Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Jankovic i Sikiras za njih igraju. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trudi se momak 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
E moj Sikirasu, kako si ocajan.
Trener los, od igraca Sani jedini igra i normalno je ocekivati da gubimo. Sreca pa Sanija ide, bukvalno lik sam igra.
Srbija igra ono sto smo mi igrali nekad.
Trener los, od igraca Sani jedini igra i normalno je ocekivati da gubimo. Sreca pa Sanija ide, bukvalno lik sam igra.
Srbija igra ono sto smo mi igrali nekad.
Njegos je imao vise turnovera na prvenstvu nego poena 

O sunce ti **** 
Imamo 6 sekundi do kraja, i damo njima loptu

Imamo 6 sekundi do kraja, i damo njima loptu

Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 04 avg 2017, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Kontakt:
Ahahahahahahahahah
E jbg ovo nam ne treba.
Sani 14 poena od nasih 24.
Ukupno 3 asistencij u prvom poluvremenu. Ne valja ovo nista
Hajde momci vratite se poslije ovoga, **** Srbiju.

E jbg ovo nam ne treba.
Sani 14 poena od nasih 24.
Ukupno 3 asistencij u prvom poluvremenu. Ne valja ovo nista

Hajde momci vratite se poslije ovoga, **** Srbiju.

Ja sta uradi kako smo mi ovdje uopste
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Ma naravno nije moj post isao u tom smjeru vise sam htio reci da Srbija ima sistem igre slicno seniorima agresivni,svi skacu , presing ,dobra tranzicija. tim nas i lome cvrstinom mi nekako igramo kao na basketu iza skole ko uzme on i pegla loptu .xinxee je napisao/la:al zato je po utakmici Musa sam imao po 8 asistencija , a sad ne mozes sve zbrojit i da hocesbordobijeli je napisao/la:Srbija igra pravu kolektivnu timsku kosarku . bolji su tim nema sta . Musa da je tu bila bi druga prica ma da ni s njim nismo timski igrali .
Ne mogu se oni vratit sa ovog minusa jednostavno iz razloga sto je napad ocaj , i sto igraju premlako , sit sam ostavljanja srca i onda gledas ovo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Cuj vratit
Zavrsit ce ovo 40 razlike

Zavrsit ce ovo 40 razlike
Ma dobro ljudi bolji 3 puta, svaka čast i za četvrtfinale našim.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nisu Srbi ko mi, mi bi ovu prednost sigurno prosuli oni nece, sad igraju polahko kos za kos i drze ovu prednostpaulus je napisao/la:Ne mogu se oni vratit sa ovog minusa jednostavno iz razloga sto je napad ocaj , i sto igraju premlako , sit sam ostavljanja srca i onda gledas ovo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Smijurija od ekipe...Sreća izborišmo opstanak...teško će iko od ovih momaka imati neke seniorske karijere...Oni misle da znaju a ustvari nisu neki posebni individualci. A i da jesu nešto, ovo je ipak dječiji rang i dalekooooo je to od seniorske košarke...
Al eto bar nismo loši u dječijem rangu..
Slika i prilika gdje su kad "treba" i "zagusti" je zadnji potez Čampare. On je vođa ekipe "spuštenih ramena" kada ekipi ne ide...Da može sada bi teleportirao Musu , samo da Musa preuzme odgovornost a da nije na njemu. Nema tu pravog igrača, tek neki bek u rotaciji. A Janković hahahah...Car je on meni...čovjek misli da igra basketa u dvorištu.
Ne znači da ja njih pljujem ovim ili omalovažavam, samo konstatujem gdje smo. Nemojmo samo bajkice pisati. Imamo jednog koji dalekoo odskače od ostalih a svi ostali dragi Bog zna šta će biti od njih u seniorskoj košarci. A taj jedan je Musa. Da im je on ovdje vodili bi 15 razlike, ne zato što bi on dao toliko koševa, već bi se svi drugi okuražili. I zato smo bili kadetski evropski prvaci, a ne zbog trija Musa-Čampara-Sikiraš. Ova druga dvojica su zbog Muse bili ono. Evo ih sada. Sikiraš čitav Eurobasket na kampovanju u Slovačkoj. Čampara istina igra, al opet kažem nikakav on nije vođa, već bi mogao biti odličan i koristan bek u rotaciji (iskreno se nadam)
Al eto bar nismo loši u dječijem rangu..
Slika i prilika gdje su kad "treba" i "zagusti" je zadnji potez Čampare. On je vođa ekipe "spuštenih ramena" kada ekipi ne ide...Da može sada bi teleportirao Musu , samo da Musa preuzme odgovornost a da nije na njemu. Nema tu pravog igrača, tek neki bek u rotaciji. A Janković hahahah...Car je on meni...čovjek misli da igra basketa u dvorištu.
Ne znači da ja njih pljujem ovim ili omalovažavam, samo konstatujem gdje smo. Nemojmo samo bajkice pisati. Imamo jednog koji dalekoo odskače od ostalih a svi ostali dragi Bog zna šta će biti od njih u seniorskoj košarci. A taj jedan je Musa. Da im je on ovdje vodili bi 15 razlike, ne zato što bi on dao toliko koševa, već bi se svi drugi okuražili. I zato smo bili kadetski evropski prvaci, a ne zbog trija Musa-Čampara-Sikiraš. Ova druga dvojica su zbog Muse bili ono. Evo ih sada. Sikiraš čitav Eurobasket na kampovanju u Slovačkoj. Čampara istina igra, al opet kažem nikakav on nije vođa, već bi mogao biti odličan i koristan bek u rotaciji (iskreno se nadam)
Nisu problem asistencije, nego mi cijelo prvenstvo nista ne igramo. Nemam nikakvih akcija.
Različite su ovo škole košarke.
... 

Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 04 avg 2017, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nedisciplina i neuigranost u napadu.
Lose vođeni i loše pripremljeni.(upitno sposoban trener)
Sa ovom ekipom(koja je realno prosječna) Pandja bi pravio rezultat.
Lose vođeni i loše pripremljeni.(upitno sposoban trener)
Sa ovom ekipom(koja je realno prosječna) Pandja bi pravio rezultat.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Necemo ih sad vjesati jbg. Poraz pa šta.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Valjalo bi ovim nasim trenerima ponekad da odu na neki seminar ili bar na jujtjub odgledati Vujosevicevo predavanje na seminaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.