Kup Bosne i Hercegovine 2020/21
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2020/21
Ma uzaludna je svaka rasprava na temu rata, zastave, istine sta se desilo. Oni ce vazda imati svoju istinu u koju ce vjerovati, mi znamo sta nam se desilo, ostali su brojni dokazi, sudske presude itd..RS Srbi ce vazda biti naklonjeni Srbiji, Hrvati iz FBIH gdje su vecina ce biti naklonjeni Hrvatskoj a ovu nasu drzavu ce Bosnjaci te Bosanci razlicitih vjeroispovjesti samo priznavat i osjecat kao svoju.
Zato ne treba to polemisati uopste. Posvetimo se ovdje ligi, sportu i nadmetanju.
Zato ne treba to polemisati uopste. Posvetimo se ovdje ligi, sportu i nadmetanju.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne postoji naša i njihova istina. Istina je samo jedna. A ono u šta oni vjeruju su mitovi i laži. Lijepa oluja.Steven11 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 10:53Ma uzaludna je svaka rasprava na temu rata, zastave, istine sta se desilo. Oni ce vazda imati svoju istinu u koju ce vjerovati, mi znamo sta nam se desilo, ostali su brojni dokazi, sudske presude itd..RS Srbi ce vazda biti naklonjeni Srbiji, Hrvati iz FBIH gdje su vecina ce biti naklonjeni Hrvatskoj a ovu nasu drzavu ce Bosnjaci te Bosanci razlicitih vjeroispovjesti samo priznavat i osjecat kao svoju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Moze, kad nama dodje neki mocnik iz serije A.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pitari eto nas po prolaz pa vi gledajte
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
E necemo tako Dino!
Danas mi dobivamo, puno vam je 2x u 5 dana.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Nismo se tako dogovorili.
Dogovor je bio mi vama 3 boda u ligi vi nama prolaz u kupu. Mojne to sad
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Cini mi se da mi gubimo polako korak u prvenstvu, jedina nada na je jos kup. I ovaj Klis recimo u polufinalu
Aj Borac!

Aj Borac!
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Jel moguce da utakmica iz Tuzle nije na TV? 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Nisam znao je dogovoreno, isprikeElCartel11 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 11:27Nismo se tako dogovorili.
Dogovor je bio mi vama 3 boda u ligi vi nama prolaz u kupu. Mojne to sad
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
vala mogla je neka tv iz tuzlanskog kantona sa dvije kamere i zdravo kad već ovi ne mogu. Bolje išta nego ništa
nema potpisa
Mora željkan proći, zato nema prenosa. 

To znamo mi, koji smo dozivjeli sta smo dozivjeli. Njima se servira i kroz udzbenike njihova ,istina' s kojom ce nove generacije rasti i misliti da je to jedina istina. Tu ti nema pomoci. Samo ici dalje, nema druge.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 10:56Ne postoji naša i njihova istina. Istina je samo jedna. A ono u šta oni vjeruju su mitovi i laži. Lijepa oluja.Steven11 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 10:53Ma uzaludna je svaka rasprava na temu rata, zastave, istine sta se desilo. Oni ce vazda imati svoju istinu u koju ce vjerovati, mi znamo sta nam se desilo, ostali su brojni dokazi, sudske presude itd..RS Srbi ce vazda biti naklonjeni Srbiji, Hrvati iz FBIH gdje su vecina ce biti naklonjeni Hrvatskoj a ovu nasu drzavu ce Bosnjaci te Bosanci razlicitih vjeroispovjesti samo priznavat i osjecat kao svoju.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
I da im se ne servira kroz udžbenike u kući će njih odgojiti po njihovom.Steven11 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 14:09To znamo mi, koji smo dozivjeli sta smo dozivjeli. Njima se servira i kroz udzbenike njihova ,istina' s kojom ce nove generacije rasti i misliti da je to jedina istina. Tu ti nema pomoci. Samo ici dalje, nema druge.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 mar 2021, 10:56Ne postoji naša i njihova istina. Istina je samo jedna. A ono u šta oni vjeruju su mitovi i laži. Lijepa oluja.Steven11 je napisao/la: ↑10 mar 2021, 10:53Ma uzaludna je svaka rasprava na temu rata, zastave, istine sta se desilo. Oni ce vazda imati svoju istinu u koju ce vjerovati, mi znamo sta nam se desilo, ostali su brojni dokazi, sudske presude itd..RS Srbi ce vazda biti naklonjeni Srbiji, Hrvati iz FBIH gdje su vecina ce biti naklonjeni Hrvatskoj a ovu nasu drzavu ce Bosnjaci te Bosanci razlicitih vjeroispovjesti samo priznavat i osjecat kao svoju.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Al isto je bezveze što se npr iz želje niko nije oglasio u vezi prenosa, tolika armija navijača ovo ono, još ne možeš zbog pandemije na utakmicu ,a i bitna je utakmica. Pa ono prvo drugo kolo u Lukavcu bio prenos neke tv stanice kad je sarajevo igralo
nema potpisa
Hm obecavajuce ovo ozgleda na textualnom.
Barisic sansa, pa opet prijeti, pa imaju posjed i inicijativu a strumpfovi hoce na kontre...Samo tako nastavite siminhanovci...
Barisic sansa, pa opet prijeti, pa imaju posjed i inicijativu a strumpfovi hoce na kontre...Samo tako nastavite siminhanovci...
Zadnja izmjena: Steven11, dana/u 10 mar 2021, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
U 1/2 se koliko utakmica igra?
- feniksptica
- Kontakt:
Prema betu Zeljo nema nikakvog suta, mada treba provjeriti mozda u betu rade ljudi iz saveza pa im namjerno poturaju
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.