FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Retard obični, beskorisan u odbrani, beskorisan u napadu, prvi dodir s loptom uspori svaku akciju za 30%, eksplozivnost mu je nula, ne možemo biti ozbiljna ekipa s njim
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pavlovic je nestvaran talenat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Ako nista drugo, bar nam vise ne izvodi kornere zadnji vezni, nego bek.
Ne pravi se promaja na centru u slucaju kontre.
Ne pravi se promaja na centru u slucaju kontre.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj hljebe. 
Kako mozes biti toliko letargican sve ti je.bem.

Kako mozes biti toliko letargican sve ti je.bem.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Kimmich se jedini ne trudi, svejedno mu. Ostali se svi bore koliko mogu iako su mnogi ograniceni ko balkon.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mrzim Sanea iz dna duše
-
- Kontakt:
Gledaj Mullera sto ih posla u kontru. Vadi ga napolje u pm samo mi zivce izvlaci. Tel i Laimer unutra od pocetka. Muller i Goretzka out.
I am not yet born; O hear me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nista, moramo biti zadovoljni zalaganjem i reakcijom ekipe nakon turbulentnog perioda.
Mnogo ozbiljnije i zainteresovanije izgledaju.
Tel bi morao dobiti vise minuta a veceras je idealna prilika da umjesto Mullera udje.
Mnogo ozbiljnije i zainteresovanije izgledaju.
Tel bi morao dobiti vise minuta a veceras je idealna prilika da umjesto Mullera udje.
Gorecka nek izadje ne mora niko uci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sane je tačno odvratan! Fuj, povraća mi se kad ga vidim na terenu!
A klempavi idiot je kreeeeeetencina raspala od trenera! Jedini covjek koji ima žara za igrom sjedi na klupi, a to je Tel, a idiotčina klempava stalno gura Sanea raspalog!

A klempavi idiot je kreeeeeetencina raspala od trenera! Jedini covjek koji ima žara za igrom sjedi na klupi, a to je Tel, a idiotčina klempava stalno gura Sanea raspalog!
Zašto i bi kad će uvijek igrati. Kod nekog trenera s mudima bi sjedio na klupi nakon onakvog prilaska korneru, doduše ne bi ni prismrdio izvođenu jer mu ne idu.
-
- Kontakt:
Goretzka, Sane dva idiota i igrača manje na terenu.
Svi su u kanalu pa i Kane. Nekad bi na onakav zicer stao u zraku, potpisao koji autogram, pa zabio. Slicno i protiv Bochuma.
Bice bolje
Bice bolje
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam bio u mogućnosti da gledam prvo poluvrijeme, al' vidim čitajući kolege da je Sane opet briljir'o. Sam sam sebi dosadio pišući da je on najveći kancer ove ekipe.
Nije ga ćelavi bez razloga pustio.
Nije ga ćelavi bez razloga pustio.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Name: Leroy Sané
Salary: Vinicius Junior
Hairstyle: Drake
Hype: Ronaldinho
Expectation: Mbappe
Predicted Performance: Salah
Reality: Lukaku.. with a little touch of Yakubu Spiced with Timo Werner & flavoured with a little touch of Benteke. Having Maguire's mentality.

Koje će ovo biti budale kad ga produže još.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sane ce biti veci teret od Gnabrya
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
aj šta nam radi lik, pa za njega je Coman prime Cristiano Ronaldo
Gledaj lika ide se 3 na 3 ili 4 i lik ne zna šta će sa loptom, nema ideju i vraća nazad 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Jednu elementarnu stvar fudbala naš trener zanemaruje, a to je: da bi se postigao gol, mora se šutirati.
Naprimjer pogledajte Leverkusen, pa oni svaku utakmicu ili najduže svaku drugu zabiju golčinu, zato što imaju slobode na terenu. Ovo što ja vidim je da Tuchel ubija slobodu igrača i forsira neki svoj build-up koji nam ne donosi ništa, zato 3 utakmice nismo imali šut u okvir gola.
Naprimjer pogledajte Leverkusen, pa oni svaku utakmicu ili najduže svaku drugu zabiju golčinu, zato što imaju slobode na terenu. Ovo što ja vidim je da Tuchel ubija slobodu igrača i forsira neki svoj build-up koji nam ne donosi ništa, zato 3 utakmice nismo imali šut u okvir gola.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Napokon.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.