Sta je tu je

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja ga još pozvao na prozivku, ne haje on, samo da ne dođe pijan ko birvaktile Kosta.LjoZee je napisao/la:Nego đe nam je trener? Ne javi se on nikad na ovu temu. Ozbiljno izaziva bojkot.
Ima jos 2 sata da se javi i potvrdi sve. Inace biramo novog trenera.Rokoko87 je napisao/la:Ja ga još pozvao na prozivku, ne haje on, samo da ne dođe pijan ko birvaktile Kosta.LjoZee je napisao/la:Nego đe nam je trener? Ne javi se on nikad na ovu temu. Ozbiljno izaziva bojkot.
Jel te napucko uNbx na nas.rasavoje je napisao/la:Nikad vise minuta nisam provela na ovom podforumu. Osugacu se. Kontaminirali me bajama sinoc, dobro kaze unbx. Treba gas masku nositi.
Ko je trener?Rokoko87 je napisao/la:Nema njega moj Muha, on i Remza sada sanjaju lagodne snove..
Hocesmebarispratiti?MocMahale444 je napisao/la:
Jel te napucko uNbx na nas.
E jesi uvijek najs![]()
Nosiseodavle.
Mogu ja i na klupu, bila bi mi čast biti zamjena našem Vazdi.Rokoko87 je napisao/la:Virto, Alipasino je trener-igrač, dijelite napad zajedno, igramo romb
Ispisali smo 10 stranica. Halalimo Viviju sto nije citao.MocMahale444 je napisao/la:442 baklava formacija ili 352 rahat lokum.Rokoko87 je napisao/la:Trener:Alpa
Sportski direktor;otvoren konkurs.
Ostalo, vi odlučite.
Marš tamo mi smo stub ekipeVirtu4l je napisao/la:Jao kakvi su nam stoperi, isto kao kod prvog tima.