NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 03 avg 2013, 21:31

ova zvijezda ce igrati pred 300 budala,a to je i cilj nekih.neka ih bude sram pa trcati nemogu a da ne pricam o klizecem startu prilikama centarsutevima.pa za 95 minuta ni jedan upotrebljiv centarsut.trejicu idi matereti tvoje odakle si i dosao yebo te ko te doveo a i tebe novakovicu ako nemozes trcati cuvaj ovce.ja neznam ko bira ove igrace pa brate neka i placa penale za njih.moislim da gore ekipe i vecih manekena nismo imali.znam da nije ekipa uigrana ali nemogu oni trcati.kako ode durgut nema ko ni pripremit ekipe.jos jedna sezona koja ce nas kostati zivaca i zivaca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 avg 2013, 21:44

Nije problem izgubiti od boljeg,nije problem izgubiti nesretno a nesto pokazat....problem je ne pokazati nista :(
Treba na vrijeme djelovati,vođe grupe poslije utakmice sa Zrinjskim ako bude blijeda igra,ne bitno za rezultat,tražiti od odgovornih da polože račune.Vjeruj te ako se to ne desi ode Zvijezda u Prvu federalnu.Ne smijemo dopustiti da nam neki stranci,koji nisu Zvijezdu uveli u PL.,ponovo vrate u nizi rang.Meni i većini vas su premijerligaske utakmice na Banji jedan od mjesta za uzivanje i opustanje.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 avg 2013, 22:16

Krilo Radnika uspijeva bez ometanja između nase dvojice centrirati poluvisoku,slabasnu loptu u peterac.Lopta dolazi ispred Mirkovića koji ne intervenise na nju već čeka na gol liniji,dok napadač gostiju nesmetano između nasih stopera loptu posprema u mrezu.Smijesni su da smjesniji ne mogu biti :oops: :oops: :oops:

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 03 avg 2013, 22:17

" onclick="window.open(this.href);return false;

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 avg 2013, 22:54

lifebook je napisao/la:
E moj Doro,ni djecu ti nisi trenirati znao,ko ti dade prvi tim.Durgut je za tebe doktor fudbala,a i za Gćinovića.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 avg 2013, 23:05

Citajuci komentare onih koji su gledali danasnju utakmicu da se primjetit da smo i danas izgledali ocajno,meni je to lose izgledalo jos protiv one prijateljske sa Radnickim.Moje misljenje da bi nam sad 3 boda protiv Zrinjskog bila neophodna kao melem na rana pa makar 3 za 3 ili na drugi nacin obzirom da smo jarani sa njima.U suprotnom bojim se da bi kola mogla krenuti nizbrdo i sve ostalo sto povlaci za sobom ostavka trenera po meni ni krivog ni duznog,jos veci gnjev u publici.Sta je tu nemoze se sad tu nesto puno ni promijenit,igracki kadar zakljucen kakav je takav je.Problemi leze u neuigranosti,a izgleda i u nedostatku fizicke pripremljenosti i pored mnogobrojnog strucnog staba od pomocnika i fitnes trenera itd.

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 03 avg 2013, 23:16

zmajevac je napisao/la:Citajuci komentare onih koji su gledali danasnju utakmicu da se primjetit da smo i danas izgledali ocajno,meni je to lose izgledalo jos protiv one prijateljske sa Radnickim.Moje misljenje da bi nam sad 3 boda protiv Zrinjskog bila neophodna kao melem na rana pa makar 3 za 3 ili na drugi nacin obzirom da smo jarani sa njima.U suprotnom bojim se da bi kola mogla krenuti nizbrdo i sve ostalo sto povlaci za sobom ostavka trenera po meni ni krivog ni duznog,jos veci gnjev u publici.Sta je tu nemoze se sad tu nesto puno ni promijenit,igracki kadar zakljucen kakav je takav je.Problemi leze u neuigranosti,a izgleda i u nedostatku fizicke pripremljenosti i pored mnogobrojnog strucnog staba od pomocnika i fitnes trenera itd.
Mislim da je još rano i razmišljati o ostavci trenera ali mu je pod hitno potrebno naći boljeg pomoćnika. Ako se ne može vratiti Durgut ima alternativa i Taletović ili neko drugi, ima sigurno još školovanijih i boljih od Dore.

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 03 avg 2013, 23:29

serim je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Citajuci komentare onih koji su gledali danasnju utakmicu da se primjetit da smo i danas izgledali ocajno,meni je to lose izgledalo jos protiv one prijateljske sa Radnickim.Moje misljenje da bi nam sad 3 boda protiv Zrinjskog bila neophodna kao melem na rana pa makar 3 za 3 ili na drugi nacin obzirom da smo jarani sa njima.U suprotnom bojim se da bi kola mogla krenuti nizbrdo i sve ostalo sto povlaci za sobom ostavka trenera po meni ni krivog ni duznog,jos veci gnjev u publici.Sta je tu nemoze se sad tu nesto puno ni promijenit,igracki kadar zakljucen kakav je takav je.Problemi leze u neuigranosti,a izgleda i u nedostatku fizicke pripremljenosti i pored mnogobrojnog strucnog staba od pomocnika i fitnes trenera itd.
Mislim da je još rano i razmišljati o ostavci trenera ali mu je pod hitno potrebno naći boljeg pomoćnika. Ako se ne može vratiti Durgut ima alternativa i Taletović ili neko drugi, ima sigurno još školovanijih i boljih od Dore.
Pa gdje će Mehić , Doro i Musto znati spremiti igrača...jedan je lud,drugi je alkoholičar a treći je neuračunljiv...pa vidite da su oni sebi doveli psihijatra a ne igračima...budala do budale.Treba njih malo uz branu potjerati.Gledam jutro rukometaše,ljudi trče po Ledenicama,Okanovićima,Popovači itd,nema zvijezda i zvjezdica vodi ih jedan trener,imaju 10 puta manji budžet,al su zato fizički spremni i na terenu se bore ko lavovi...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 avg 2013, 23:43

govorio sam da ce musto pametni navuci gnijev publike na sebe svojim potezima i arogantoscu.ubio je ljubav prema zvijezdi u najvjernijim navijacima i simpatizerima.kikseva ce jos biti i vjerujem da nece smjeti ni viriti iz tunela akamoli doci i sjesti na tribinu.... posto nemamo pristup stadionu ja stvarno neznam sta ovi nasi igraci i treneri rade na treninzima pa da za 95 minuta nemaju ni jednog duplog pasa izigrane akcije kvalitetnog centarsuta.vidi se da nemaju snage ni za prve lige.bruka da nemoze gora biti.strah me samo da nurdo ne digne ruke od kluba on se jedini bori da nam grad ima premijerligasa daje igracima plate premije a oni to vracaju na jedan jadan nacin.
ja neznam kako ali zrinjski mora pasti za mir u kuci,bice pretesko jer smo dno dna

Nova sezona nova nafaka

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 avg 2013, 23:44

Kako ce se uigrat ekipa kad svake godine dovedemo 15 novih igraca to ne vodi nigdje , aj kontam da neki ne zadovolje da neki ne odgovaraju al **** mater mi komplet ekipu mijenjamo stalno pa nemoguce je da niko ne valja . Treba vremena ekipa da se uigra ne mozes svake godine potpuno novih 11 izvodit na teren i ocekivat rezultate to ne radi niko ... Uz to stalne promjene trenera , pomocnih trenera i sta ti ja znam ne moze to nikako valjat...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 avg 2013, 23:47

grgr je napisao/la:Kako ce se uigrat ekipa kad svake godine dovedemo 15 novih igraca to ne vodi nigdje , aj kontam da neki ne zadovolje da neki ne odgovaraju al **** mater mi komplet ekipu mijenjamo stalno pa nemoguce je da niko ne valja . Treba vremena ekipa da se uigra ne mozes svake godine potpuno novih 11 izvodit na teren i ocekivat rezultate to ne radi niko ... Uz to stalne promjene trenera , pomocnih trenera i sta ti ja znam ne moze to nikako valjat...
nemogu oni druze trcati u tome je fazon nije ni radnik uigran al nas je fizicki nadjacao borio se trcao uklizavao pravio faule zatvarao udvajao igrace i na kraju dao gol

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 03 avg 2013, 23:47

Sledecu tekmu protiv zrinjskog lagano na vikendicu popit koju a sa ovakom igrom znam i rezultat unaprijed ! Kad se ne sikira ko ih placa sto bi ja ! Boli me ovaj odron od igraca koji je u najmanju ruku ravan nuli il bolje receno 2 ligi ! u NAS KLUB DODJE POKOJI DOBAR IGRAC I JEDNOSTAVNO OD NJEGA OSTANE SAMO PROSLOST, NEKI OPET PROIGRAJU U DRUGIM KLUBOVIMA A NEKI ISCEZNU ! Mislim da bi se neko u klubu trbao zapitat sta je to toliko trulo pa smo dokucili dno dna ! Ruzno je bilo ono kad navijaci Sarajeva ulete na trening i ocitaju bukvicu sto sam i sam kritikovao , al sad mi je jasno da ljudi imaju iskustva po tom pitanju! Na nama je nazalost da gledamo kako nam taj neko unistaje klub ! Krivo nam svima kad nam ljudi pisu ovdje i govore nam da smo za ispadanje sa ovom ekipom, a uvjerismo se da im ta nije daleko od istine! Neki klubovi skrpe ekipu od prvoligasa i momaka iz vlastitog pogona pa daju golove bore se bez plata a ovi nasi daj boze sa onakvom igrom da daju 5 golova u ovoj polusezoni pod uslovom da od toga budu 2 autogola! Samo mogu jos reci neka nam je dragi bog na pomoci! Bruka i sramota fuj :oops: :oops: :oops: :oops:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 03 avg 2013, 23:51

astra1922 je napisao/la:
grgr je napisao/la:Kako ce se uigrat ekipa kad svake godine dovedemo 15 novih igraca to ne vodi nigdje , aj kontam da neki ne zadovolje da neki ne odgovaraju al **** mater mi komplet ekipu mijenjamo stalno pa nemoguce je da niko ne valja . Treba vremena ekipa da se uigra ne mozes svake godine potpuno novih 11 izvodit na teren i ocekivat rezultate to ne radi niko ... Uz to stalne promjene trenera , pomocnih trenera i sta ti ja znam ne moze to nikako valjat...
nemogu oni druze trcati u tome je fazon nije ni radnik uigran al nas je fizicki nadjacao borio se trcao uklizavao pravio faule zatvarao udvajao igrace i na kraju dao gol
Ma vjerujem , a prvo i osnvno je da moras moc izrdzat 90 minuta trcat na terenu. Ako to ne mozes taman da imas tehniku maradone mozes se samo preselit lagano na poligon i nista vise.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 avg 2013, 00:32

Klub nece ispasti jer vasi ljudi drze dobre pozicije u NSBIH , a da nije toga ja smijem se kladiti da bi vi ispali i pored travnika , mladosti (vo) , i ostalih lipica...
zasto...
1. Vi kao najjaci premijerligas iz TK , nemate nijednog igraca iz svog omladinskog pogona kako treba. tj. ne radi vam skola nogometa dobro to je definitvno.

2. Pojacanja dovodite sve tudji "otpad" zao mi je koristiti takvu rijec al kad sarajevo nece diattu vi ga uzmete (Koji se pokazao ekstra dobrim) al onda tipa Crnogorac , Smigalovic , Maksumic , Stanceski, prije onaj neki iz kozare neko tzv. pojacanje. A i pehilj ce biti promasaj , covjek u kozari , olimpicu i gdje jos bio nije sve ukupno zabio 10 golova. A sad vas impresionirao onim golom protiv Sirokog Brijega i vi odma letite.

3. Ovaj Pestalic vam samo dovodi nekakve srbe (nema nacionalizma) iz Srbije , ja sam vec jednom rekao da je Srbin iz Doboja , Modrice , Foce ili bilo gdje BIH OK. Al dovodi se neki otpad iz druge srpske lige. A i Pestalic vidi se bio golman i trener golmana i sad on neki veliki sportski direktor , nidje veze ipak treba tu malo mozga.

4. Treneri . Katastrofa za katastrofom. ovaj gacinovic , nikad mi nece biti jasno da dovodite trenera koji je iz Srbije , odradio polusezonu u Leotaru i sad ce on napravit neki rezultat sa vama. Vama treba trener , iz Domace lige koji se dobro razumije u ligu a i koji je ujedno mladi i koji ce srce i dusu ostavit za klub a ne kako uzet sto vise love i sto prije otici.

5.Zabrana probi!? uz svo duzno postovanje prema ovom premijerligasu al to nisam cuo da ima igdje u svijetu. cuj zabranjeno dovoditi na probu , pa nista ne gubite kad neko dodje na probu i dok je toga bilo igrali ste u sredine tabele sad kad ste uveli rezim kao da ste real madrid , borite se za opstanak. I dosta jakih igraca vam je bilo tako doslo prije... a sad...

Nemam nista protiv vaseg kluba , sto vise drag mi je klub. Al ovo je vasa realnost i necete ispasti nemojte da brinete jaki su dovoljno ljudi oko vas , al igrat cete gore nego gosk prosle sezone i spasit cete se nekim "cudom".
>>No body likes us but we dont care<<

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 avg 2013, 03:37

D€LUX je napisao/la:Klub nece ispasti jer vasi ljudi drze dobre pozicije u NSBIH , a da nije toga ja smijem se kladiti da bi vi ispali i pored travnika , mladosti (vo) , i ostalih lipica...
zasto...
1. Vi kao najjaci premijerligas iz TK , nemate nijednog igraca iz svog omladinskog pogona kako treba. tj. ne radi vam skola nogometa dobro to je definitvno.

2. Pojacanja dovodite sve tudji "otpad" zao mi je koristiti takvu rijec al kad sarajevo nece diattu vi ga uzmete (Koji se pokazao ekstra dobrim) al onda tipa Crnogorac , Smigalovic , Maksumic , Stanceski, prije onaj neki iz kozare neko tzv. pojacanje. A i pehilj ce biti promasaj , covjek u kozari , olimpicu i gdje jos bio nije sve ukupno zabio 10 golova. A sad vas impresionirao onim golom protiv Sirokog Brijega i vi odma letite.

3. Ovaj Pestalic vam samo dovodi nekakve srbe (nema nacionalizma) iz Srbije , ja sam vec jednom rekao da je Srbin iz Doboja , Modrice , Foce ili bilo gdje BIH OK. Al dovodi se neki otpad iz druge srpske lige. A i Pestalic vidi se bio golman i trener golmana i sad on neki veliki sportski direktor , nidje veze ipak treba tu malo mozga.

4. Treneri . Katastrofa za katastrofom. ovaj gacinovic , nikad mi nece biti jasno da dovodite trenera koji je iz Srbije , odradio polusezonu u Leotaru i sad ce on napravit neki rezultat sa vama. Vama treba trener , iz Domace lige koji se dobro razumije u ligu a i koji je ujedno mladi i koji ce srce i dusu ostavit za klub a ne kako uzet sto vise love i sto prije otici.

5.Zabrana probi!? uz svo duzno postovanje prema ovom premijerligasu al to nisam cuo da ima igdje u svijetu. cuj zabranjeno dovoditi na probu , pa nista ne gubite kad neko dodje na probu i dok je toga bilo igrali ste u sredine tabele sad kad ste uveli rezim kao da ste real madrid , borite se za opstanak. I dosta jakih igraca vam je bilo tako doslo prije... a sad...

Nemam nista protiv vaseg kluba , sto vise drag mi je klub. Al ovo je vasa realnost i necete ispasti nemojte da brinete jaki su dovoljno ljudi oko vas , al igrat cete gore nego gosk prosle sezone i spasit cete se nekim "cudom".
Skola se nemoze preko noci napravi, bili su i bolji treneri pa nista, samo pare dzaba uzmu........ ovi nasi navijaci malo muku muce sa realnoscu, sportski direktor kluba je fino rekao, cilj je opstanak ostalo je sve usput ako se poklopi par situacija......... a ocigledno da se jos nista nije poklopilo........ vrlo lako smo mogli sad imat 4 boda al eto imamo 0 jbg....... takva je ekipa da dosta zavisi srece....... dovedeni su igraci 5 dana prije pocetka prvenstva i sad dok svi steknu pravo nastupa proce 10 kola, sreca nasa pa ova polusezona traje malo duze a mozda bude i nesreca, vrijeme ce pokazat

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 04 avg 2013, 04:29

Ma trener je najveci problem, problem je sto ste doveli mozda ako i ne, najgoreg trenera premijer ligu, mr gacinovica, pa kad je bio trener u Leotara nije ispunio ocekivanja, i sad je Leotar prvi kandidat za ispadanje. Ali reci cu jedno, a to je, nikad ne dajte nogu treneru, to nikome nije donijelo dobro, sad morate prezivjeti sezonu sa njim, necete ispasti iz lige to je sigurno. Neka Gacinovica na klupi, dok on sam ne odlazi. Sami ste krivi, ne navijaci ali uprava je kriva za ovo.
Za sve ti hvala Amare!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 avg 2013, 07:30

i dan nakon poraza nemogu prestati razmisljati o utakmici.pa oko 60 minute mirkovic zadrzava igru nikad ispucat loptu a nasi bekovi po minutu izvode aute.koja nezainteresovanost i onda gol . nesmijem ni pomisliti na kiks protiv zrinjskog. cini mi se da smo i prosle godine nakon tri poraza prvu pobjedu ostvarili upravo protiv njih valjda i sada bude tako. nadam se povratku diatti u napad jer ovako do nove godine necemo zabiti gol

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 avg 2013, 08:38

Gledam ovu ekipu Radnika,pa ni jedan od ovih igrača ne bi mogao biti u prvoj postavi Zvijezde,a ljudi nas naguzi.i :lol: :lol: :lol: Mozda golman Lučić i veznjak Nikić,ovo ostalo hamelj.Nama je trebalo biti jasno nakon Tojšića i Radničkog gdje smo i sta smo....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 04 avg 2013, 10:37

Ako ne možete uzeti bod onakvom Radniku onda :?

Delux je dobro napisao, dovodite igrače iz srbijanske lige koji su otpad (većina) i to je već dokazano, prošla sezona evo i ova kako je krenulo.. Bolje da ste ostavili djecu svoju, eno onog Fačića prvog koji će ostaviti srce na terenu i boriti se za dres a ne kao neki tamo što će uzeti lovu i boli ga za Zvijezdom i šta će biti sa njom.

Zabrijanjavajuće je takođe to da Amer još nije na operaciju otišao tako da ste bez njega 95% ovu čitavu polusezonu.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 04 avg 2013, 11:19

jucer katastrofa nemogu vjerovat da smo izgubili :( pojedini igraci nezasluzuju igrati npr. Novaković kod gola uopste ne trci vec se zali na povredu ruke, neko napisa da je Kuduzovic bio katastrofa a po meni juce solidan bio, Trejić ni sam nezna sta igra, Pandza se ne moze ni pokazat toliko kad je svaka lopta nabi i sve visoke lopte ekipa totalno neuigrana, nezainteresovana kako se da primjetit opet su curice obukle dres Zvijezde i na polusezoni ce biti opet rastjeraj pola igraca dovedi druge i opet sve ispočetka. mozda ne bi bilo lose kao sto je vec neko napiso da se da jedan, dva otkaza da se ovi ostali opamete ali to je kod nas neizvodivo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.