Ovo je ispravno:
a) broj bodova;
b) gol-razlika;
c) broj postignutih golova.
Uopšte se ne gleda međusobni skor kada je u pitanju BHT PL.
Rade se lige u Advanced Editoru i gleda se realnost.kovacic je napisao/la:Nekako mi je srce puno kada vidim da je neko nastavio nešto što sam ja započeo, pogotovo kad su u pitanju ove niže lige. Naravno, sada se daje prednosti igrivosti umjesto realnosti pa se ne obraća pažnja na pravila kao prije kada smo se mi na FM Balkan patili sa advanced editorom I pravilnim promocijama klubova unutar kantona i federacije. Vrlo brzo su nam uzeli ideju i skuckali brzinske lige gdje nakon 5 godina u RS ligi igra pola FBiH, ali bitna je čar igre, to se apsolutno slažem![]()
Samo naprijed!
Na primjer osim svih liga (nikada ih više nije bilo obuhvaćeno, a sada je i sve kompletno) tu su i svi kantonalni kupovi, gradski kupovi, čak je napravljeno takmičenje i Kup regija gde je ubačena istorija pobjednika. Dodavana je istorija pobjednika za sve lige iz perioda Jugoslavije koje su imale veze sa BIH. Što realnije se radi definitivno.
Mešanje klubova je nemoguće izbeći, ali mi radimo na tome da ga smanjimo za 95% podešavanjem granica po ligama i regionalnih postavki kod klubova. Problem je taj što dosta gradova ima klubove koji se takmiče i ligama FBIH, ali i u ligama RS.
Takođe jedna druga stvar... pratio sam FM-Balkan dosta u prošlosti međutim taj site nikada nije pravio sve lige BIH. Tačnije nije se išlo niže od drugih liga tako da ne znam da li mislimo na isti site.