FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 01 dec 2014, 14:30

Minjore je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Protesti radi stadiona i Koldze ? Daj dođite sebi gdje vi zivite ?
Zivimo u jednoj vukojebini punoj indolentnog i nepismenog naroda.. U normalnom svijetu protest je najlogicniji nacin da se izrazi nezadovoljstvo a kod nas je to ofirno..

p.s. Treba nase pitati ko je uopste dozvolio da Koldzo serenda na nasoj proslavi titule i skuplja politicke poene.. Od samog pocetka se znalo da je to obicna ubleha a neki su i ovdje branili tog majmuna i vjerovali njegovoj supljoj.. Taj Koldzin govor je najveca bruka koja se desila u istoriji a da je povezana sa nasim klubom.
Kod nas je bitno sjesti u kombi/autobus, feknuti se raznim hemikalijama i ici od grada do grada i praviti sr.a.nja, a sve ostalo je manje bitno..
Ja se nadam da ce udruzenje navijaca reagovati i da cemo svi ko jedan pred opstinu da mu se sjetimo familije
Koldzo lopove.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 01 dec 2014, 14:32

Sve ovo sto je greda rekao je istina situacija u klubu je bila ocajna samo se nije izlazilo u javnost. sta mislite sto nas napusti citav jedan tim u ovih 1,5 godinu i igraci se dzabe pustali upravo zbog dugovanja prema pojedinim , i danas nije bajno ali je bolje nego sto je bilo, nego molimo boga da izborimo evropu ove godine i da se nevratimo u doba hotica i tavorenju po sredini tabele
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 01 dec 2014, 14:41

Minjore je napisao/la:Jeste, Robot sasvim slucajno ima dvije lokacije u Novom Sarajevu, skoro pa savrsene. Treca je u Rajlovcu, Bogu iza nogu. Sasvim slucajno. A ta prica da je Koldzo zbog stranke odbio sve ovo moze pasti u vodu, jer i gospodin Gredic je ista stranka kao i doticni :puke:
@adi93 Evo onaj Rustemovic iz Drine sto smo ga ti i ja hvalili citavu polusezonu potpisao za Sarajevo :thumbdown:
od projekta reda vrijednosti grbavice mora i centrala okvasiti kljun.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 01 dec 2014, 14:43

Ovo je ja mislim većina znala za stadion, stara prica sa kojom se prvi put izašlo javno ;)

Isto tako za ove pametne glave foruma, dug vrlo lahko naraste jer pošto su nam sudovi brzi tako sad se rade predmeti od prije 4-5 godina i vise i vrlo lahko iskoči neki dug + kamate za koje nisi znao ;)
a isto tako tražit da znaš plate igrača, premije, ulazna sredstva sva i sl. je glupost i to se nigdje ne zna i neće se nikad ni kod nas znati ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 dec 2014, 14:46

@boccaccio
Znam da je bili prica kada smo platili dug Hasagicu da smo zavrsili sa velikim ciframa i da nas vise niko ne moze zezati oko licence.. Ja se ponadao da je dug dosta manji od 1,8 mil.. Trebace nama bar jos tri godine da se kutarisemo svega i to pod uslovom da se vise ne zaduzujemo..

@JoseMourinho
Ne znam kako mislis da iskacu dugovi za koje se nije znalo.. Trebali bi u klubu imati uvid u sve tuzbe pokrenute protiv nas i orjentisati se prema tome, te u nekim slucajevima vansudski rjesavati odredjena dugovanja i na taj nacin izbjegavati neke kamate..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 01 dec 2014, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 dec 2014, 14:47

Mislim da je bitno i napomenuti da bi od ovih zadnjih para mogli dobiti nesto nazad. Naime nisam primjetio da se to igdje spominje.Znaci jednu presudu ne znam tacno prema kojoj banci smo izgubili jer se niko nije pojavio na sudu i ako smo bili na korak da dobijemo parnicu.Sada je pokrenuta zalba i opet postoje dobre sanse da dobijemo te pare nazad. Ne znam tacnu cifru ali radi se o par stotina hiljada KM.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 01 dec 2014, 14:59

Inace se ne petljam u tudje stvari ali ovo je jedina istina sto je @boccacio rekao. Ovdje je samo stvar Robota i tala s njim, odnosno vlasnik istog ima Koldzu u saci zbog ranijih stvari. Kakav pogled i te gluposti ljudi sta vam je.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 dec 2014, 15:00

Da se razumijemo, nije nikakva provokacija al me zanima sta bi sa lovom od Mersina?
Ovdje se pisalo da je UEFA presudila u vasu korist i dala datum do kad ovi moraju uplatiti lovu inace ce im uzimati bodove kao sto su Slaviji i Borcu. A nigdje nisam procit'o da ste dobili lovu ni da su Mersinu uzeti bodovi.
1946

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 01 dec 2014, 15:00

Najvaznije je da se nesto radi na saniranju dugova. Jednostavno je nemoguce ocekivati neki napredak a biti duzan svakome. Samo se uvijek mora spomenuti da mi(navijaci) i ne radimo mnogo da pomognemo klubu na ovoj prekretnici i teskom vremenu. Prije bih rekao da odmazemo, ali eto takvi smo mi inace. Naglaseno je da ce se sanirati dugovi po cijenu plasmana u ligi, da ce se pokusati afirmisati nasi mladi igraci koje bi mogli prodati, da je to jednini nacin da klub ozdravi i funkcinise normalno, i da cemo pokusati osigurati neko mjesto koje bi nam garantovalo ucesce u Evropi naredne godine.

-Dugovi se saniraju, koliko toliko je transparentno i nesto se govori o tome. Naravno, jos je daleko od ozbiljnosti koju mozemo postici i mozda tu lezi razlog zasto nema vece pomoci navijaca. Kada bi se sve otovoreno prezentovalo, da svi znaju ko je kome duzan, zbog cega, koliko i slicno svi bismo znali na cemu smo i vjerovatno bi mnogi prepoznali dobru stvar u ukljucili se u rijesavanje problema. Mislim da ovo nije tesko podici na jos veci nivo. Gredic je rekao za Koldzu ovo sto smo citali. Sada se ne pise i nesposobnosti uprave vec se zna da je odgovoran neko drugi. Tako bi bilo i za svaki dug. Duzni smo. Dobro. Ko je kriv za taj dug ? Zasto ne pokusati i krivicno goniti krivca ? Mozda postoje pravne osnove za takvo nesto. Sve su to stvari koje ce podici klub na veci nivo, to je znak ozbiljnosti i to je ono sto bi raja prepoznala.

-Izbacili smo nekoliko mladih igraca u prvi plan ove sezone. Rijad Bajic je prvi strijeac lige, mladi reprezentativac drzave i momak kojeg mnogi vide kao igraca koji je najvise napredovao u odnosu na proslu sezonu. Bitno je da on moze jos bolje, da dolazi njegovo vrijeme i da ce kao napadac steci potrebno iskustvo i rutinu koja bi od njega napravila izuzetnog fudbalera. Svjedoci smo da je napredovao iz utakmice u utakmicu, nekada mu je trebao nekolio sansi da zabije, a vremenom je iz jedne sanse i jedne polusanse zabijao dva gola. Poslije jos jednih jakih priprema od Bajica ocekujem da maksimalno eksplodira jer je sposoban za velike stvari. Pored njega je tu i Sadikovic koji je bio takodjer nosioc nase igre, iako je i on jako mlad, vec ima iskustva u prvoj ligi i na momente je pokazivao izniman talenat. Postojale su oscilacije, bas kao i kod Bajica, ali to je danak koji se mora platiti, oni su jos mladi momci i traze se na terenu, nisu jos uvijek sposobni odraditi rutinsku utakmicu. Memija i Hadziahmetovic su trebali dobijati neke minute i ulaziti kada se rijesi utakmica, ali Kerim je pokazao da je spreman za najvece stvari odmah i postao nasa glavna uzdanica na terenu. Znao je rijesavati one teske utakmice svojim potezima i pokazao je da je veliki potencijal. Sigurno najveci u nasoj ligi. Svaka cast i ostalim momcima iz drugih klubova, ali Memija je nesvakidasnji talenat. Takodjer i mali Amir je pokzao da ima svoje kvalitete i da moze ponuditi nesto ovom klubu. Od njega ocekujem jos vise u drugom djelu sezone. Mozda se poput njih jos neki djecak prometne u velikog talenta i odmah postane vazna karika.

-Povrh svega smo na odlicnom 4. mjestu u ligi. Realno, igra nam ne lici ni na sta, ali skupljamo te bodove i samo to je vazno na kraju sezone. Ako ovako nastavimo misim da cemo postici i taj cilj i da cemo zaigrati u Evropi. Ove tri ekipe ispred nas su daleko najkvaitetnije i sigurno ce se oba trofeja podjeliti medju njima sto je odicno za nas. Uz jos jedne pripreme cemo izgledati mnogo bolje, ne vjerujem da ce biti mnogo promjena u ekipi, tako da je ovaj kadar to sto imamo. Ako neko ode, vjerovatno cemo ubaciti jos ponekog mladica na to mjesto i nastaviti na ovaj nacin.

Naravno nikome nista dobro nisu donjeli nasi politicari, tako ni Koldzo. Neko je napisao da je bruka sto je on imao svoj show na nasem stadionu, na proslavi titule i tu se slazem. Bio sam skeptican sto se njega tice i nisam ga zelio na nasem stadionu, kao ni bilo kojeg drugog politicara, jednostavno njima nije mjesto pored Zelje koji je mnogo stariji i od ovakve drzave, njihovih stanaka pa i njih samih da bi im bio poligon za skupljanje poena.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 01 dec 2014, 15:02

OK slažem se sa svim vezano za kritike upućene Koldži, ali šta čemo sa onim dijelom udruženja građana (čitaj navijačima) koji konstantno klubu nanose materijalnu štetu (baklje i ostale gluposti). Na koji način nijh prozvati i sa njima se obračunati (molbe očito ne pomažu). Ko da se u ime udruženja građana (normalnog dijela) obrati udruženju građana (onog dijela koje pravi štetu klubu).

Grediću jedino konstantna transparentnost (a ne samo ponekad) može pomoći da klub izađe na normalan kolosijek. U ime transparentnosti molim te objavi podatak koliko su klub koštali tzv. navijači od rata do danas. Red je da se svi prozovemo i pogledamo u ogledalo.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 dec 2014, 15:06

BLU SKY je napisao/la:Sve ovo sto je greda rekao je istina situacija u klubu je bila ocajna samo se nije izlazilo u javnost. sta mislite sto nas napusti citav jedan tim u ovih 1,5 godinu i igraci se dzabe pustali upravo zbog dugovanja prema pojedinim , i danas nije bajno ali je bolje nego sto je bilo, nego molimo boga da izborimo evropu ove godine i da se nevratimo u doba hotica i tavorenju po sredini tabele
Buraz ,ja se ne brinem sve dok je Amar tu ali bi mi bilo zao da jedan jad ljudski unisti snove hiljada ljudi tako bi volio da se organizuju protesti ispred opstine da se ujedinimo u borbi protiv ovih glavesina :pray: :pray: :pray:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 01 dec 2014, 15:16

CARSON je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Sve ovo sto je greda rekao je istina situacija u klubu je bila ocajna samo se nije izlazilo u javnost. sta mislite sto nas napusti citav jedan tim u ovih 1,5 godinu i igraci se dzabe pustali upravo zbog dugovanja prema pojedinim , i danas nije bajno ali je bolje nego sto je bilo, nego molimo boga da izborimo evropu ove godine i da se nevratimo u doba hotica i tavorenju po sredini tabele
Buraz ,ja se ne brinem sve dok je Amar tu ali bi mi bilo zao da jedan jad ljudski unisti snove hiljada ljudi tako bi volio da se organizuju protesti ispred opstine da se ujedinimo u borbi protiv ovih glavesina :pray: :pray: :pray:
Ma brate nesikiram se ni ja dok je nasek brke u klubu jer da nije bilo njega mi bi vec davno bili kao kk bosna. amar voli zelju vise nego sebe to vam tvrdim jer da nije tako digao bih ruke i rekao ma hebo sve odo dalje. taj covjek nas je zaduzio dok je ziv zato se povukao sa mjesta sefa strucnog staba da bih se posvetio ovim problemima koji su se gomilali
on osvajao sve moguce a hadalji u upravi nista nisu radili jos dug povecavali zato me dusa boli poslije 4,5 godina dominacije i postavljanju raznih rekorda ponovo se vraca na staro.akb bice bolje u to sam siguran samo sabur a imamo i puno dusmana koji nam nezele dobro al zna se zeljo ce izači jos jaci jos bolji u to sam siguran.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 dec 2014, 15:26

Koldžo je mafija, to citav grad zna, nije njemu problem bilo uzeti pare od vlasnika Robota, a da zauzvrat stopira projekat... Treba ga silom otjerati sa mjesta nacelnika.
FKŽ !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 01 dec 2014, 15:26

sergejevic je napisao/la:Najvaznije je da se nesto radi na saniranju dugova. Jednostavno je nemoguce ocekivati neki napredak a biti duzan svakome. Samo se uvijek mora spomenuti da mi(navijaci) i ne radimo mnogo da pomognemo klubu na ovoj prekretnici i teskom vremenu. Prije bih rekao da odmazemo, ali eto takvi smo mi inace. Naglaseno je da ce se sanirati dugovi po cijenu plasmana u ligi, da ce se pokusati afirmisati nasi mladi igraci koje bi mogli prodati, da je to jednini nacin da klub ozdravi i funkcinise normalno, i da cemo pokusati osigurati neko mjesto koje bi nam garantovalo ucesce u Evropi naredne godine.

-Dugovi se saniraju, koliko toliko je transparentno i nesto se govori o tome. Naravno, jos je daleko od ozbiljnosti koju mozemo postici i mozda tu lezi razlog zasto nema vece pomoci navijaca. Kada bi se sve otovoreno prezentovalo, da svi znaju ko je kome duzan, zbog cega, koliko i slicno svi bismo znali na cemu smo i vjerovatno bi mnogi prepoznali dobru stvar u ukljucili se u rijesavanje problema. Mislim da ovo nije tesko podici na jos veci nivo. Gredic je rekao za Koldzu ovo sto smo citali. Sada se ne pise i nesposobnosti uprave vec se zna da je odgovoran neko drugi. Tako bi bilo i za svaki dug. Duzni smo. Dobro. Ko je kriv za taj dug ? Zasto ne pokusati i krivicno goniti krivca ? Mozda postoje pravne osnove za takvo nesto. Sve su to stvari koje ce podici klub na veci nivo, to je znak ozbiljnosti i to je ono sto bi raja prepoznala.

-Izbacili smo nekoliko mladih igraca u prvi plan ove sezone. Rijad Bajic je prvi strijeac lige, mladi reprezentativac drzave i momak kojeg mnogi vide kao igraca koji je najvise napredovao u odnosu na proslu sezonu. Bitno je da on moze jos bolje, da dolazi njegovo vrijeme i da ce kao napadac steci potrebno iskustvo i rutinu koja bi od njega napravila izuzetnog fudbalera. Svjedoci smo da je napredovao iz utakmice u utakmicu, nekada mu je trebao nekolio sansi da zabije, a vremenom je iz jedne sanse i jedne polusanse zabijao dva gola. Poslije jos jednih jakih priprema od Bajica ocekujem da maksimalno eksplodira jer je sposoban za velike stvari. Pored njega je tu i Sadikovic koji je bio takodjer nosioc nase igre, iako je i on jako mlad, vec ima iskustva u prvoj ligi i na momente je pokazivao izniman talenat. Postojale su oscilacije, bas kao i kod Bajica, ali to je danak koji se mora platiti, oni su jos mladi momci i traze se na terenu, nisu jos uvijek sposobni odraditi rutinsku utakmicu. Memija i Hadziahmetovic su trebali dobijati neke minute i ulaziti kada se rijesi utakmica, ali Kerim je pokazao da je spreman za najvece stvari odmah i postao nasa glavna uzdanica na terenu. Znao je rijesavati one teske utakmice svojim potezima i pokazao je da je veliki potencijal. Sigurno najveci u nasoj ligi. Svaka cast i ostalim momcima iz drugih klubova, ali Memija je nesvakidasnji talenat. Takodjer i mali Amir je pokzao da ima svoje kvalitete i da moze ponuditi nesto ovom klubu. Od njega ocekujem jos vise u drugom djelu sezone. Mozda se poput njih jos neki djecak prometne u velikog talenta i odmah postane vazna karika.

-Povrh svega smo na odlicnom 4. mjestu u ligi. Realno, igra nam ne lici ni na sta, ali skupljamo te bodove i samo to je vazno na kraju sezone. Ako ovako nastavimo misim da cemo postici i taj cilj i da cemo zaigrati u Evropi. Ove tri ekipe ispred nas su daleko najkvaitetnije i sigurno ce se oba trofeja podjeliti medju njima sto je odicno za nas. Uz jos jedne pripreme cemo izgledati mnogo bolje, ne vjerujem da ce biti mnogo promjena u ekipi, tako da je ovaj kadar to sto imamo. Ako neko ode, vjerovatno cemo ubaciti jos ponekog mladica na to mjesto i nastaviti na ovaj nacin.

Naravno nikome nista dobro nisu donjeli nasi politicari, tako ni Koldzo. Neko je napisao da je bruka sto je on imao svoj show na nasem stadionu, na proslavi titule i tu se slazem. Bio sam skeptican sto se njega tice i nisam ga zelio na nasem stadionu, kao ni bilo kojeg drugog politicara, jednostavno njima nije mjesto pored Zelje koji je mnogo stariji i od ovakve drzave, njihovih stanaka pa i njih samih da bi im bio poligon za skupljanje poena.
:thumbup: poucno, nema sta

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 dec 2014, 15:28

Zato mi je krivo sto se kao skupina ne organizujemo i ne odemo pred opstinu da vidi da u ovoj prici nije sam bojim se da ne digne ruke od svega.

molim Vas Manijaci svi ko jedan tako bi bio ponosan pa makar nista ne uradili.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 01 dec 2014, 15:38

DukeOfWellington je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
FCS je napisao/la:Nije dao parcelu jer ce je dati nekom tržnom centru i uzeti milion, svaka cast za gredica
Nije da nije dao on ne moze ni dati ono sto je on trebao uraditi probmjeniti urbanisticki ili regulacioni plan jer je to zelena povrsina taj dio zemlje je u vlasnistvu FKZ, a razlog sto nije dao saglasnost za promjenu plana jer mu zaklanja pogled iz kuce.
Pogled na šta?
Njegova je kuča odmah do pomočnog stadiona, a da bi uklonio poslovne prostore isred svoje tri kuče koje se tu nalaze pomjerio je saobračajnicu protuzakonito tik do stadiona iako su dvije dodatne trake mogle iči prema Miljacki. Sada če cesta iči bukvalno uz samu tribinu i to če nam biti dodatni problem. A njegove če kuče izači na cestu i tu če biti sagrađena pumpa i Amko komerc čiji je suvlasnik. Zbog svega toga mu i smeta projekat izgradnje stadiona i davanje pomočnog terena jer bi to ugrozilo njegove lopovske poslovne planove.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 01 dec 2014, 15:53

Nakon prvog rasturanja lige i igranja sa Newcastle-om je ostala pustoš. Znate dobro ko je tada bio u klubu. Većina tih dugova nije bila vraćena kad je krenula nova rastura lige i dug se opet povećao. Šta hoću da kažem? Ne plaća ko ima nego ko je naučio. Mi da smo se i plasirali u ligu prvaka opet bi dugovi bili. To znači da Uprave nisu dobro radile i da ih je bolio ku.r.a.c za neke stvari. To je bolest ovog društva u cijelini i to u svim sferama života, a ne samo sporta.
Ko je pratio Amarove intervjue nakon što se povukao sa klupe mogao je između redova sve ovo već tada znati. Da smo prošli Plzena dobili bi dobru lovu i klub bi sanirao najakutnije dugove (jer Amar je već tada bio svjestan situacije) i do sada bi već bili čisti i Amar bi još bio trener. Onda kad te krene krene pa ti se igrači koji su već imali dogovorene transfere i to velikie za naše uslove povrijede, pa te i Kurdi prevare i ****.g.a bude šta bude.
Nažalost, Amar je i otišao sa klupe i počeo se baviti stvarima (zajedno sa još sa par ljudi koji žele da ovo riješe) jer jednostavno nije imao ko. Kod nas u Bosni se na kraju sve svede na rijetke pojedince.
Koldžo je najbolji primjer šta politika uradi od čovjeka. Čovjek koji je odrastao uz Želju, koji je autohtoni vijekovni sarajlija (ovo spominjem da se ne kaže papak, seljak šta on zna šta je Željo, grad itd.) odj.e.b.e sve to zarad raznih interesa. Problem je u tome što bi većina nas uradila isto i još gore stvari samo da nam se ukaže prilika. Dakle, na sceni je sistem po kojem može raditi ko šta hoće, a niko ni zašta ne odgovara. Vraćam se opet na naše Uprave i razne ublehaše koji su godinama tu bili. Nije Koldžo i za te dugove kriv. Koldžo nije pojedinac to je cijeli sistem.

Međutim, Željo i njegova armija navijača je u svojoj istoriji prošla sve i svašta i takva nam je sudbina. Vazda teško i vazda u suštini sami. Rijetki su trenuci u ovih skoro 100 godina da nas nešto nije tralo - otimalo, šikaniralo, gasilo, ponižavalo itd. Ali nikad ako Bog da Željo neće biti bez onih koji ga vole i dok nas ima bit će i našeg Želje. Nije bitno je li to podsavezno takmičenje, druga liga, titule i kupovi, tri minuta do Reala, duple krune, je li tu Ivica ili Amar, Domorocki ili Ribar itd. mi smo Željini i Željo je naš. Žao mi je samo što mi stariji vjerovatno nećemo doživiti novu Grbavicu, ali ostaće naša djeca plavog srca i krvi da to vide. Za naše pretke je ona iz 53. bila Wembley, za moju generaciju je ona iz 85. bila Wembley pa valjda i naša djeca dočekaju svoj Wembley i snove sviju nas. Kakva god da je naša je i huk sa juga nikad prestati neće, je.b.o Koldžu i j.eb.o sve šupke.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 dec 2014, 15:58

Bas me zanima ima li Amar ambicije prema reprezentaciji i znaci li to da ce biti dosta udaljen od "Zelje".

:think:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

marooni87
Kontakt:

Post Postao/la marooni87 » 01 dec 2014, 16:00

Elegant je napisao/la:Bas me zanima ima li Amar ambicije prema reprezentaciji i znaci li to da ce biti dosta udaljen od "Zelje".

:think:
Neće ako Bog da, em bi nam uništio svaku šansu da se kvalifikujemo ne euro, em bi možda i vi stali na noge. Gluho bilo :mrgreen:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 dec 2014, 16:14

Kako kod nas lopovluk prolazi nekaznjeno , to je stvarno nevjerovatno . Ja sam znao neke detalje vezano za slucaj nacelnika i kada sam na godisnjici psovao najmilije doticnom pojedini su govorili drugacije . Sta sad mozes uraditi , ja i svi mi . Nista , sjesti i plakat . Napravis proteste , dodje sigurno milja dvije ljudi , bude belaj , a bio bi 90 % , etiketiras se kao huligan a ne dobijes nista . Ovima na vlasti na jedno udje na drugo izadje . Zaboli njih za sport i sportsku infrastrukturu , ionako su sve sto je ovaj grad cinilo prijestolnicom i simbolom unistili , od Zoi-a , KK Bosne do pozorista , muzeja itd . Koliko ih interesuje sport pokazuju i izdavanja u budzetima , pa se tako znalo desavati da neko KUD dobija vise novca od olimpijaca .
Ako nista malu satisfakicju nam moze priciniti blizina kuce doticnog smrada , pa neka se ori ; Koldzo **** , *ebemo ti mater !!!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Hrasno15, manijakba, seha77, tiagofaria25 i 59 gostiju.