FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TRUST
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TRUST » 17 jul 2012, 22:30

Zato nam jeste klub na ovoj pozicij losoj jer samo mogu zamislit na kakveli smo jos gluposti pare bacali a za koje se vjerovatno nikad nece ni saznati.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jul 2012, 22:36

Pa normalno da Vlatko nije kriv. Kriv je onaj koji mu je dao na potpis 10k mjesečno +60k na ruke. Za ove pare se mogla sastaviti solidna ekipa za naše uslove.
Majkemi, ja ne mogu da vjerujem. Bilo mi je fakat žao što ste ispali, ali sad kontam da je možda i bolje jer će ove i slične stvari izaći na vidjelo dok nije prekasno. A krivci biti udaljeni zauvjek od kluba. Ovako bi se idalje motali, glumili menadžment, i u po frke nema više ni druge lige nego gašenje kluba totalni bankrot.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 17 jul 2012, 22:40

Oj pa bog te **** tolko Jovic i Osim zajedno nemaju :cry:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jul 2012, 22:41

Ko nam je sve sjedio u Slobodi dobro smo mi i u Federalnoj danas :)..samo toliko smo dugo cekali da nam u klub dodju ljudi legende kluba i docekali smo, ali opet smo nezadovoljni zbog nekih licnih interesa u sto i ne sumnjam...ebiga ja se opet nadam da ce ovi ljudi nesto napraviti dobro...sad treba vidjeti kome sta treba vratiti i onda poceti raditi normalan posao oko naseg kluba..ovo za Glavasa ne treba mu dat , pa treba i na sud otici i zajebavati se, ali nece ovo dobiti tako lahko
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jul 2012, 22:43

Valjda Jasko pogura Mesketa sa nekom lovom..

Samo je pitanje hoce li se Sloboda moci takmicit u federalnoj ligi,jer koliko znam imaju duzni nekim igracima oko 90.000 maraka,sad i ovaj blavor se pojavi :?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jul 2012, 22:54

ako mu damo ove pare, ja cu svegami od sebe mu kupit cefine i tabut i pocelit ta mu pozelim el-fatiha zagrciiiiiiii .. cuj dat mu ovu lovu ma goni ga u pm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 jul 2012, 23:06

Kakvi..nece on to dobit nikad :) Sad mu samo kazu idi Sabovicu, on ti je obecao te pare...Klasika za nase firme i klubove. Mada nije covjek nista kriv...

Nama je vazno da nadju tih 100k za Mlakica i ostale...pa da mozemo igrati i da dobijaju minimalce neke igraci. Jedino ako se pruze kakve pare u buducnosti onda nesto uloziti na pojacanja. Ovako traziti najbolje opcije za minimalce i davati ljudima pare. Moraju i oni od necega prezivljavati..

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 jul 2012, 23:27

Nije ni Mido otiso u Zlatibor, hej moj Meske sta nam radis od kluba.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 18 jul 2012, 00:47

samo vi trkeljajte kako glabas nece vidjet pare....hoce,hoce...i to sve do zadnje marke..sa sve zateznim kamatama....zapamtite ovo dobro...covjek ide preko suda,ima papire,ima potpise...kad odluka suda postane pravomocna tacno ce nas covjek ugasit...sto se tice Slobode i pojacanja...nadam se da se vecina vas z.a.j.e.b.a.j.e il ne prati ligu pa da racuna da sa OVOM ekipom se mozemo vratit u premijer...ovo sto je otislo na zlatibor je MRTVI PROSJEK,PROSJEKA....nadam se da ce uspijet dovest do pocetka sezone bar jedno il dva normalna pojacanja..da malo pojasnim...POJACANJA nekom klubu NISU igraci pred zalaskom karijere ili igraci koji nisu uspijeli pronaci angazman pa su se uvalili po pricipu...daj sta das....a najjace je da ce nasa ta neka djeca uzet uzet federalnu ligu,glat :lol: :lol: ....dajte ba,dosta z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e :lol: ..de malo ozbiljnosti
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 18 jul 2012, 20:59

slazem se sa " slani grad " ! puno se zanosite ljudi i negodujete zbog " malih plata " ovim igracima koji nisu zadnjih 7 kola premier lige ni 3 puta sutali ka protivnickom golu , a mi smo ih i pored toga docekali sirokih ruku , PA LJUDI MI KAD SMO PROLAZILI U NAREDNI KRUG INTERTOTO KUPA NISMO DOCEKIVALI IGRAVE SA ONIM OVACIJAMA , A OVE LUZERE SMO DOCEKALI KAO SAMPIONE !!! ne zanosite se puno ljudi , njihove plate su realne i vise nego realne , jedino ova pojacanja sto su dosla mozda treba da imaju vise i kad bi ostao JOGE ... ostalo kao sto rece " slani grad " ISPOD PROSJEKA ,

a mi se i dalje zaludjujemo nekim velikim super talentima koji imaju po 19 god i ne mogu da pariraju jednom RUDARU IZ PRIJEDORA ili GOSKU iz GABELE !!!

Razumijem da je novu upravu docekao veliki nered u klubu koji je tesko pospremiti , ALI MORAJU MALO BRZE REAGOVATI I DOVESTI POJACANJA !!!

p.s. ovo za GLAVASA , NE MOGU DA VJERUJEM DA JE NEKO MOGAO POTISATI OVAKO NESTO , PA ZA TE PARE MOGLI SMO DOVESTI DVA PRVOKLASNA IGRACA I ICI NA TITULU PRVAKA DRZAVE ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jul 2012, 22:54

RUDARSKA2 je napisao/la:slazem se sa " slani grad " ! puno se zanosite ljudi i negodujete zbog " malih plata " ovim igracima koji nisu zadnjih 7 kola premier lige ni 3 puta sutali ka protivnickom golu , a mi smo ih i pored toga docekali sirokih ruku , PA LJUDI MI KAD SMO PROLAZILI U NAREDNI KRUG INTERTOTO KUPA NISMO DOCEKIVALI IGRAVE SA ONIM OVACIJAMA , A OVE LUZERE SMO DOCEKALI KAO SAMPIONE !!! ne zanosite se puno ljudi , njihove plate su realne i vise nego realne , jedino ova pojacanja sto su dosla mozda treba da imaju vise i kad bi ostao JOGE ... ostalo kao sto rece " slani grad " ISPOD PROSJEKA ,

a mi se i dalje zaludjujemo nekim velikim super talentima koji imaju po 19 god i ne mogu da pariraju jednom RUDARU IZ PRIJEDORA ili GOSKU iz GABELE !!!

Razumijem da je novu upravu docekao veliki nered u klubu koji je tesko pospremiti , ALI MORAJU MALO BRZE REAGOVATI I DOVESTI POJACANJA !!!

p.s. ovo za GLAVASA , NE MOGU DA VJERUJEM DA JE NEKO MOGAO POTISATI OVAKO NESTO , PA ZA TE PARE MOGLI SMO DOVESTI DVA PRVOKLASNA IGRACA I ICI NA TITULU PRVAKA DRZAVE ...

upravu si care slazem se u potpunosti..normalno da su im realne plate za ono sto pruzaju...ebote fakat onako nikad nismo docekali girace, kao sto su ih docekali kad su ispali iz lige zbog cega?..zato sto smo se smatrali ko ostecenim od strane Zelje i td..doduse oni svi snose dio te krivice jer nikom nije stalo da mi tu ostanemo, ali smo mi smai sebi bili tad krivi prvo Rudar, pa zadnja tekma protiv Slavije.. uglavnom bilo kako bilo upravu si niko nije zasluzio vecu platu i ako je zele to moraju da pokazu prvo na terenu pa tek onda da traze nesto...Sto meni jedne prilike Kresic rece ebote kaze mi igrali za paket pilica, a ovi danas igraju i traze neke plate i kao ovaj Glavas recimo 120.000 trazi cccccccc
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Lesnar
Kontakt:

Post Postao/la Lesnar » 18 jul 2012, 23:58

Ma j*bo Zelju ,drago mi je sto si izgubili više nego išta..

Nego šta mislite moji Tuzlaci , oćemo li se moći već dogodine vratiti u PL ?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jul 2012, 01:08

aleksandar_veliki je napisao/la:
BatvasTZ je napisao/la:
slani grad je napisao/la:SLOVENIJA,MOJA DEZELA..JEDNOG DANA J.E.B.A.C.I.N SE ZELA :lol: :lol:
kakva tekma...kakva uzivancija :lol: :lol: ...a najjace...amarova faca i pitanje....eeee lijepo trebinje :lol: :D

sve mi komentare ova sarajevska "rezija" obrisa na nihovoj temi, boli ih istina :D :D :D
Hajde sto ti brisu komentare, nego te i trajno u Banovice poslase. Bas su bezobrazni :lol:
, tema je FK Sloboda, da napomenem.

a nije momak iz Banovica ...lik pod nickom Batva TZ je jedan bivsi igrac Slobode , nekadasnji reprezentativac nase zemlje u mladjim selekcijama...ali et otom potom ne znam sta se desavalo nisam nesto puno pratio desavanja ili neke rasprave
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jul 2012, 04:15

ma odkud znam :).. haj sad sam skontao da su Banovici banana :)...ali et ne znam sta je momak uradio, ali znam da ono ko osoba gledajuci kroz zivot i td nije neko ko je za bana...eh nastranu to sto mnoge od nas danas pogadja cinjenica da smo ispali iz lige sto nasom krivicom, sto i drugom, pa da jos uglavnom mladje populacije navijaca (djeca) provociraju i drago im sto smo ispali i td..Tako isto danas velikom broju navijaca Slobode je drago sto se to desilo Zelji i sto se vidi koliko zapravo ova nasa liga izgleda smjesna i namjestena.
Ja iskreno nisam imao neku Zelju za tim da se nasladjujem tudjoj nesreci, jer ipak mene su te stvari i prosle ebiga ipak kako covjek ide u godine sve drugacije to razmislja ... dok sam bio mladji dusa mi je bila uzet kamen u ruke i razbit nekom prozor od busa , a danas vala taj kamen bi uzeo samo u onom trenutku kad bi morao, a od saka nikad nebi bjezao :)... znaci tu se vec stvari mjenjaju kad covjek udje u godine i jednostavno drugacije razmislja :).

Nego sta ima ljudi kod nas novo?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 19 jul 2012, 10:05

Imal kakvih informacija sa Zlatibora i hocel skoro bit kakva prijateljska a nebi bilo lose da prije sezone sta odigraju na Tusnju koju prijateljsku da ih vidimo na djelu

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 jul 2012, 14:21

U subotu je prva utakmica ne znam skim.

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 19 jul 2012, 14:37

Evo jedna slika sa zlatibora

slika
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jul 2012, 19:16

Mirza Mesic stigao na pripreme Slobode..

Denis Karic danas stigao na Zlatibor sa parama i igracima podjelio plate ;)

Sutra mec sa Borcem iz Cacka..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jul 2012, 23:28

znaci plate su legle fino fino napredujemo :)...hajde valjda sta bude od nas u pm vakat je...samo treba nama jos igraca ovdje..Joge se treba vratiti podhitno..covjeku dati pare koliko god , jer on je nase djete i nasa djeca zalsuzuju da jednom budu placena za ono sto rade...dosta je vise placat dovodit druge, a nase zapostavit i nadat se da ce neko ostat samo zato sto voli svoj maticni klub..ma klinac vise biga.. Okanovicu se trebaju vratiti pare, ako je iko to zasluzio to je on..davno je Tare mogao otici iz Slobode da je htijeo ebiga..Ebiga imao je ono lose razdoblje u zivotu kad je izgubio oca, pa kad je taj dan napustio pripreme mlade reprezentacije i onda se povuko skroz iz fudbala jedno vrijeme :(...Njemu treba isplatiti svaki dinar i onda ga dovesti ...Meni je bas zao sto on nije napravio karijeru kakva mu je predvidjena...zaista je bio ko djete veliki talenat u citavoj nasoj carsiji..pa ebote on je u mojoj mahali sa 10-12 godina igrao rekreativno sa bukvalno ljudima sad mojih godina 30-35, jer toliki je potencijal imao...zaista mu tad niko gore nije gledao koliko ima godina, jed jednostavno igrao je fudbal u to doba kao odrastao covjek :).

Sjetim mu se prve utakmice debitanstske protiv Zelje :)...dobili smo 1:0 i to golom Tarika Okanovica..covjek obidje odbranu, pa onda obidje i Kruzika tada golmana Zelje i zabi ga :)...tad se u mahali Mosnik slavilo do ranih jutarnjih sati :).

Hocemo Tareta ponovo u Slobodi!!!!!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 20 jul 2012, 00:06

Tare i Joge kad bi samo kako dosli i sta je sa Cejvanovicem

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.