Momak de se hladnom vodom po vratnim žilamaWandelanoite je napisao/la:Kakvo pametovanje fudbalskih neznalica slično kao pred onaj prvi baraž kad su svi govorili samo ne Ruse, a na kraju ti Rusi popuše od Slovenaca tako i sada čuj nemoj Irce kakvi Irci bolan hahahahahahahahahahahahahahahha McCharty, McGeady i Coleman su jedini koji vrijede u toj ekipi ovo ostalo krampa do krampe koja nastupa u Premiershitu a dobro znamo kako se klubovi iz tog smeća od lige provode u Evropi, a slične polovnjake smo gledali par dana ranije u Zenici samo u dresu Velsa koji je klasa za ovu Irsku. Slovenci i Irci koga god od ovih prolaz 90%, Norveška 65% i Danci 50%.
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - ? (Baraž)
Koga god da izvučemo moramo biti svjesni da i nas svi ovi nenosioci priželjkuju, pogotovo kad budu gledali sinoć nastup naše odbrane, sijati će im svima oči kao u mačke.
Ko god biće vraški teško.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko god bio... Trebamo ih raznijeti. A i hoćemo akoBogda 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ne bi rekao, mislim da malo podcijenjujemo sami sebe.ramiral je napisao/la:Koga god da izvučemo moramo biti svjesni da i nas svi ovi nenosioci priželjkuju, pogotovo kad budu gledali sinoć nastup naše odbrane, sijati će im svima oči kao u mačke.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ja imam raje Slovenaca metar, poslaću ih po karte...NoName je napisao/la:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Irska bi nas rasula ko rižu, oni koga god dobiju favoriti su za EP, oni su u baražu zato što su imali pretešku grupu u svakoj drugoj bi se direktno plasirali.bordo_Sarajevo je napisao/la:Ja bi volio Irsku. Nebih bilo lijepo, pogotovo za nas navijace, dosta bi se moralo raditi i gledati neki antifudbal, ali vjerujem da Mesa zivi za takve protivnike.
Irska nikako!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Tako je. Ni pod koju cijenumuXmania je napisao/la:Irska bi nas rasula ko rižu, oni koga god dobiju favoriti su za EP, oni su u baražu zato što su imali pretešku grupu u svakoj drugoj bi se direktno plasirali.bordo_Sarajevo je napisao/la:Ja bi volio Irsku. Nebih bilo lijepo, pogotovo za nas navijace, dosta bi se moralo raditi i gledati neki antifudbal, ali vjerujem da Mesa zivi za takve protivnike.
Irska nikako!
- forumasmahalas
- Kontakt:
Koga god da dobijemo ako budemo na nivou od sinoc ispasti cemo. A, i onako sa onom igrom i ne zasluzujemo biti na EURU!
1. Slovenija
2. Norveska
3. Danska
4. Irska
Tim redosljedom bi bilo idealno.
2. Norveska
3. Danska
4. Irska
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Re: AW: BiH - ? (Baraž)
http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers ... +confirmedGoalgetter je napisao/la:Ima li gdje oficijelna info od UEFA da su Madjari sa nama u POT1 a da Danska ide i POT2.
Ma bit' ce bolje kada se vrate Dzeko i Mume u ekipu jer su nam oni skupa skoro 50% reprezentacije, a i mi uvijek nekako odigramo dobro i iznad ocekivanja u velikim i vaznim utakmicama.
A nadam se da ce se par igraca vratiti u formu (pa makar to ukljucivalo samo redovno igranje), prije svega tu mislim na Hajrovica i nekog veznjaka.
A jbg, sad me malo strah da ne izvucemo bas Dansku ili jos gore, Irsku s obzirom da su nas citave kvale vile pronosale, pa me ne bi cudilo da nam bas sad sreca okrene ledja
A nadam se da ce se par igraca vratiti u formu (pa makar to ukljucivalo samo redovno igranje), prije svega tu mislim na Hajrovica i nekog veznjaka.
A jbg, sad me malo strah da ne izvucemo bas Dansku ili jos gore, Irsku s obzirom da su nas citave kvale vile pronosale, pa me ne bi cudilo da nam bas sad sreca okrene ledja

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
+1Shooter je napisao/la:1. Slovenija
2. Norveska
3. Danska
4. Irska
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Norveska je realno najlosija, ali daleko su oni od naivnog protivnika.
Slovenija je jako namazana reprezentacija, kvalitetom losija od nas, ali sigurno imaju bolji sistem rada i organizaciju od nas. O mentalitetu da i ne govorim. I losiji su se znali plasirati na SP i EP protiv jacih ekipa od nas.
Protiv Danske i Irske nismo favoriti, ali nisu ni oni protiv nas.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Slovenija je jako namazana reprezentacija, kvalitetom losija od nas, ali sigurno imaju bolji sistem rada i organizaciju od nas. O mentalitetu da i ne govorim. I losiji su se znali plasirati na SP i EP protiv jacih ekipa od nas.
Protiv Danske i Irske nismo favoriti, ali nisu ni oni protiv nas.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- ibrakadabra
- Kontakt:
Slovenci bi nam bili ko budali šamar.
Danci nisu u nekoj formi.Na početku kvalifikacija dobili Portugal ostalo loše.Kući jedva dobili Armence.Ostalo sve loše ne računajući otpisanu Srbiju.Nije to ona Danska kao nekad.
Norveska u zadnjih 6 utakmica izgubili samo sinoć od Italije.Jaki u skoku i duel igri što nam nikako ne odgovara.
Irska izgubili od Škota i Poljaka u gostima.Sa njemcima dva puta 1-1.Oni nam nikako ne odgovaraju.
Ali na kraju krajeva nek se oni plaše nas.Nismo djaba nosioci.
Danci nisu u nekoj formi.Na početku kvalifikacija dobili Portugal ostalo loše.Kući jedva dobili Armence.Ostalo sve loše ne računajući otpisanu Srbiju.Nije to ona Danska kao nekad.
Norveska u zadnjih 6 utakmica izgubili samo sinoć od Italije.Jaki u skoku i duel igri što nam nikako ne odgovara.
Irska izgubili od Škota i Poljaka u gostima.Sa njemcima dva puta 1-1.Oni nam nikako ne odgovaraju.
Ali na kraju krajeva nek se oni plaše nas.Nismo djaba nosioci.
Zadnja izmjena: ibrakadabra, dana/u 14 okt 2015, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
slovenia nista nije slabija od irske i norveske ,dobra su reprezentacija ,dobar selektor . ne svidjami se sto mislimo da bi kao oni bili duplo laksi protivnik nego recimo norveska ,nije to bas tako evo vidjeli smo Kipar nam je napravio dosta problema ,wels dobije Belgiju,Hrvatska odigra nerjeseno s azerbejdzanom itd itd
- hakkaDunne
- Kontakt:
[/quote]Natjerao si me da se logujem.![]()
Sjeverna Irska je lakrdija pa završiše prvi. Albaniju ne želim ni komentarisati. Vels sam gledao u Zenici i cijelo vrijeme se ibretio kako su oni prvi u grupi.
Pusti priču o lakrdiji, gdje ko igra. Uzeli smo 6 boba uz pomoć momka iz serie B i drugog sa tribina Corune. U ove dvije tekme imali smo strašnu statistiku 5 šuteva u okvir gola i isto toliko golova. Poenta priče, uzmemo li u obzir da je Irska digla veoma jaku Njemačku, te da su igrači Kipra ulazili u 16 kako su htjeli, Irsku moramo izbjeći. Kažem, mi smo primjer da nije bitno gdje ko igra i KOLIKO ko igra.
Po meni- Norveška. Slovenci su namazani i koristiti će se svim sredstvima, a i izbaciše u onome baražu favorite Ruse. Norvežani su zeleni. Osrednja ekipa bez zvijezda, imena i rezultata. Nemaju iskustva igranja baraža i to treba iskoristiti. A da će biti teško, to bez dvojbe. Biće teško s kime god da igramo.

Nemaju zvijezda?
High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Odvaja se kuglica sa jednim nosiocem i jednim nenosiocem.Pa se promiješaju i koga prvog izvuku on je domaćin prvu utakmicu.Elegant je napisao/la:Da li nosioci prvu utakmicu igra kuci ?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
hakkaDunne je napisao/la:Natjerao si me da se logujem.![]()
Sjeverna Irska je lakrdija pa završiše prvi. Albaniju ne želim ni komentarisati. Vels sam gledao u Zenici i cijelo vrijeme se ibretio kako su oni prvi u grupi.
Pusti priču o lakrdiji, gdje ko igra. Uzeli smo 6 boba uz pomoć momka iz serie B i drugog sa tribina Corune. U ove dvije tekme imali smo strašnu statistiku 5 šuteva u okvir gola i isto toliko golova. Poenta priče, uzmemo li u obzir da je Irska digla veoma jaku Njemačku, te da su igrači Kipra ulazili u 16 kako su htjeli, Irsku moramo izbjeći. Kažem, mi smo primjer da nije bitno gdje ko igra i KOLIKO ko igra.
Po meni- Norveška. Slovenci su namazani i koristiti će se svim sredstvima, a i izbaciše u onome baražu favorite Ruse. Norvežani su zeleni. Osrednja ekipa bez zvijezda, imena i rezultata. Nemaju iskustva igranja baraža i to treba iskoristiti. A da će biti teško, to bez dvojbe. Biće teško s kime god da igramo.

Nemaju zvijezda?[/quote]
Velika zvijezda, momak rođen 1998. godine, koliko je odigrao minuta u Realu i dao golova, asistencija?