce sezone ako nastavi ovako igrat a oni uzmu titulu.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Sveska je jedna od rijetkih zemalja u Evropi ukljucujuci "susjede" koja daje dvojno drzavljanstvo, tako da moze imati dva pasosa. Nesto mi izgleda ko da nas zavlaci do spiska Svedske 26.8. Pa da onda krene u promjenu sportskog drzavljanstva ako ne dobije poziv Sveda. Volio bih da grijesim.
Svedska igra 5.9 protiv francuza tako da bi u skorije vrijeme morao biti njihov spisak igraca
Zna mozda @rex kada objavljuju spisak
Zna mozda @rex kada objavljuju spisak
Izgleda da je deaktivirao FB, ne mogu ni profil da pronadjem.
gdje nece deaktivirati, naletih na neku vijest danas sa sinanovog smeca, ispod mirso komentarisao nesto a desetine komentara nase raje koja mu je spustala kvalitetno, 95% komentara je bilo protiv njega.
To je spisak za javnost. A u klubove je to vec trebalo biti poslano. Tako da vec sad treba da zna jel dobio il nije. Al posto nas savez pise na svojoj strano racunam da je odluka vec pala.Marciano87 je napisao/la: ↑17 avg 2020, 18:41Sveska je jedna od rijetkih zemalja u Evropi ukljucujuci "susjede" koja daje dvojno drzavljanstvo, tako da moze imati dva pasosa. Nesto mi izgleda ko da nas zavlaci do spiska Svedske 26.8. Pa da onda krene u promjenu sportskog drzavljanstva ako ne dobije poziv Sveda. Volio bih da grijesim.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nije mi jasno to da mi Mirsad danas govori kako je prije mjesec jos i vise dobio pasos i da mu od tad govore iz Saveza kako se ceka na potvrdu sportskog drzavljanstva(iako Mirsad ne zna ni sta je to), o dok Musa danas veli kako ce mali tek sutra dobiti pasos nas, sad se ovaj deaktivirao sa FB. Pokusavam ga zvati ali ne ide
Mirsad je govorio (barem posljednjih dana) da čeka da mu se jave iz ambasade i riješe pasoš za Anela.
Pasoš je uslov za predaju papira za promjenu sportskog državljanstva.
Ovo saopštenje NFSBiH potvrđuje da je to bio problem i da je Mirsad s pravom histeriso.
Pasoš je uslov za predaju papira za promjenu sportskog državljanstva.
Ovo saopštenje NFSBiH potvrđuje da je to bio problem i da je Mirsad s pravom histeriso.
-
- Kontakt:
Pa slusao sam sta pricsju nasi iz saveza i po njihovom.on je vec izabrao nas
bice dana za megdana
Prosto nevjerovatno sta taj covjek radi. Pisao sam vec prije par dana da nema gore od roditelja koji zive kroz svoju djecu jer oni nisu mogli da uspiju u sportu i da se obogate, pa preko njihovih ledja sada sve. Ma nije on sav svoj ba.. Jadno to dijete.
Znaci san ti je da sin zaigra za BH, okej. Kontakti mjesecima postoje, nasi zainteresovani, bice pozvan kad se sve zavrsi. Zasto onda jesti go*na?? Znaci sve je pitanje vremena, svi zadovoljni (citaj Hadzikadunic situacija). Ovako bezveze dize tenzije, bezveze stavlja svog sina u nezgodnu situaciju. Ovo mu je najbolja odluka bila od par mjeseci unazad da ugasi profil. Pocinjem da sumnjam da mu oca uopste boli qurac za koga ce mali igrat nego samo da se probije da zaradio koji milioncic i da bude kuca Ahmedhodzic saburna (citaj caca mu).
Znaci san ti je da sin zaigra za BH, okej. Kontakti mjesecima postoje, nasi zainteresovani, bice pozvan kad se sve zavrsi. Zasto onda jesti go*na?? Znaci sve je pitanje vremena, svi zadovoljni (citaj Hadzikadunic situacija). Ovako bezveze dize tenzije, bezveze stavlja svog sina u nezgodnu situaciju. Ovo mu je najbolja odluka bila od par mjeseci unazad da ugasi profil. Pocinjem da sumnjam da mu oca uopste boli qurac za koga ce mali igrat nego samo da se probije da zaradio koji milioncic i da bude kuca Ahmedhodzic saburna (citaj caca mu).
Sinanov portal od prije par minuta:
Sapunica “Ahmedhodžić”: Sve je odrađeno, ali otac Mirsad se kocka
Sapunica “Ahmedhodžić” dobija novi epilog. Prema ekskluzivnim saznanjima portala ****, NFSBiH na čelu sa Zvjezdanom Misimovićem i uz pomoć Darija Slomića, koji sarađuje sa Federicom Pastorellom, odradili su lavovski posao da Anel Ahmedhodžić zaigra za BiH. Slomić je inače bio veza između Ahmedhodžića i NFSBiH.
Sve je spremno što se administrativnog dijela tiče, ali otac Mirsad Ahmedhodžić se još kocka, a i nekoliko njegovih izjava prethodnih dana nisu naišle na pozotivne reakcije bh. javnosti.
S druge strane, Denis Hadžikadunić je po ovom pitanju ispao korektan i bez ikakvih trzavica, javno je izrazio želju da obuče dres Bosne i Hercegovine. Tako da će Zmajevi sigurno dobiti jednog vrhunskog igrača u budućnosti.
Šta će biti sa Anelom Ahmehodžićem još je neizvjesno. NFSBiH i gospodin Slomić su uradili sve što je u njihovoj moći, odluka je preupštena igraču i njegovoj porodici. Ipak, pogiravanje sa reprezentativnim dresom nikom ne ide u prilog, a posebno ne fudbaleru pred kojim je obećavajuća karijera.
@igrajlopte 🐦
- Goalgetter
- Kontakt:
Bezveze laprda Mirso, ako su rekli danas na pressici da ce Anel ubrzo dobiti pasos, on je vec donio odluku za koga igrati. Ne znam ni da li moze povuci odluku vise sve i da hoce, tako da neka malo spusti loptu na zemlju i prati primjer Hadzikadunica, koji je sve u miru i tisini uradio.
"Iskren da budem malo me iritiraju te izjave njegovog oca. On je rekao da želi igrati za BiH meni i selektoru također. Pokrenuli smo taj postupak, ali kao što znate isto tako i to traje. Treba sada dobiti pasoš. Generalni sekretar i direktor sporta u NS BiH su uključili sva potrebna ministarstva da se to ubrza. Ne volim to ucjenjivanje malo s te strane, 'Ako nije na spisku sada igrat će za Švedsku'. Zna se procedura, zna se kojim redom se mora ići. Rekao bih to vaganje, ako ne ovdje, onda će tamo. Mislim mora se znati. Za Bosnu se igra srcem i ako se ne želi igrati srcem ne treba se igrati", rekao je Misimović
"Ipak, ja mislim da je Anel dobar momak, pričao sam i jučer s njim i normalno ja bih bio najsretniji da se može to brzo završiti i da svi budu spremni za iduću utakmicu. Nažalost nije tako. Mislim da je Anel dobar i da smo i dalje tu, ali ne volim te izjave od strane babe, to neko vaganje. Toga nema kod nas. Ili se hoće igrati za Bosnu kao što je rečeno, svim srcem, ili neće. Trećeg nema."
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 17 avg 2020, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.