Imaju oni Parkera,za takve stvari,ako odluci igrati,a ne treba ga placati 40mil.alemsa je napisao/la:Pa mladoj ekipi CP i ima logike, da im bude vrsta mentora

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Imaju oni Parkera,za takve stvari,ako odluci igrati,a ne treba ga placati 40mil.alemsa je napisao/la:Pa mladoj ekipi CP i ima logike, da im bude vrsta mentora
Jos je i uspjesnijiNEZALAGANJE je napisao/la:Imaju oni Parkera,za takve stvari,ako odluci igrati,a ne treba ga placati 40mil.alemsa je napisao/la:Pa mladoj ekipi CP i ima logike, da im bude vrsta mentora
Trebali smo se mi rijesiti idiota u februaru,sad je vec kasnoEpidaurus je napisao/la:Nije on glup, samo ima drugacije poglede na svijet
Ovakvim glupanima treba zabranit bilo kakav vid slobode izrazavanja.
Ma ovo je samo ispit ozbiljnosti(ili da radije kažem "zdravog razuma") franšiza. Ko se zalijepi za propalicu ide na smetljište, jednostavno.AshburtonG je napisao/la:Kad skontas, da ovakvih ljudi ima poprilican broj na zapadu...
btw. ko uzme Paulov ugovor, nek ugasi fransizu istog momenta. Kobe je makar zaduzio Lakerse, pa ih udaljio od ozbiljne ekipe, a ovaj mulac pokupio samo tako pare. Ako mi ima mrze i ogavnije face...
Pa suska seClutch je napisao/la:Pa i nece. Ostaje u Houstonu, Morey potvrdio
alemsa je napisao/la:Pa suska seClutch je napisao/la:Pa i nece. Ostaje u Houstonu, Morey potvrdio![]()
Potvrdio za Hardena logicno
I sto je najjace od svega, ugovor mu je dao Morey, koji se smatra jednim od najvecih GM-ova u historiji.AshburtonG je napisao/la:Kad skontas, da ovakvih ljudi ima poprilican broj na zapadu...
btw. ko uzme Paulov ugovor, nek ugasi fransizu istog momenta. Kobe je makar zaduzio Lakerse, pa ih udaljio od ozbiljne ekipe, a ovaj mulac pokupio samo tako pare. Ako mi ima mrze i ogavnije face...
Sad je Capela drvo,a gurao se da bude i AS.alemsa je napisao/la:Uvalit ce ga Sunsima
Ma Capele se trebaju rijesit, cp manje vise. Nije cp problem protiv gsw, problem je sto neas visokog, da moze uradit ovo sto Pos.kok uradi ili blizu, imao bi vece sanse. A ne drvo kojeg Looney podere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.