Solinas uzima ovo, ko beba sisu
Pantelija sagni se svima s TM

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
JRane sta ti je samo o pušenju, naguzivanju, dudlanju.... Da Bog sačuva kakav derpeMuhamedTM je napisao/la:joker hoce da ga sauga a vamo me stavlja u kantu godine. Joker popusices malo sutra.
Cemu vrijedjanje?MuhamedTM je napisao/la:Muflone pogledaj temu prepucavanje, to fupis tvoji potenciraju.Pantelija je napisao/la:JRane sta ti je samo o pušenju, naguzivanju, dudlanju.... Da Bog sačuva kakav derpeMuhamedTM je napisao/la:joker hoce da ga sauga a vamo me stavlja u kantu godine. Joker popusices malo sutra.
Opet pantelija sagni se svima s TM.
Majmune ti milan ste trebali biti u finalu.
Pocupaj i ti obrve, mozda se smiris.MuhamedTM je napisao/la:Muflone pogledaj temu prepucavanje, to fupis tvoji potenciraju.Pantelija je napisao/la:JRane sta ti je samo o pušenju, naguzivanju, dudlanju.... Da Bog sačuva kakav derpeMuhamedTM je napisao/la:joker hoce da ga sauga a vamo me stavlja u kantu godine. Joker popusices malo sutra.
Opet pantelija sagni se svima s TM.
Majmune ti milan ste trebali biti u finalu.
Bum ti ustupil mjesto.MuhamedTM je napisao/la:Gluposti braco draga heheh al hajde halal vam. Nego ljut sam sto nisam barem u finalu kante godine.
Ovo se vise nece dogotiti.
Kako tebe nema na ovoj listi ?Ajzea je napisao/la:Too pile, neće valjda trofej u Tuzlu, niti su navikli na isti, niti imaju vitrine da bi ga smjestili
Potrudi se barem da ovo uzmes, sta fali kad si vec u finalu.solinas je napisao/la:Bum ti ustupil mjesto.MuhamedTM je napisao/la:Gluposti braco draga heheh al hajde halal vam. Nego ljut sam sto nisam barem u finalu kante godine.
Ne bi bilo zanimljivo, pobjeda bi bila znatno ubjedljivija čak i od one koju je @hilmo ostvarioVolimTz je napisao/la:Kako tebe nema na ovoj listi ?Ajzea je napisao/la:Too pile, neće valjda trofej u Tuzlu, niti su navikli na isti, niti imaju vitrine da bi ga smjestili
Sta ce onda selji ostati ove godine.trebate se naviknut lagano,sledecih 20 god.jedino vam ovaj trofej i ostaje.MuhamedTM je napisao/la:Potrudi se barem da ovo uzmes, sta fali kad si vec u finalu.solinas je napisao/la:Bum ti ustupil mjesto.MuhamedTM je napisao/la:Gluposti braco draga heheh al hajde halal vam. Nego ljut sam sto nisam barem u finalu kante godine.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 2 gosta.