Jozo Šimunović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Jozo Šimunović
Robi, zovi polivalentnog Anelku umjesto njega. Svi znamo kako je znao izdominirati na tim stoperskim pozicijama. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Mozete pljuvati koliko hocete a zar nije nam Anelka igrao stopera kad smo odigrali 1-1 sa Belgijancima 

Ma ne opravdavam ga, ali ni ne pljujem ga. Ne pise nigdje da mora igrati ili da se mora odazvati. To je sve njegov izbor i njegova dobra volja. Ali ne mora biti podredjen losijim od sebe ili dolaziti, a da ne dobije minute.
Pa on je izmislio da se "ne osjeca dobro", zato nije igrao.sekretar je napisao/la:Ma ne opravdavam ga, ali ni ne pljujem ga. Ne pise nigdje da mora igrati ili da se mora odazvati. To je sve njegov izbor i njegova dobra volja. Ali ne mora biti podredjen losijim od sebe ili dolaziti, a da ne dobije minute.
Neki komentari i nisu bas realni. Sad kad je odbio poziv, pocela prica kako je ionako **** igrac i da su Cocalic i Sunjic bolji od njega, a do jucer su ga svi imali u idealnih 11. Ovo je gubitak za nas u svakom slucaju, koliko god slabo igrao u Celticu. Sad smo deficitarni i na toj CB poziciji. Sad ce nasa trojka u CB biti Bicakcic, Vranjes i Sunjic. Eventualno Memisevic da uleti ako Ogi bude pokrivao RB poziciju. Jos sad kad je i Duljevic pao u formi nam i krila skripe. Nadam se da ce igraci na ovim pozicijama podici formu do ljeta, inace bi moglo skripati 

Ma nema sta puno rasprave, ne treba ga vise zvati i kraj price! Njegova reprezentativna karijera je zavrsena.
Pametna odluka. Ta i sam zna da nema mjesta za njega pored Cocalića. Brišite temu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jos jednom nije istina, ja to vec pricam mjesecima da je medju najgorim igracima u Celticu i da trenutno nema mjesta u pocetnih XI. Pogledaj ba prvu stranicu ove teme i vidjeces gdje je Goalgetter napisao kako je gledao utakmicu Celtica i da je Simunovic bio dosta slab, a to je bilo u augustu prosle godine.mire96 je napisao/la:Neki komentari i nisu bas realni. Sad kad je odbio poziv, pocela prica kako je ionako **** igrac i da su Cocalic i Sunjic bolji od njega, a do jucer su ga svi imali u idealnih 11. Ovo je gubitak za nas u svakom slucaju, koliko god slabo igrao u Celticu. Sad smo deficitarni i na toj CB poziciji. Sad ce nasa trojka u CB biti Bicakcic, Vranjes i Sunjic. Eventualno Memisevic da uleti ako Ogi bude pokrivao RB poziciju. Jos sad kad je i Duljevic pao u formi nam i krila skripe. Nadam se da ce igraci na ovim pozicijama podici formu do ljeta, inace bi moglo skripati
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam ga gledao kao na neki prospekt. Sada je prosjecan, nije neki hendikep jer i sa njim bi bili isti u odbrani. Za 3-4 godine mozda druga prica.mire96 je napisao/la:Neki komentari i nisu bas realni. Sad kad je odbio poziv, pocela prica kako je ionako **** igrac i da su Cocalic i Sunjic bolji od njega, a do jucer su ga svi imali u idealnih 11. Ovo je gubitak za nas u svakom slucaju, koliko god slabo igrao u Celticu. Sad smo deficitarni i na toj CB poziciji. Sad ce nasa trojka u CB biti Bicakcic, Vranjes i Sunjic. Eventualno Memisevic da uleti ako Ogi bude pokrivao RB poziciju. Jos sad kad je i Duljevic pao u formi nam i krila skripe. Nadam se da ce igraci na ovim pozicijama podici formu do ljeta, inace bi moglo skripati
Docekasmo prvi Čulićev tekst koji se moze čitat 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobro, mozda pretjerujem kad kazem svi, ali sto sam zadnjih dana gledao raju da postavljaju svojih top 11, Simunovic je bio haman na svakom spisku. Sto ima smisla, jer mi se ne gledaju Cocalic i Sunjic na terenu.
Zaboravio sam iznad spomenuti Zukanovica, koji je ofc u prvih 11. Ali ne znam... nek jedan ima los dan, drugi povrijedjen i bas smo problemima sa tom odbranom.
Zaboravio sam iznad spomenuti Zukanovica, koji je ofc u prvih 11. Ali ne znam... nek jedan ima los dan, drugi povrijedjen i bas smo problemima sa tom odbranom.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne mogu ni zamisliti da gledam igraca koji bez imalo patriotizma nosi dres na terenu. Pa makar to i Ramos bio a ne Simunovic
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
"Odlučio sam da ću igrati za Bosnu i Hercegovinu. Moji roditelji, djed i baka, svi su iz BiH. Nazvao me izbornik Mehmed Baždarević i nakon prvog razgovora dao mi je vremena da razmislim. Razgovarao sam sa svojom obitelji i donijeli smo odluku da obučem dres BiH. Kasnije sam opet razgovarao s Baždarevićem i to je bilo to. Čvrsto stojim iza svoje odluke i veselim se što ću se priključiti Zmajevima", rekao je Šimunović nakon odluke FIFA-e da smije odjenuti dres BiH.
ok definitivno svjedocimo najglupljem igracu u historiji fudbala, i mislim da samo ocekujem njegovu izjavu da je sve pogresno protumaceno kad skonta sta je uradio sebi
ok definitivno svjedocimo najglupljem igracu u historiji fudbala, i mislim da samo ocekujem njegovu izjavu da je sve pogresno protumaceno kad skonta sta je uradio sebi
Zadnja izmjena: Moggi, dana/u 15 mar 2018, 19:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Zarathustra
Ognjen Vranješ komotno može igrati u dresu Republike Srpske među prvih 11 Bosne i Hercegovoine.
Šta vam sad Hadžić smeta? Tačno je napisao, a sjetite se 13.10.2014. i tekme s Belgijom.
BHF
-
- Kontakt:
Hajd sto je Jozo odron, vec u ovome svemu nije on najgori.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Smeta jer se pojavio bas pred Brazil nekako.Miske01 je napisao/la:Šta vam sad Hadžić smeta? Tačno je napisao, a sjetite se 13.10.2014. i tekme s Belgijom.
A od Brazila nema zavrsnica za BIH. Igrac na guranje, neka bude sretan sto ga je neko pogurao da zaigra na BIH i neka suti ako ima imalo stida.
Ovo sto on napise bi imalo smisla da to napise Dzeko, Spahic, Misimovic.
StevieG8 je napisao/la:Docekasmo prvi Čulićev tekst koji se moze čitat

Miljenik admina i ostale moderacije