Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
0-1 pipo inzaghi
pippo 

ma dje mi je onaj mali sto navija za marsej
hahaa filipo pippooo...

Pipaga je car.Ode Oljimpik sto bi Cana rekao 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- -Barcelona-
- Kontakt:
ja isto xdzenidm je napisao/la:ja xStone Island je napisao/la:Odigr'o sam večeras ''keca'' na Marseille.Padnem li,pokvarit ću ti temu.

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
ma proci cemo mi to druze-Barcelona- je napisao/la:ja isto xdzenidm je napisao/la:ja xStone Island je napisao/la:Odigr'o sam večeras ''keca'' na Marseille.Padnem li,pokvarit ću ti temu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
1:1 Heinze
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- RuudVanGoal
- Kontakt:
1:2 - ko drugi ako ne inzaghi
Cudim se da je Heinze uspio progurati

Cudim se da je Heinze uspio progurati

Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
nece se smjeti taj lik ni pojavljivati vise na ovom forumuA_d_0 je napisao/la:ma dje mi je onaj mali sto navija za marsej![]()
hahaa filipo pippooo...

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- alan_kardec
- Kontakt:
Ajoj pa nisu zijanili od Orašja da ne lik ne smije pojaviti na forumu.JameS je napisao/la:nece se smjeti taj lik ni pojavljivati vise na ovom forumuA_d_0 je napisao/la:ma dje mi je onaj mali sto navija za marsej![]()
hahaa filipo pippooo...

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
kolko se napalio konto sam da su svjetska velesila...a mi ih nako losi dobijemo u gostima...alan_kardec je napisao/la:Ajoj pa nisu zijanili od Orašja da ne lik ne smije pojaviti na forumu.JameS je napisao/la:nece se smjeti taj lik ni pojavljivati vise na ovom forumuA_d_0 je napisao/la:ma dje mi je onaj mali sto navija za marsej![]()
hahaa filipo pippooo...
- el-fighter
- Kontakt:
Ima još snage u ovoj generaciji Milana. Pokazali su večeras da je iskustvo na njihovoj strani i da sa iskustvom još mogu da se nose sa svim ekipama. Marseille je ovdje već bio upisao bod ( ove ), ali nisu računali da Milan još uvijek se može nositi sa svim ekipama svijeta. Dobro je došao ovaj poraz da vas malo spusti na zemlju i jedva čekam nastavak grupe.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
pa nisu,ali pogledaj malo njegove postove,da covjek ne zna ko je Marseille po njegovim postovima mislili bi da je Marselle sigurni prvak evrope ove sezonealan_kardec je napisao/la:Ajoj pa nisu zijanili od Orašja da ne lik ne smije pojaviti na forumu.JameS je napisao/la:nece se smjeti taj lik ni pojavljivati vise na ovom forumuA_d_0 je napisao/la:ma dje mi je onaj mali sto navija za marsej![]()
hahaa filipo pippooo...

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- el-fighter
- Kontakt:
Ima još snage u ovoj generaciji Milana. Pokazali su večeras da je iskustvo na njihovoj strani i da sa iskustvom još mogu da se nose sa svim ekipama. Marseille je ovdje već bio upisao bod ( ove ), ali nisu računali da Milan još uvijek se može nositi sa svim ekipama svijeta. Dobro je došao ovaj poraz da vas malo spusti na zemlju i jedva čekam nastavak grupe.
Velež do groba života mi moga
Sta je @marsej nam otisao na ,,sluzbeni put,,
Jest i pacijent,majko draga

Jest i pacijent,majko draga

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
gdje je onaj navijač marseja?????
što ne napiše svoj komentar u vezi utakmice da čujemo njegovo mišljenje
marsej - inzaghi 1:2

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- marseille_unique
- Kontakt:
svama balavcima ja nemam nista pricati o utakimici, vejciti balavci zaneseni klubovima koji imaju para, tako da samo vide kad njihovi klubovi dobijaju golove na greske sudija,
tako ti je kad balavac spola mozga prati fudbal pa vidi samo pravo a ne lijevo i desno,
ja sa vama nemam sta pricati o utakmici jer je niste ni gledali , tako da vam ja ista sad pricam o golovima iz ofsajda i ostale stvari nema svrhe
marseile milan 2:1 u pobjedama , zato zacepite svoje gubice i idite se molite zabarskim vasim svecima za jos koju milost sa neba
ja sam prvo najvise ponosan na nase navijace, naravno vi ne znate o cemu aj pricam , jer nemate pojma , ali mislite da imate jer gledate klubove sparama a glumite da znate sve o onom sto ne geldate, da zavrsim ja sam ponosan na igru marseillea, bukvalno smo ih poderali, kao sto deschamps rece, mi nemamo razloga da mislimo da imamo sada manje sanse, jer nasa igra od veceras nam govori da smo ravnopravni
a ti gerard pi....e jedna najlakse je biti general posliej bitke, sto nisi doso i prije utakmice reko kako ce milan pobiejditi, nego si isti kao i sve ostale ove pi....e sforuma, usute se kad vide da je gusto pa se pojave ko kake stuhe posliej utakmice, usutili si bili prije utakmice , jeste pi....e svi redom
vi nikad necete imati ono sto mi imamo naviajce i stadion unikantne dvije stvari, naravno kako ce te vi znati o cemu ja pricam ipak vi znate ja mislim ipak ste vi pi....e sveznalice
tako ti je kad balavac spola mozga prati fudbal pa vidi samo pravo a ne lijevo i desno,
ja sa vama nemam sta pricati o utakmici jer je niste ni gledali , tako da vam ja ista sad pricam o golovima iz ofsajda i ostale stvari nema svrhe
marseile milan 2:1 u pobjedama , zato zacepite svoje gubice i idite se molite zabarskim vasim svecima za jos koju milost sa neba
ja sam prvo najvise ponosan na nase navijace, naravno vi ne znate o cemu aj pricam , jer nemate pojma , ali mislite da imate jer gledate klubove sparama a glumite da znate sve o onom sto ne geldate, da zavrsim ja sam ponosan na igru marseillea, bukvalno smo ih poderali, kao sto deschamps rece, mi nemamo razloga da mislimo da imamo sada manje sanse, jer nasa igra od veceras nam govori da smo ravnopravni
a ti gerard pi....e jedna najlakse je biti general posliej bitke, sto nisi doso i prije utakmice reko kako ce milan pobiejditi, nego si isti kao i sve ostale ove pi....e sforuma, usute se kad vide da je gusto pa se pojave ko kake stuhe posliej utakmice, usutili si bili prije utakmice , jeste pi....e svi redom
vi nikad necete imati ono sto mi imamo naviajce i stadion unikantne dvije stvari, naravno kako ce te vi znati o cemu ja pricam ipak vi znate ja mislim ipak ste vi pi....e sveznalice
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:
Sta zajebajes covjekaMirza_Hordas je napisao/la:gdje je onaj navijač marseja?????![]()
što ne napiše svoj komentar u vezi utakmice da čujemo njegovo mišljenje
![]()
marsej - inzaghi 1:2

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Gledao sam malo prilike sa utakmice, ono sto sam primjetio da je Marseille citavu utakmicu dominirao,Milan je imao vise srece nego znanja fkt napravili su dvije prilike dali su dva gola,Inzaghi zabio iz ofsajda,al eto pobjeda se pise mada bi remi neki najrealniji bio al eto sta je tu je...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- marseille_unique
- Kontakt:
boli me oan stavr za rezultat, misli nije da mi nije zazno, ali kad vidim kako su igrali i sotale stvari , onda ne mzoes reci da onaj ko se trudi i igra dobro da nema sanse
sudija je bio ne znam nisam ga niakd prije vidio ali sudija je haus, 10 faula pusta da se izvode po deset metara od mjesta prekrsaja, nas falmini dva crvena zaradio nijedan nije dobio, nesta vuce morientesa cist penal, nisat sudija, gol iz ofsajda,
ljudi tacno se vidi svaki put kako sudije vuku ekipi koja ima vise lovine, ne branim marseille, jer tako i marseilleu navalce isto , sto jest jest, ali stvarno je bezveze , je...m ti pare u fudbalu, ne moze biznis je to, kako zaraditi na reklaama ako gube veliki, pa pomozi kolko mozes njima
sudija je bio ne znam nisam ga niakd prije vidio ali sudija je haus, 10 faula pusta da se izvode po deset metara od mjesta prekrsaja, nas falmini dva crvena zaradio nijedan nije dobio, nesta vuce morientesa cist penal, nisat sudija, gol iz ofsajda,
ljudi tacno se vidi svaki put kako sudije vuku ekipi koja ima vise lovine, ne branim marseille, jer tako i marseilleu navalce isto , sto jest jest, ali stvarno je bezveze , je...m ti pare u fudbalu, ne moze biznis je to, kako zaraditi na reklaama ako gube veliki, pa pomozi kolko mozes njima
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.