Koji Farkas, onaj iz Skyrim-a?DrFilgud je napisao/la:Tu je jos jedan desni bek, Farkas

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Koji Farkas, onaj iz Skyrim-a?DrFilgud je napisao/la:Tu je jos jedan desni bek, Farkas
To je bezbeli igra neka.Rimes87 je napisao/la:Koji Farkas, onaj iz Skyrim-a?DrFilgud je napisao/la:Tu je jos jedan desni bek, Farkas
Rimes87 je napisao/la:Koji Farkas, onaj iz Skyrim-a?DrFilgud je napisao/la:Tu je jos jedan desni bek, Farkas
kad ce onda Gazibegovic na redDrFilgud je napisao/la:Tu je jos jedan desni bek, Farkas, koji je povrijedjen vec duzi period i jos neko vrijeme nece biti spreman.
Lainera nece prodati, jer bi u tom slucaju ostali samo na Todorovicu i juniorima.
Vjerovatno ce Lainera iskoristiti za CL, uz to sacekati da se Farkas oporavi i da vide sta Todorovic moze ponuditi.
U svakom slucaju, do zime ce se znati koliko Todorovic moze. Ili ide na posudbu ili ce biti kandidat za prvih 11, kada prodaju Lainera.
A tek kakav je scorer Ysgramor bio u svoj vakatJonSnow je napisao/la:Rimes87 je napisao/la:Koji Farkas, onaj iz Skyrim-a?DrFilgud je napisao/la:Tu je jos jedan desni bek, Farkas![]()
Vilkas je jači na lopti.
Ma jok bolan, nisam ja ljutibaba.Rimes87 je napisao/la:
A tek kakav je scorer Ysgramor bio u svoj vakat![]()
@DrFilgud- Jeste druže, igra je, nego se ja samo malo šprdam zbog istog imena, nemoj šta hatorit
Izgleda da ce jos jednu sezonu u Lieferingu, ali nikad se ne zna.Pip je napisao/la:kad ce onda Gazibegovic na redDrFilgud je napisao/la:Tu je jos jedan desni bek, Farkas, koji je povrijedjen vec duzi period i jos neko vrijeme nece biti spreman.
Lainera nece prodati, jer bi u tom slucaju ostali samo na Todorovicu i juniorima.
Vjerovatno ce Lainera iskoristiti za CL, uz to sacekati da se Farkas oporavi i da vide sta Todorovic moze ponuditi.
U svakom slucaju, do zime ce se znati koliko Todorovic moze. Ili ide na posudbu ili ce biti kandidat za prvih 11, kada prodaju Lainera.
Lijevo igra.Vucevich je napisao/la:Danas su on i Lainer starteri, ne znam jel Darko onda igra na lijevom beku?
Radije bih da igra, recimo u Hajduku, nego da sjedi na klupi godinu dana u Salzburgu.Raonffa je napisao/la:Znači neće se baš naigrati u Salzburgu ove sezone, al' neka ga tamo, nek' se bori.
Znam jbg al' šta ćeš, vjerovatno su ovi bili konkretniji i otišao je u RBS.Vucevich je napisao/la:Radije bih da igra, recimo u Hajduku, nego da sjedi na klupi godinu dana u Salzburgu.Raonffa je napisao/la:Znači neće se baš naigrati u Salzburgu ove sezone, al' neka ga tamo, nek' se bori.
Ostalo je nešto manje od mjesec dana do sljedeće utakmice u U21 kvalifikacijama i trenutna situacija sa odbranom nije baš dobra:
Todorović (klupa), Šerbečić (klupa), Mihojević (ni na klupi), Radeljić (klupa), Čivić (prebačen u U21 tim)
Zvat ce ih Robi kad izađu iz depresije.badboy je napisao/la:Zato ima Mujakic pa i Pidro...
Bas kao sto je Robi i najavljivao kada je kazao da ce pozvati jednog U-21 koji bi trebao odmah upasti u prvih 11 a gdje se dalo naslutiti da je rijec o Todorovicu.Goalgetter je napisao/la:Pozvan je u A-Repku za Ligu Nacija.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, HariTz i 21 gost.