RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Bliss
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Bliss » 04 avg 2012, 20:16

Dobro je pozitivno su me iznenadili posebno u drugom poluvremenu, odnosno cim je Mrva izasao, a usao mali Hebibovic.

A sto se prekida tice, na Grbavici je uletio navijac i udario golmana, pa se utakmica nije ni prekinula niti je tribina ispraznjena. Zato se prvo golmanu na glumi, sudiji i delegatu i savezu poser... na glavu!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 04 avg 2012, 20:17

Dobro je.
3 gola,pa makar i protiv novajlije u ligi,to je ono šta veseli.Naročito ako se uzme u obzir neefikasnost u prošloj sezoni kada nam je prosjek datih golova bio tek 0,9 po utakmici.
Što se tiče ovog incidenta,de ohanite malo.
NE opravdavam taj čin,naprotiv,osuđujem ga ali ohanite.
Prije nego što se osude sami navijači,zapitajte se zašto se to ne riješi.
To bi 'stručna' uprava trebala dovesti u red pa makar i morala ići niz dlaku navijačima.
Jer klub bez navijača je nula.Uprava dođe i ode...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 04 avg 2012, 20:21

shaman7 je napisao/la:
puza je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Pobjeda nad Hapoelom - super vijest i radi postignutog gola a i radi neprimljenog.
Eto oni imali stativu, mi precku, mi jedan gol oni nula - haj dobro je. 5 izmjena bilo.

Izgleda da je Dzafina prva postava najvjerovatnije:
Bobić, Zvonić, Mahinić, Kajtaz, Kodro, Demić, Nuhić, Okić, Serdarević, Mehremić i Ćemalović[

:o Ćemalović :D
Razigrat će se Mirza, samo polako..
pričajte sa mnom ljudi : D

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 04 avg 2012, 20:24

shaman7 je napisao/la:
Mirza je za Brkovica igracina. Igra isto kao da ima 100 godina iskustva. Ne zuri, kad se nadje u 100-postotnoj sansi, smireno pogleda gdje je golman i onda puca. Tako je dao oba gola.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 04 avg 2012, 20:27

Bravo Veleze :D Al mescini da vi svaku sezonu dobro pocnete i onda slijedi nagli pad. Valjda vam se to ove sezone nece desiti.

Sretno.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 04 avg 2012, 20:33

tepsija je napisao/la:Dobro je.
3 gola,pa makar i protiv novajlije u ligi,to je ono šta veseli.Naročito ako se uzme u obzir neefikasnost u prošloj sezoni kada nam je prosjek datih golova bio tek 0,9 po utakmici.
Što se tiče ovog incidenta,de ohanite malo.
NE opravdavam taj čin,naprotiv,osuđujem ga ali ohanite.
Prije nego što se osude sami navijači,zapitajte se zašto se to ne riješi.
To bi 'stručna' uprava trebala dovesti u red pa makar i morala ići niz dlaku navijačima.
Jer klub bez navijača je nula.Uprava dođe i ode...
Nigdje nije dozvoljeno bacati nikakve a pogotovo eksplozivne naprave u teren..
Ko god da je to uradio kompletan je idiot,
i moje je misljenje da je trebao fasovat degenek od ostale ekipe...
Svake sezone se plati 20-tak hiljada kazna radi nekakvih gluposti...
I umalo da radi dva idiota (drugi je sudija) da popušimo dobivenu utakmicu.
I nije mi nikako jasno šta radi ona firma SECURITAS na stadionu, umjesto da odrzavaju red oni
statiraju, ako ih Velež plaća vrijeme bi bilo da prestane!
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 avg 2012, 20:37

Moramo malo odbranu popraviti,imali smo dosta kikseva danas a da je bio neki drugi bolji tim sigurno bi poentiro iz ovih nasih gresaka :roll:
Mrva je spor i treba mu jos pripreme,usporava napade.Ovaj mali kad je uso(Hebibovic) unio nemir u Radnikovu odbranu.Imamo dobre kontre gdje izleti 5-6 nasih igraca do njihovog gola ali moramo popraviti zavrsnicu.

Mizerna posjeta danas,ocekivo sam najmanje milju jos raje

Incindent sto se dogodio je debilstvo i krkanluk.sta bola imas bacati ista u teren,navijaj,galami,pjevaj pjesme,pa i zapali koju baklju ali nemoj bacati ista u teren :roll: Malo su prestrogo odlucili da isprazne tribinu ali bolje je ovakop i neka ovo bude primjer za ostale navijace,jednom se mora stati ovakvim stvarima u kraj.

Cestitke igracima i upravio na pobjedi,Radnik nije neka ekipa,pravu vrijednost ce mo vidjeti sljedecu utakmicu na Kamberovica Polju protiv Celika

FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 avg 2012, 20:40

Nije mi jasno da jos uvjek ima takvih morona cak i medju tako malo ljudi na tribini kao ovaj danas. U kakvom vakumu ti bolesnici zive. Trebalo mu je degenek dati a kada dodje kazna iz saveza (A DOCI CE) poslati mu babi na kucnu adresu.

Ovo je do sada najbolji potez uprave u zadnjih 6 mjeseci.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 04 avg 2012, 20:54

Bliss je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
Mirza je za Brkovica igracina. Igra isto kao da ima 100 godina iskustva. Ne zuri, kad se nadje u 100-postotnoj sansi, smireno pogleda gdje je golman i onda puca. Tako je dao oba gola.
Strpljiv dosta, pazi pravo, biti će dobro pojačanje.. Ko zna, možda je ova tekma bila samo sreća, pa eto 2 gola. Nisam bio na utakmici, pa ne znam da li je bio konstantno opasan po gol, ali vidićemo u Zenici i ostale utakmice.. volio bih da griješim i da me Mirza ušuti i da bude najbolji strijelac, ali što jest jest, na osnovu jedne utakmice ne mozes nista zaključiti :)
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 04 avg 2012, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 04 avg 2012, 20:54

Dobra utakmica rodjenih, odbrana je malo suplja, ali ipak ono nije bila suplja kad su govorili da su dobro fizicki spremni, vidilo se danas, dosta su spremniji od igraca radnika....

a sto se tice incidenta, nije se trebalo desiti, ali ovi ovdje su se prave pametni, pa nazivaju gamad nekog, otidji ti na utakmicu po onakvom dzehenemu, ja cu ti sve oprostiti, lako vam je kakiti za tast... Pola ih ne zna ni stadion kako izgleda, sto nadju po stranica to je to.......
i tito je volio velež :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 avg 2012, 20:55

Mirza me pozitivno iznenadio danas. Odlican je bio.
A nakon prekida smo jos bolje zaigrali i pogotovo nakon sto je Hebibovic zamjenio Mrvu. Prvo je imao onu sansu 1 na 1 pa je htio driblat golmana i pogrijesio, a onda u sljedem napadu je dao gol.
Sto se tice prekida mislim da je prestrogo bilo izbaciti ih sa tribine, ali nema veze eto presli su na centralnu :lol:
Nadam se da nece biti ko prije-dobar pocetak sezone i onda pad.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 04 avg 2012, 20:57

kroos je napisao/la:Dobra utakmica rodjenih, odbrana je malo suplja, ali ipak ono nije bila suplja kad su govorili da su dobro fizicki spremni, vidilo se danas, dosta su spremniji od igraca radnika....

a sto se tice incidenta, nije se trebalo desiti, ali ovi ovdje su se prave pametni, pa nazivaju gamad nekog, otidji ti na utakmicu po onakvom dzehenemu, ja cu ti sve oprostiti, lako vam je kakiti za tast... Pola ih ne zna ni stadion kako izgleda, sto nadju po stranica to je to.......
Bio sam na utakmici pa nisam ponio petarde da gađam ljude po terenu,
došao da gledam utakmicu i da navijam...
po džehenemu...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 avg 2012, 20:59

Borg je napisao/la:
kroos je napisao/la:Dobra utakmica rodjenih, odbrana je malo suplja, ali ipak ono nije bila suplja kad su govorili da su dobro fizicki spremni, vidilo se danas, dosta su spremniji od igraca radnika....

Bio sam na utakmici pa nisam ponio petarde da gađam ljude po terenu,
došao da gledam utakmicu i da navijam...
po džehenemu...
Tako je, dodjes fino sjednes i gledas utakmicu, yebo bacanje petardi.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 04 avg 2012, 21:04

Nije preoštro što su ih izbacili radi petarda, da nisu sada.. . kad bi? U čemu je problem? Nisu navijači bili zadovoljni sa rezultatom 1:0 ? Prva utakmica, prvo poluvrijeme 1:0, ne moze bolje.. čak i da su gubili, bio bi zadovoljan. Neću ništa pričati previše, nisam bio na utakmici, ali kakvi smo to mi navijači? Volimo svoj klub, volimo svoj grad i onda ga zavijamo u crno. Klub bacamo u trošak, a grad nam je na svakoj sportskoj stranici.

Neko spominje političare? Pa mi, obični ljudi najviše ugrožavamo sport. Evo političari sjede na tribinama, gledaju, pomagaju klubove (Nermin Nikšić) .. ??

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 avg 2012, 21:17

Ja samo Boga molim da FSBiH uzme u obzir to da su budale izbacene odmah i da kazna bude smanjena ili oprostena.

Stvarno nam ovo nije trebalo. Sad ako nam dadnu punu kaznu zijanili smo sve sto smo zaradili od Bandovica.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 04 avg 2012, 21:32

MostaracVelezovac je napisao/la:Ja samo Boga molim da FSBiH uzme u obzir to da su budale izbacene odmah i da kazna bude smanjena ili oprostena.

Stvarno nam ovo nije trebalo. Sad ako nam dadnu punu kaznu zijanili smo sve sto smo zaradili od Bandovica.
Ma odose pare gotovo je sad.

Felixxx
Kontakt:

Post Postao/la Felixxx » 04 avg 2012, 21:49

Cestitam na pobjedi ali ovo sa pirotehnikom nije trebalo da se desi,ako se vama ne ide na gostovanja ima kome se ide,nije provokacija vec realnost...
Jagodić je kratko prokomentarisao i špekulacije što se njegovo ime veže za klupu Borca: „Ja sam ozbiljan čovjek, a moj je cilj samo Čelik u evropi i svaka priča oko toga se time završava.“ RESPECT :)
NEVER FORGET SREBRENICA!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 avg 2012, 22:40

Felixxx je napisao/la:Cestitam na pobjedi ali ovo sa pirotehnikom nije trebalo da se desi,ako se vama ne ide na gostovanja ima kome se ide,nije provokacija vec realnost...
Oni su davno vec samo sebi odredili zabranu gostovanja :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 avg 2012, 23:27

Bravo Moderator upravu si stoposto ;)

Bio sam na utakmicu bravo za VELEZ 3 boda 3 gola ljepota .
Bacanje petarde u teren je cista glupost , ne razmisljaju neki .
Treba prestati sa bacanjem u teren petardi , samo moze klub dobiti kaznu ..
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 04 avg 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 04 avg 2012, 23:27

danas dobra utakmica.momci su se malo prepali ali eto.hebibović odličan, ima pregled igre perfektan.mali nuhić isto dijeli lopte kao na tacni,demić trči ko lud.malo onaj okić previše gnjavi loptu.ostali dobri.Ali da se oni balavci nazivaju navijačima pa stvarno :twisted: zbog skupine debila mogla se prekinut utakmica i da je sudija imao hrabrost.kazna je sigurno preko 4000KM.i onda pjevaju da vole velež.ako voliš sta imas ubacivat petarde i bijele role.fino navijaj a ne stetiti klub.Sa ovakvom igrom mozemo iznenaditi čelik.FORZA VELEŽ. ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.