RIO 2016 - Rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Rukomet
Slazem se da Brazil nije sprdancija ja sam i ocekivao da dodju u cetvrtfinale. Dovoljno je pogledati roster svi igraci im igraju u Europi plus tri igraca iz Taubatea njihovog najboljeg kluba koji je isto tako bio konkurentan na Super Globe turniru protiv Veszprema i Barcelone. Imaju odlicnog selektora, Petrus i Toledo su odlicni bekovi, Chiuffa na krilu isto tako jako dobar. Cudi me jedino sto nije pozvao pivota Pereiru kojeg je kupio Kiel pa je sada u Vardaru mlad je igrac i veliki potencijal. Sa druge strane se isto tako slazem da se uvjek organizator takmicenja gurao i mene takodjer to nervira ali oni su zaista dobar tim.
- ASD
- Kontakt:
Vaterpolo su britanci izmislili i uzeli cetiri zlata.rio_Ferdy88 je napisao/la:Brazilci nisu šprdnja ni približno, čak štaviše, kao što su bili Britanci i Kinezi (na prethodnim OI) u tim ekipnim sprotovima koji nisu tradicionalno njihovi jači sportovi, npr vatrepolo i rukomet.

Salu na stranu, ocigledno je da se u ekipnim sportovima lakse moze biti konkurentan, nego u individualnim.
pa timska igra jbg. npr soro, perone i vrljić svojim individualnim kvalitetom pokriju manjak istog kod drugih.ASD je napisao/la:Vaterpolo su britanci izmislili i uzeli cetiri zlata.rio_Ferdy88 je napisao/la:Brazilci nisu šprdnja ni približno, čak štaviše, kao što su bili Britanci i Kinezi (na prethodnim OI) u tim ekipnim sprotovima koji nisu tradicionalno njihovi jači sportovi, npr vatrepolo i rukomet.![]()
Salu na stranu, ocigledno je da se u ekipnim sportovima lakse moze biti konkurentan, nego u individualnim.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ASD
- Kontakt:
Plus se timskim zalaganjem nekih nekvalitetnijih igraca moze anulirati individulni kvalitet.DANTES je napisao/la:pa timska igra jbg. npr soro, perone i vrljić svojim individualnim kvalitetom pokriju manjak istog kod drugih.ASD je napisao/la:Vaterpolo su britanci izmislili i uzeli cetiri zlata.rio_Ferdy88 je napisao/la:Brazilci nisu šprdnja ni približno, čak štaviše, kao što su bili Britanci i Kinezi (na prethodnim OI) u tim ekipnim sprotovima koji nisu tradicionalno njihovi jači sportovi, npr vatrepolo i rukomet.![]()
U fudbalu je to maltene postalo pravilo, ne moras imati neke igrace da bi napravio iskorak u timskim takmicenjima poput SP i EP.
Vaterpolo i rukomet su kontaktni sportovi, to daje velike mogucnosti.
Slovenija pobijedila Švedsku 29-24, Vujović stvarno radi odličan posao, vidjelo se na EP ove godine da se gradi kvalitetna ekipa.
Čupić otpao zbog ozljede,Matulić unutra.
Prenosi li Bht ili Rtrs ovu utakmicu izmedju Francuza i Hrvata?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
L-Train je napisao/la:Prenosi li Bht ili Rtrs ovu utakmicu izmedju Francuza i Hrvata?
ne,daju u snimku,RTRS U 20 i 10,BHT U 21 i 10
koji kreteni,najbolju utakmicu grupne faze oni ne prenose 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Upalio da gledam rukomet i vidio da golovi padaju sa gola na gol i ugasio.
totalno. još mi se čini da bht prenosi tamo neki lijevi meč odbojke gdje ne igra nijedna top ženska ekipa...L-Train je napisao/la:koji kreteni,najbolju utakmicu grupne faze oni ne prenose
a čini mi se neće večeras prenositi ni muški odbojkaški derbi SAD-Francuska
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odbojkaški ili košarkaški?
odbojkaši u 22h... strašan meč u najaviSiamoNoi je napisao/la:Odbojkaški ili košarkaški?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: Odg: RE: Re: RIO 2016 - Rukomet
Kaže Vujović na time out-u je.bes ovakav rukomet 

Stvarno su veliku grešku napravili sa novim pravilom, nikakve koristi nema za bilo koju ekipu. Nadam se da će vratiti staro pravilo i mislim da su se neke ekipe već žalile.muamerc je napisao/la:Upalio da gledam rukomet i vidio da golovi padaju sa gola na gol i ugasio.
Pa ne tjera ih niko da uvode dodatnog igraca umjesto golmana, ili ne mislimo na istu stvar?Molders je napisao/la:Kaže Vujović na time out-u je.bes ovakav rukomet
Stvarno su veliku grešku napravili sa novim pravilom, nikakve koristi nema za bilo koju ekipu. Nadam se da će vratiti staro pravilo i mislim da su se neke ekipe već žalile.muamerc je napisao/la:Upalio da gledam rukomet i vidio da golovi padaju sa gola na gol i ugasio.
Nad tobom sunce najljepše sja
Wolf 2 gola danas i jedan protiv Poljske 

Uvodio se i prije dodatni igrač, ali mislio sam na to da bi bilo bolje kada bi "marker" mogao po potrebi i branit.pinoglavi je napisao/la: Pa ne tjera ih niko da uvode dodatnog igraca umjesto golmana, ili ne mislimo na istu stvar?
- branimir85
- Kontakt:
klasik svjetskog rukometa,zasad izjednačeno 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.