Jbg mi cekali malo i djabe nidje vasMElloo je napisao/la:Ureud u pola 12 ulazim bice i Forster napisao je

Btw. Odmori igrace vcrs svakako ces izgubiti

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Jbg mi cekali malo i djabe nidje vasMElloo je napisao/la:Ureud u pola 12 ulazim bice i Forster napisao je
Odmorio samRamsey16 je napisao/la:Jbg mi cekali malo i djabe nidje vasMElloo je napisao/la:Ureud u pola 12 ulazim bice i Forster napisao je![]()
Btw. Odmori igrace vcrs svakako ces izgubiti
Mogli smo viber grupu ali mene nervira sto nemamo dva kluba da se marisemo medjusobno pa mi beze se zadavati da se sirimo u bilo kojem smisluMElloo je napisao/la: Odmorio sam![]()
je.biga nisma ja vazda na forumu nisam ni vidio da si napisao a mogao sam uc
zato moramo nesto napravit da prije vidim
Ja sam za il viber grupa il fb grupni chat da nesto imaRamsey16 je napisao/la:Mogli smo viber grupu ali mene nervira sto nemamo dva kluba da se marisemo medjusobno pa mi beze se zadavati da se sirimo u bilo kojem smisluMElloo je napisao/la: Odmorio sam![]()
je.biga nisma ja vazda na forumu nisam ni vidio da si napisao a mogao sam uc
zato moramo nesto napravit da prije vidim
To kraljuuMokes je napisao/la:Evo i ja sam instalirao. Uzeo sam stopera da igram
posaljes suarezu broj u PP i doda te on valjdaKK_Bosna je napisao/la:Dje je ta grupa, pozelio sam ovo sranje igrat?
Ima li te?Forster je napisao/la:....
2:2Mokes je napisao/la:Koliko je zavrsilo ?
Imali smo i mi bota mellaRamsey16 je napisao/la:2:2Mokes je napisao/la:Koliko je zavrsilo ?
Jos kod nas bot igrao
Mislis Taticusuarez7 je napisao/la: Imali smo i mi bota mella
Ramsey16 je napisao/la:Mislis Taticusuarez7 je napisao/la: Imali smo i mi bota mella
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.