Usporedbe u PMJHam je napisao/la:Kad to uradi brada impresivno je, kad to uradi Jokic ma nista to, ispadaju u POu cim pocnu...
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Krenulo ih
Jos malo pa hitovi divljih jagoda u opticaju
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sta fali usporedbi, jel covjek vodio ekipu klupe skoro pola godine...BosniaBoston je napisao/la:Usporedbe u PMJHam je napisao/la:Kad to uradi brada impresivno je, kad to uradi Jokic ma nista to, ispadaju u POu cim pocnu...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Al je losiji za klasu,isto ko da poredis jordana i npr.drexleraJHam je napisao/la:Sta fali usporedbi, jel covjek vodio ekipu klupe skoro pola godine...BosniaBoston je napisao/la:Usporedbe u PMJHam je napisao/la:Kad to uradi brada impresivno je, kad to uradi Jokic ma nista to, ispadaju u POu cim pocnu...
#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Hmmm...pola DEN falilo veci dio sezone i Jokic ih odveo na 2.mjesto.Kakve veze ima sto je "duplo slabiji" kad je ostvario veci RS uspjeh od Hardena!?
Ahaa, znaci impresivnije je kad bolji igrac to uradi, a kad to uradi za klasu losiji to nije impresivno? Ili sam ja negdje uporedio Jokica i Hardena pa ovaj tvoj komentar ima smisla?
Pl prepucavanje level rasprave
- camparinho
- Kontakt:
Sto meni izbacuje na ovoj sofi mrtvoj da ce prenosit ovi mentoli iz SK dvije tekme, nemoj da me bezveze prefuraju
Clutch city be safe rage hard!
20 ppg, to Brada za cetvrtinu povezanih ociju postigneJHam je napisao/la:Ahaa, znaci impresivnije je kad bolji igrac to uradi, a kad to uradi za klasu losiji to nije impresivno? Ili sam ja negdje uporedio Jokica i Hardena pa ovaj tvoj komentar ima smisla?
Vise timski uspjeh nego Jokicev
Jos bolje, to brada zabije sa slobodnihalemsa je napisao/la:20 ppg, to Brada za cetvrtinu povezanih ociju postigneJHam je napisao/la:Ahaa, znaci impresivnije je kad bolji igrac to uradi, a kad to uradi za klasu losiji to nije impresivno? Ili sam ja negdje uporedio Jokica i Hardena pa ovaj tvoj komentar ima smisla?
Vise timski uspjeh nego Jokicev
Slobodna su dio kosarke, i dio zbira poena
Jos najefikasniji nacin poentiranja
Jos najefikasniji nacin poentiranja
sabura ljudi, sad ce druga runda a Alem na motor
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A dje ce phx 
Sunsi ne silaze s motora, znaju svoje limite
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Logika djeteta iz osnovne skolealemsa je napisao/la:A dje ce phx
Iz dana u dan postavlja nove standarde djecijeg ponasanja
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
@miki
Stavit cu ih u bisage i provozat
@azpi
Nekad si znao razlike u ekipama
Stavit cu ih u bisage i provozat
@azpi
Nekad si znao razlike u ekipama
Eh da i ja prvi put navijam za Philu otkad Embid igra za njih.Hejt prema njemu je manji od hejta prema Netsima
hejt prema NetsimaMElloo je napisao/la:Eh da i ja prvi put navijam za Philu otkad Embid igra za njih.Hejt prema njemu je manji od hejta prema Netsima
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
dobar potpisAzpi je napisao/la:Logika djeteta iz osnovne skolealemsa je napisao/la:A dje ce phx![]()
Iz dana u dan postavlja nove standarde djecijeg ponasanja
duel 2 najsimpaticnije ekipe istokaMElloo je napisao/la:Eh da i ja prvi put navijam za Philu otkad Embid igra za njih.Hejt prema njemu je manji od hejta prema Netsima
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.