Licno mislim da ce CP biti dosta bolji ove sezone, da proslu sezonu nije igrao na 100% svojih mogucnosti. No, ocigledno da to Brada nije htio tolerisati niti dati sansuJustin je napisao/la:Ma CP je gotov igrac. Ne mozes sa visinom od 180 biti dobar sa 35 godina. Sta da se radi.alemsa je napisao/la:Pa sto si rekao onda da bi se Russov ugovor mogao ispostaviti gorim? Regres u sezoni gdje PG ocigledno imao vecu ulogu a i ovaj igrao pod saniranjem povrede, ni slobodna nije mogao pogadjat, bez obzira regres od 25ppg na 23, 11, 10. Evo u Hou nek biljezi dodatni regres (bez obzira na "prirodni" koji konstatujes, ima i da ce Brada biti primarni igrac s loptom) 20+, 8, 8. AminEpidaurus je napisao/la:Alem opet ne zna citat. Ne znam da sam igdje poredio Paulov i RWov regres. Samo sam konstantovao da je RW ozbiljno pao prosle godine u odnosu na pretproslu sezonu sto je cinjenica. Alem i seljacko izvrtanje rijeci, name better duo.
Bolje od CPija vazda
Uspjeh sa Russom nije garantovan, ali su morali nesto da mijenjaju jer je jasno da Edward ne moze sam.
NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Klay se vjerovatno ne vraca ove sezone, eh Prco da vidimo od ceg si bas
I sad nama Pelikani igraju prvi dan, bem ti Amere glupe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
18 od prve 33 utakmice pelikana ce bit prenosene na nacionalnoj televizijiBrokula je napisao/la:I sad nama Pelikani igraju prvi dan, bem ti Amere glupe
Šta znači bit crn i znat dobro zakucavat u AmericiMElloo je napisao/la:18 od prve 33 utakmice pelikana ce bit prenosene na nacionalnoj televizijiBrokula je napisao/la:I sad nama Pelikani igraju prvi dan, bem ti Amere glupe

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ziona nema do bozica, djaba jim ti prenosi na nacionalki, kad jih niko nece gledati 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je bijelac kurko bi dobio ovoliko paznje.Fax
Imam osjecaj da ce ga redshirtat ako bude imao jos jednu povredu
Imam osjecaj da ce ga redshirtat ako bude imao jos jednu povredu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne razumijem ovo precjenjivanje Nuggetsa. Pa ima barem pet jacih ekipa na zapadu od njih.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Im, ih.Edviin je napisao/la:Ziona nema do bozica, djaba jim ti prenosi na nacionalki, kad jih niko nece gledati
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
curry 30+ poena 50/45/90, 55+ pobjeda MVP sezona incoming 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Probudi seDonnie Darko je napisao/la:curry 30+ poena 50/45/90, 55+ pobjeda MVP sezona incoming
#Punoljetstvo
Ovaj prvi dio je siguran, a za pobjede cemo vidjeti. Zapad je bas zajeban. Ako uzme HC bice mvp svakakoDonnie Darko je napisao/la:curry 30+ poena 50/45/90, 55+ pobjeda MVP sezona incoming

Kako ce biti uzivancija ponovo ga gledati u MVP modeu. Samo za prave kosarkaske sladokurce i ljubitelje lijepe kosarke

Prosle bilo bar 9 jacih, valjda zatoJustin je napisao/la:Ne razumijem ovo precjenjivanje Nuggetsa. Pa ima barem pet jacih ekipa na zapadu od njih.
Nuggetsi su 100% TOP 2 RS ekipa. To sto ima nekoliko boljih PO ekipa je druga prica.JHam je napisao/la:Prosle bilo bar 9 jacih, valjda zatoJustin je napisao/la:Ne razumijem ovo precjenjivanje Nuggetsa. Pa ima barem pet jacih ekipa na zapadu od njih.
- BosniaBoston
- Kontakt:
LAC,LAL,UTA,HOUJHam je napisao/la:Prosle bilo bar 9 jacih, valjda zatoJustin je napisao/la:Ne razumijem ovo precjenjivanje Nuggetsa. Pa ima barem pet jacih ekipa na zapadu od njih.

Zasto HOU?Zar ti i tebi slicni ne govorite da su Harden i Wess RS igraci,tako da zavrsavaju iznad vas na tabeli
#Punoljetstvo
Ne kontan uopste kako je tvoj komentar povezan s mojim? Ohani malo...BosniaBoston je napisao/la:LAC,LAL,UTA,HOUJHam je napisao/la:Prosle bilo bar 9 jacih, valjda zatoJustin je napisao/la:Ne razumijem ovo precjenjivanje Nuggetsa. Pa ima barem pet jacih ekipa na zapadu od njih.
Zasto HOU?Zar ti i tebi slicni ne govorite da su Harden i Wess RS igraci,tako da zavrsavaju iznad vas na tabeli
Jel prosle godine se ovde spominjalo da Denver nece u PO, da ce opet zavrsiti iza Minnesote i sta sve ne pa i gore, znaci 8 9 boljih ekipa bilo prosle godine, a ti se onda nadovezes sa svojim komentarom, naporan si
Imaju najvecu prednost domaceg terena pa napucaju dobar rekord u regularnom dijelu. Mislim da su prosle sezone u gostima imali cak negativan omjer i opet su bili drugi. Ali u playoffu su bezopasni. Prosle godine jedva raspale Spurse prosli i onda ispali od Portlanda bez glavnog centra.TheChief je napisao/la:Nuggetsi su 100% TOP 2 RS ekipa. To sto ima nekoliko boljih PO ekipa je druga prica.JHam je napisao/la:Prosle bilo bar 9 jacih, valjda zatoJustin je napisao/la:Ne razumijem ovo precjenjivanje Nuggetsa. Pa ima barem pet jacih ekipa na zapadu od njih.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2019/202
#Punoljetstvo
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Tako jeDonnie Darko je napisao/la:curry 30+ poena 50/45/90, 55+ pobjeda MVP sezona incoming

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.