Tunis-Austrija-Čile bi mogli zatvoriti zanimljiv krug. Naime, ako Čile dobije Saudijsku Arabiju, a Austrija Tunisa, zatvoriti će se krug od 3 ekipe sa po 4 boda.
Helem, Austriji treba pobjeda od 11 razlike da bi prošli dalje.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Plus još da francuzi dobiju ruse.Kaunas je napisao/la:Ako Koreja dobije Brazil, Srbija pobjedom ide dalje?
Ni meni nije jasno kako dobise loptu nakon onog sedmerca. Vjerovatno je klupa dobila tehnicku ili tako nesto.invincible1921 je napisao/la:Kakav je ovo cirkus na island makedonija
Moze li mi neko objasnit sta se desili kod ove odluke zadnje
Hahhaa ko sto rekoh neki dan...sport bez pravilaKaunas je napisao/la:Ni meni nije jasno kako dobise loptu nakon onog sedmerca. Vjerovatno je klupa dobila tehnicku ili tako nesto.invincible1921 je napisao/la:Kakav je ovo cirkus na island makedonija
Moze li mi neko objasnit sta se desili kod ove odluke zadnje
uzima ovo babuka Hansenlegenda reala je napisao/la:Landin trenutno pravi razliku, Norveški golmani nista
Kako ne prenosi, koju su propustili od boljih?Kaunas je napisao/la:Sto Arena ne prenosi ove utakmice sto se igraju u Danskoj![]()
https://www.twitch.tv/najbolji_rvacki_strimerEpidaurus je napisao/la:Ima li kakav stream za Spanija-Hrvatska ?
Raspuco se golmani Norveske ko panjevi na golu a i odbrana mekana dozvoljavaju previse Dancimamiki_92 je napisao/la:uzima ovo babuka Hansenlegenda reala je napisao/la:Landin trenutno pravi razliku, Norveški golmani nista
Evo tek vidim da cetvorka prenosi, nisam znao do sad.kovacic je napisao/la:Kako ne prenosi, koju su propustili od boljih?Kaunas je napisao/la:Sto Arena ne prenosi ove utakmice sto se igraju u Danskoj![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.