BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la jasmin10 » 10 sep 2015, 22:29

Sejo je morao dobiti poziv i za ovu utakmicu. Pa u jednom Brazilu igraju igrači iz kineske lige. U svakom slučaju mnogo bolji igrač i od Hadžića, Cimirota, Stilica, Susica,Grahovca pa i Medunjanina.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 sep 2015, 22:31

Ajax je napisao/la:Ne znam sta bi ti napisao @dubrovnik. Ocigledno se jednim dijelom drzi one Safetove da se tesko upada a jos teze ispada iz reprezentacije. Ti si se nadao totalnom zaokretu i pozivanju samo onih najboljih ja nisam jer to nije realno pa si zato mozda sada razocaran. Samo treba biti i posten do kraja i priznati da Mesi nije lako. Jer nema prava na losiju partiju i svaka utakmica mu je odlucujuca. U toj situaciji je puno teze nesto mijenjati kada zna da bi za svaki potez trebao objasnjavati zasto i kako. Mada i mene je razocarao jer nije dao Vrancicu nikakvu sansu. To za Hadzica sam ja ocekivao svakako i to me nije iznenadilo. Pravi test ce biti za njega kojih prvih 11 ce izabrati protiv Walesa. Hoce li se odabrati instinktivno ili ce igrati na "provjerenu" varijantu.

@jasmin10
Dzaba se nadas za Seju. To je isto nerealno kao i za Grahovca.
Godina je prosla Ajaxe i ja smatram da je vrijeme za podcrtati i reci sta tko misli. Dobit ce Mesa mir za ove dvije utakmice i ako ih ne pobijedi obje mislim da nismo dobili nikakav napredak izborom njega za selektora. Nista se pozitivno nije dogodilo. Malo logicniji sastavi ali napredak od silnog scautinga nula. Pripreme utakmica lose. Zamjene na kriticnim pozicijama nisu pronadjene. Zamjena za Mujdzu i Besica ne postoji. Avdija otjeran novi bek nije doveden. Nista. A ovo za povrijedjenog TSS pozvanog u reprezentaciju moze biti samo u sluzbi upisa jos jednog poziva u CV. Ako sam u pravu valja se crveniti za svaki momenat sto sam mu na bazi lazne propagande davao podrsku i jedan minut. Ali eto kao i sve drugo u BiH. Valjda nije sve ovako crno ali meni tako izgleda.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 10 sep 2015, 22:34

Vidim da svi u nekim svojim formacijama stavljate 4-2-3-1 kao sto ustvari i igramo vecinu utakmica. Ta moderna formacija koju sad koriste svi najveci klubovi i jeste najbolja valjda, ali da bi nju igrao moras imati odlicne vezne igrace koji ce ti donijeti posjed lopte a mi to nemamo od odlaska posebno Misketa a bgm i Salihovica.

Zato ja mislim da bi nam 4-4-2 puno vise odgovaralo u ovim trenucima, pogotovo sto moramo dobiti i moramo krenuti na gol od prve minute. Mislim da bi Zec sa Dzekom bio idealno rijesenje, ali to se vjerovatno nece desiti jer cak i u slucaju da pocnemo sa 2 napadaca Ibisevic ima prednost iako nije dao gola 2 godine niti uopste djeluje da ce pogoditi u naredne dvije godine. Zec je u odlicnoj formi i on je putpuno drugi tip napadaca od Dzeke i mislim da bi se super snasao u tandemu sa Dijamantom. Ibisevic mi je u zadnjoj utakmici izgledao bas kao oni amateri iz Andore.

Sto se tice TSS, tako to ide kod nas kad jednom udjes u reprezentaciju ne izlazi se lako a posebno ako se zna preko kojih veza je on usao.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 sep 2015, 22:43

EmirTM87 je napisao/la:Vidim da svi u nekim svojim formacijama stavljate 4-2-3-1 kao sto ustvari i igramo vecinu utakmica. Ta moderna formacija koju sad koriste svi najveci klubovi i jeste najbolja valjda, ali da bi nju igrao moras imati odlicne vezne igrace koji ce ti donijeti posjed lopte a mi to nemamo od odlaska posebno Misketa a bgm i Salihovica.

Zato ja mislim da bi nam 4-4-2 puno vise odgovaralo u ovim trenucima, pogotovo sto moramo dobiti i moramo krenuti na gol od prve minute. Mislim da bi Zec sa Dzekom bio idealno rijesenje, ali to se vjerovatno nece desiti jer cak i u slucaju da pocnemo sa 2 napadaca Ibisevic ima prednost iako nije dao gola 2 godine niti uopste djeluje da ce pogoditi u naredne dvije godine. Zec je u odlicnoj formi i on je putpuno drugi tip napadaca od Dzeke i mislim da bi se super snasao u tandemu sa Dijamantom. Ibisevic mi je u zadnjoj utakmici izgledao bas kao oni amateri iz Andore.

Sto se tice TSS, tako to ide kod nas kad jednom udjes u reprezentaciju ne izlazi se lako a posebno ako se zna preko kojih veza je on usao.
Ako je ovo istina i ti mislis da to tako mora biti nismo morali ni mijenjati SS. Mene je i same pomisli na ovo sramota i ne moze biti uspjesnog sporta dok je to normalno. Sport je plemenita vjestina i ja sam se sa njim bavio 10 godina. U neka bolja vremena ali ipak. Tko got je pratio temu TSS mogao je primjetiti moju naklonost prema njemu kao igracu ali poziv ozlijedjenom igracu, placanje svega sto uz to ide i ukidanje istog toga prava spremnom Grahovcu je meni bezobrazluk bez presedana. Da bi ovaj drugi podebljao CV. To se plati uvijek. Izazivanje sudbine u zivotu se nazalost uvijek plati.

Kumar
Kontakt:

Post Postao/la Kumar » 10 sep 2015, 23:36

Kada vidim kako se nekim igračima olako šalju pozivi u reprezentaciju a da to nisu ni na koji način zaslužili a da se s druge strane nekima ne da ni šansa da pokažu koliko vrijede i da nam se reprezentacija pretvorila u ekipu profesionalnih reperezentativaca, počinjem sumnjati da je Meši i ljudima u savezu uopšte stalo do plasmana i do dobrobiti našeg fudbala. od nekad najubojitijeg napada u evropi došli smo do toga da jedva dajemo golove samo zato što niko nije razmišljao o tome da će i džeko i ibišević jednog dana otići u penziju i nije nikome bilo u interesu da nađe adekvatnu alternativu nego se išlo linijom manjeg otpora, dok sam ja selektor "muzi" ekipu radi trenutnog rezultata, a poslije šta bude. tako je i sa ostalim pozicijama.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 sep 2015, 00:41

Predvijam 250 stranica ovdje ako dobijemo Vels... Ako ne, 120 :|

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Goalgetter » 11 sep 2015, 10:37

Volio bih da nas Wales napadne.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 11 sep 2015, 10:51

SlevinKelevra je napisao/la:Predvijam 250 stranica ovdje ako dobijemo Vels... Ako ne, 120 :|
mislim da ce biti obrnuto. Mi strasno volimo da kudimo i pljujemo, pohvaliti i ne bas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 sep 2015, 11:48

TMovac je napisao/la:
mislim da ce biti obrnuto. Mi strasno volimo da kudimo i pljujemo, pohvaliti i ne bas.
Bacit ce se kljuc ;)

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 sep 2015, 11:54

Goalgetter je napisao/la:Volio bih da nas Wales napadne.
@Goalgetter zagonetan :hmmmmm:
:mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 sep 2015, 12:06

Moze li nas Kipar iznenadit ? :think:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 11 sep 2015, 15:14

@elegant evo ti pa razmisli sam. :D

Potcijenili smo ekipu Kipra. Ja sam na to upozoravao. Čak sam rekao da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pkušavati sa distance. Neki igrači su bježali i krili se od lopte. Nismo potcijenili ekipu Kipra to ponavljam. Ovo nam je ja mislim prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije''.

:lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

:tokralju:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Kralj2907
Kontakt:

Post Postao/la Kralj2907 » 11 sep 2015, 17:29

Elegant je napisao/la:Moze li nas Kipar iznenadit ? :think:
Mi moramo ici na nerjeseno, jos je dosta bodova u igri. Igraju se kvalifikacije I iduce godine. :kralj:
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.

Kralj2907
Kontakt:

Post Postao/la Kralj2907 » 11 sep 2015, 17:33

Pobjediti cemo Wales, a izgubiti od Kipra..to je nas mentalitet..

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 sep 2015, 18:09

Iznenadit ce nas Baleova brzina.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 sep 2015, 23:21

Pirke je napisao/la:
Iznenadit ce nas Baleova brzina.
Nek pokaze igru kakvu je pokazo protiv Izraela i svi sretni a i svi bodovi na broju.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 sep 2015, 00:59

X31987 je napisao/la:@elegant evo ti pa razmisli sam. :D

Potcijenili smo ekipu Kipra. Ja sam na to upozoravao. Čak sam rekao da nisam zadovoljan drugim poluvremenom u Tuzli. Znali smo kako će oni igrati. Trebali smo pkušavati sa distance. Neki igrači su bježali i krili se od lopte. Nismo potcijenili ekipu Kipra to ponavljam. Ovo nam je ja mislim prvi put da smo izgubili od neke slabije reprezentacije''.

A, ima i ona kako on ne treba da gleda Kipar, vec Kipar treba da gleda nas :| Paf 1:2 :oops: :facepalm:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 12 sep 2015, 01:48

nenadjebiv!
#Salihović

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 12 sep 2015, 21:25

BozePetra je napisao/la:

nenadjebiv!
Trecom recenicom vec demantuje prvu, i tako u intervjuu sam sebe demantuje 10-ak puta. :facepalm:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Kralj2907
Kontakt:

Post Postao/la Kralj2907 » 15 sep 2015, 21:20

Bale izisao iz igre, ozljeda...nadam se da nije nista opasno I da ce pauzirati samo 4 sedmice...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], CAGarfia i 15 gostiju.