millwall je sad 10 na tabeli, al jos uvijek samo 2 boda iza 6 mjesta(swindon)....Stone Island je napisao/la:Kako tabela sad izgleda ?steve-o je napisao/la:hartlepool-millwall 1-0(hartley 12')
edit: 3-0 nakon pol sata igre
Millwall FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Millwall FC
jedan od bolji video-a sto se tice millwalla
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
masivan okrsaj na the valley-u protiv charltona sutra. postoji mogucnost da ovaj mec bude odgoden radi snijega. bod(ovi) za millwall u ovoj utakmici bi znacilo mnogo, pogotovo jer klub ulazi u vazan i hektican period, tj. bozicni program u league one. sutra ce tim bodriti preko 3.000 gostujuci navijaca, nadam se da povoljan rezultat nece izostati.
COYL.
COYL.
- rob do bagro
- Kontakt:
Steve-o kralju satra se ti sav... 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
mora neko 

- Stone Island
- Kontakt:
Kvalitet,ne kvantitet.JamaL je napisao/la:Popularna je tema, nema sta

Da mi je neko rekao da ima navijača Millwalla u BiH prsno bi mu od smijeha i to u facu.
Pa kako se vama rodila ljubav prema tom klubu,da li postoji neki konkretan razlog ili je klub vas odabrao
Pa kako se vama rodila ljubav prema tom klubu,da li postoji neki konkretan razlog ili je klub vas odabrao

- Stone Island
- Kontakt:
Svako ima svoje razloge.Nekome je sitnica dovoljna nekome nije ništa dovoljno.Bosco je napisao/la:Da mi je neko rekao da ima navijača Millwalla u BiH prsno bi mu od smijeha i to u facu.

charlton-millwall 0-2(morison 12', 27'). ludilo!
nikada nije lahko protiv charltonaJamaL je napisao/la:Eh lako je Charlton, hajte Manchestersteve-o je napisao/la:charlton-millwall 0-2(morison 12', 27'). ludilo!

edit: charlton-millwall 2-2(burton pen. 31', pen. 38'). dva penala za njih i to jos iskljucen iz igre abdou, **** ti takav nogomet

razumijem da su ih ljudi nadigrali totalno, al' jbga DVA penala nije fairJamaL je napisao/la:E hebiga, sad ce te primiti petardu!

kaze komentator da je drugi penal bio nepostojeci, jos gore! evo sad vodi charlton 3-2 jbga 

4-4 FT
. danny schofield heroj za millwall u 90' minuti.

- Stone Island
- Kontakt:
Šteta.Moglo se i do 3 boda.
[youtube][/youtube]
Nisu ovi loši pratim ih ja preko satelita ,imam par frendova ludi su za njima ko bi reko zanimljivo
Morison mi je cool

Morison mi je cool

bambina je napisao/la:Nisu ovi loši pratim ih ja preko satelita ,imam par frendova ludi su za njima ko bi reko zanimljivo![]()
Morison mi je cool

usput jedno pitanje, koliko ima fanova millwall-a otprilike na ovom forumu, posto je na onom milwall balkan, jako slabo, zakocio forum... skroz... 

BRAVE HEART 1979-2005
tesko je reci, al kad bi tipovao rekao bih 3, ja , edhem i onaj s nickom millwallfc ili nesto tako slicnoedotm87 je napisao/la:usput jedno pitanje, koliko ima fanova millwall-a otprilike na ovom forumu, posto je na onom milwall balkan, jako slabo, zakocio forum... skroz...

- Stone Island
- Kontakt:
Ne bih rekao da sam neki veliki navijač ali i ja ga pratim,ne toliko koliko vi,ali pratim.Gotivni su mi.steve-o je napisao/la:tesko je reci, al kad bi tipovao rekao bih 3, ja , edhem i onaj s nickom millwallfc ili nesto tako slicnoedotm87 je napisao/la:usput jedno pitanje, koliko ima fanova millwall-a otprilike na ovom forumu, posto je na onom milwall balkan, jako slabo, zakocio forum... skroz....