Sarajevo vs Zeljeznicar
Re: Sarajevo vs Zeljeznicar
Vidi ovog kvazi vatikanca...i on nesto o navijacima i tako to.
Odoh se roknuti jbt.
Odoh se roknuti jbt.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- elamalakia
- Kontakt:
UltrasNotRed je napisao/la:
Jako dobra fotka, vrh. Manijaci na tribinama ne gube derbije, svoji su, dok su pitari jeftine kopije, Dino Merlin sim tam. Svidja mi se i ona zastava za promicanje istospolnih tor ped.eri. Ta je ludilo. Bude li nje na tribini?

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Prehebena. To je to.brile je napisao/la:
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Plavo-bijela filozofija crvenu, narandžastu, žutu, zelenu, plavu (koja je zaštitna boja FKŽ i grupe TM88) i ljubičastu boju smatra homoseksualnim bojama? Dokle je dogurao način života i življenja koji boje dijeli na muškocentrične i one druge?
To bi bio osvrt na ova gore glupetanja.
Što se derbija tiče, očekujem haotičnost u našoj odbrani, a njihove bekove u hendeku. Nek bude golova - Fejzić će to ispoštovati.
To bi bio osvrt na ova gore glupetanja.
Što se derbija tiče, očekujem haotičnost u našoj odbrani, a njihove bekove u hendeku. Nek bude golova - Fejzić će to ispoštovati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pozivam jos jednom u opkladu u avatar, po treci put, valjda mi se javi neko, slobodasi su prosli put puno hrabriji bili od pitara
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Evo ja tradicionalno prihvatam okladu, pet kola?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I ja po prvi put nudim opkladu... meni pobjeda Zelje, nesretnom gubitniku nerijesno i pobjeda torpeda. Bujrum.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo ja ću s tobom, ovaj gore zašehidio. Ne prihvatam x kao opciju u svoju korist. Samo 1-2.Virtu4l je napisao/la:I ja po prvi put nudim opkladu... meni pobjeda Zelje, nesretnom gubitniku nerijesno i pobjeda torpeda. Bujrum.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
DogovorenouNbx je napisao/la:Evo ja ću s tobom, ovaj gore zašehidio. Ne prihvatam x kao opciju u svoju korist. Samo 1-2.Virtu4l je napisao/la:I ja po prvi put nudim opkladu... meni pobjeda Zelje, nesretnom gubitniku nerijesno i pobjeda torpeda. Bujrum.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa jedno 5-6 godina ukupno, povremeno sam ubacivao menhengladbah, lech poznan i ostale meni drage kluboveuNbx je napisao/la:Otkad ti Miske stoji?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a u pm oteo mi te virtu, mislio sam da ne treba potvrda moja samo trebate pristat na ponudu
, hajde imal vas jos
@virtu Vakat je opet da ga mijenjaš. :kahva: 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
steta sto nece biti onaj cop90 danas na tekmi... imao bi sta vidjeti 
Mozda nece biti copa90, ali ce biti joker90.dobrinja1 je napisao/la:steta sto nece biti onaj cop90 danas na tekmi... imao bi sta vidjeti
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sinoc su bile , jedino ako ih danas pocnu skidat, ali mislim da je to puno posla za danjoker90 je napisao/la:Mozda nece biti copa90, ali ce biti joker90.dobrinja1 je napisao/la:steta sto nece biti onaj cop90 danas na tekmi... imao bi sta vidjetiJesu skinute stolice??
Ma moze za 90 min., ne treba dan 
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Ma puno posla brate, mucice se ljudi bezveze, bolje nek puste da mi to poskidamo kako treba.irfo je napisao/la:Sinoc su bile , jedino ako ih danas pocnu skidat, ali mislim da je to puno posla za danjoker90 je napisao/la:Mozda nece biti copa90, ali ce biti joker90.dobrinja1 je napisao/la:steta sto nece biti onaj cop90 danas na tekmi... imao bi sta vidjetiJesu skinute stolice??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 29 gostiju.