Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)

RuleHz
Kontakt:

Re: Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)

Post Postao/la RuleHz » 30 dec 2015, 14:38

brile je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Bonus od izdavacke kuce Hordi zla, nije prvi put da su ugaseni ali eto i ovo je za uhar i buduce generacije da se zna ko od nastanka kosi a ko vodu nosi.

slika
Sto mi je poznat taj trans ispod naseg :lol: :lol: :lol:

Kakvi bolan vi, da ste neko i nesto ne bi se morali ovoliko naprezati da nesto dokazete. :salut:
Moj labude, gdje ces porediti udarni transparent The Maniacs i 10 transova Gang Evil koje imamo i danas.
Pa vi nista ne mozete prigovoriti ni Robijasima. Oni su jednom ugaseni, vi ko zna koliko puta ali boli vas k. Kao da je bitan kodeks.

Lizite se sa Boysima i brzo na Poljud sa njima,ogromna ste im pomoc. Ko ce se bolan vama pravdati i dokazivati. Ne postojite od osnivanja.

Tisina labude.
Gasimo vas mi, pa Forci i opet ste tu. Neka vas ba.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 30 dec 2015, 15:19

RuleHz je napisao/la:
Pa vi nista ne mozete prigovoriti ni Robijasima. Oni su jednom ugaseni, vi ko zna koliko puta ali boli vas k. Kao da je bitan kodeks.
Kad si tako pametan i znaš sve, jel u navijačkom kodeksu "zapisano" da kada se nekoj skupini ukrade trans ili kada se kupi kao u slučaju manijaka od neke "prodane duše", da se grupa momentalno gasi ? Drugi par cipela je ovo s manijacima gdje su ih UF prebili u tuči i uzeli transparent pošteno. Za te vaše sukobe iskreno, nisam upoznat .
Uostalom, otkud kod Robijaša odjednom trans "Ljubav se zvala imenom tvojim", kako znam bio je najstariji na tribini kod vaših komšinica štrumfeta ? smiješno .. Nemoj da lupaš gluposti i te dječije fazone oko gašenja molim te ;)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 dec 2015, 15:24

Convicts1988 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
Kad si tako pametan i znaš sve, jel u navijačkom kodeksu "zapisano" da kada se nekoj skupini ukrade trans ili kada se kupi kao u slučaju manijaka od neke "prodane duše", da se grupa momentalno gasi ? Drugi par cipela je ovo s manijacima gdje su ih UF prebili u tuči i uzeli transparent pošteno. Za te vaše sukobe iskreno, nisam upoznat .
Uostalom, otkud kod Robijaša odjednom trans "Ljubav se zvala imenom tvojim", kako znam bio je najstariji na tribini kod vaših komšinica štrumfeta ? smiješno .. Nemoj da lupaš gluposti i te dječije fazone oko gašenja molim te ;)
Tema je sadašnje i prijašnje posjete bh. klubova, a ne ultras scena, tifo ili čega ste već vi dio s tim kodeksima i šta već ne.

:kafa:
Samo Saraj'vo.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 30 dec 2015, 16:02

Meni je smijesno kad navijaci zelje kazu nekom da je ugasen.. Mislim da se i ovi stariji manijaci zacrvene kad procitaju nesto takvo :oops:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 30 dec 2015, 16:18

Convicts1988 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
Izvinjavam se Zenicaninu. Znam na koji nacin je vama pao trans i to je van svih kodeksa, nema govora niti price o tome. Samo se jos oni mogu diciti takvom akcijom.

Trakavicu oko gasenja sam spomenuo vise u kontekstu njih, da nemaju pravo nikome govoriri da su ugaseni jer su oni jedina ekipa mislim na balkanu koja je gubila GLAVNE transove i ponasala se kao da nista se nije desilo.

PS. Svaka cast momcima iz CCBa, to su pravi Ultrasi.

Da zavrsimo pricu o ovemu, nije ni tema ni mjesto za ova prepucavanja.
Sve najbolje Zenicaninu.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 30 dec 2015, 18:25

Da se prisjetimo. Sarajevo-Velež 1998/99
Kolega sa rodjeni foruma iscupao odnekle :tokralju:
[youtube][/youtube]

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 30 dec 2015, 18:45

Što se tice posjete na gostujucim utakmicama po EL i LP
slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 dec 2015, 18:50

sarajevo46 je napisao/la:Što se tice posjete na gostujucim utakmicama po EL i LP
slika
Crna Gora i Njemacka :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 12:44

Cocaine je napisao/la:MALO ONO ENGLESKI C'MON VELEŽ C'MON VELEŽ :salut:

slika
slika
Kiseljak away godinu poslje

slika
slika
slika

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 13:08

FaustinoAsprilla je napisao/la:gdje su svi ti ljudi sad kad najvise treba?
Svi su tu samo. To ti je isto jedes 20 godina grah. Normala da ce ti dopizdit. Da se kojim slucajem borimo za titulu ili evropu ove cifre bi bile uduplane. Mi smo pun upaljac samo fali kremen da upali taj spremnik. Yebiga 20 godina losih uprava i lopova u klubu je ucinilo svoje ali ne sumnjam u crvena mora ljudi da se promjeni na bolje. Bit ce akobogda

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 13:43

Malo old schoola najstarije navijačke grupe u državi. RA 1981 35 godina mostarske tifo scene
[youtube][/youtube]
slika
slika
slika
slika
slika
slika

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 jan 2016, 15:19

Cocaine je napisao/la:
Svi su tu samo. To ti je isto jedes 20 godina grah. Normala da ce ti dopizdit. Da se kojim slucajem borimo za titulu ili evropu ove cifre bi bile uduplane. Mi smo pun upaljac samo fali kremen da upali taj spremnik. Yebiga 20 godina losih uprava i lopova u klubu je ucinilo svoje ali ne sumnjam u crvena mora ljudi da se promjeni na bolje. Bit ce akobogda
prosle 2-3 sezone razumijem pad interesa, ali malo je velez trenutacno u specificnoj situaciji da bi pricali o "20 godina graha". vise nema ni "graha", kolko se da naslutit iz medija. ostali ste na golom kruhu a vode je sve manje.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 16:24

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:
prosle 2-3 sezone razumijem pad interesa, ali malo je velez trenutacno u specificnoj situaciji da bi pricali o "20 godina graha". vise nema ni "graha", kolko se da naslutit iz medija. ostali ste na golom kruhu a vode je sve manje...
Decko ti si zestoko fulio temu

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 04 jan 2016, 16:33

pastrmka de ziv bio odgovori ko covjek posto si stariji pa ocekujem da raspolazes informacijama :D odgledao ovaj klip armije iz 91...... da se razumijemo fina reportza i drago mi bude pogledati ovakve stvari. ko vas je vodio od ovih momaka sto pricaju (i da li su jos uvijek prisutni na utakmicama Veleza odnosno da li su u Mostaru), i posto sam citao kasnije komentare u nekoliko navrata spominju da su neki od ovih sada zakleti Ultrasi (a ovdje se kleli u Velez) pa bas me interesuje da li znas nekog od ovih s klipa ko je promjenio dres :!: cisto informativno i nije nikakva provokacija, pa eto ako znas odg. pozz
Sloboda Tuzla

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 04 jan 2016, 16:39

Cocaine je napisao/la: Decko ti si zestoko fulio temu
Sadašnje i prijašnje posjete BiH klubova (rasprave,slike,video)

ako tebi tema ne odgovara, ne znaci da sam je ja fulio.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 04 jan 2016, 16:43

fukaratz je napisao/la:pastrmka de ziv bio odgovori ko covjek posto si stariji pa ocekujem da raspolazes informacijama :D odgledao ovaj klip armije iz 91...... da se razumijemo fina reportza i drago mi bude pogledati ovakve stvari. ko vas je vodio od ovih momaka sto pricaju (i da li su jos uvijek prisutni na utakmicama Veleza odnosno da li su u Mostaru), i posto sam citao kasnije komentare u nekoliko navrata spominju da su neki od ovih sada zakleti Ultrasi (a ovdje se kleli u Velez) pa bas me interesuje da li znas nekog od ovih s klipa ko je promjenio dres :!: cisto informativno i nije nikakva provokacija, pa eto ako znas odg. pozz
Samo su dvojica sto ja znam promjenila dres. Necu ti pisati o kome se radi jer me libo taki za njih. Dosta ih je poginulo u odbrani Mostara,neki su vani,a neki su tu. Fino je vidjeti Struju zbog kojeg smo u Splitu nakon slikanja u muriji "tj njegovog pitanja kad ce slike bit gotove" dobili takav degenek i Mocu koji se popeo na reflektore u polufinalu kupa protiv OFK Beograda

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], supervizor i 21 gost.