FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Trazio malo po netu o ovim igracima sto su na probi kod nas,ovaj buckovic nedavno bio na probi u spaniji u Real Avilés i trener bio zadovoljan,svidio mu se bio i trebao je ugovor potpisati...izgleda da ovaj hadzic,napadac nije los...a da se nadovezem odlazaka i dolazaka jos je rano o tome pricati,sigurno je da ce nam neko doci al nece to biti gomilanje igrace...
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Kako god da je odigrao Tomić je nas najbolji igrac i jedini koji u sredini može nešto napraviti i ne bih se složio da će ga biti lahko zamijeniti tj. mislim da nam jedino njegov odlazak može negativno uticati na kvalitet ekipe.. Sve koji su trenutno u rosteru je lakše nadoknaditi od Tomića i to je činjenica..FKZ1921 je napisao/la: Ode li Tomo,njega ce pokrivati Enis i Amir. Kako je Tomo igrao ovu polusezonu,sigurno ce ga uspjesno zamjeniti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Ovaj Buckovic po ovome sto se moze vidjeti na youtube bi nam dobro legao. Borben, brz, ima dobru dugu loptu a zna i driblat. Igra i lijevo i desno, ali kao desni je izgleda bolji.
Snimljeno na samo 2-3 utakmice, nije izbor iz cijele sezone kao sto to obicno rade pa pokazu najbolje poteze za godinu dana.
Snimljeno na samo 2-3 utakmice, nije izbor iz cijele sezone kao sto to obicno rade pa pokazu najbolje poteze za godinu dana.
Zadnja izmjena: KontraNogama, dana/u 30 nov 2014, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Po tim klipovima i Lazo je bio Van Basten
Vi se orijentišete prema ponudama ... navodno, nema ih, "niko neće otići". Nemojte se zavaravati, otići će vjerovatno svi navedeni, ne bi naši bezveze dovodili bekove na probu! Niko neće, bez ranijeg dogovora, slati ponude za igrače kojima istiće ugovor za šest mjeseci. Ponude možemo dobiti jedino za ove što imaju duže ugovore.
Već ranije sam pisao da igrači kojim je ostalo šest mjeseci ugovora mogu direktno pregovarati sa potencijalnim klubovima bez saglasnosti kluba u kojem igraju! Prema tome, nikakvih ponuda neće biti dok ne pronađu klub koji je spreman platiti simboličnu odštetu i dok se usmeno ne dogovore. Kada sve to bude konačno, kada bude zadovaljan potencijalni klub i igrač, onda ide zvanična ponuda klubu koja će se vjerovatno odmah prihvatiti jer svi oni znaju koliku odštetu Željo traži za svakog od njih, tako da i nju dogovaraju sa potencijalnim klubovima.
Za Čolića neće biti nikakva ponuda obzirom da mu ugovor istiće u januaru. Tomić i Kvesić (ako nije neka ozbiljna povreda) će lako naći klub znajući da imaju dobre preporuke, ne treba se zavaravati. Zeljković je jedini pod upitnikom, ujedno i naš najbolji obrambeni igrač, ne bih volio ni da ode, mada bi i on mogao naći klub jer Željo hoće da ga se riješi i neće tražiti neke specijalne odštete.
@DANDY

Već ranije sam pisao da igrači kojim je ostalo šest mjeseci ugovora mogu direktno pregovarati sa potencijalnim klubovima bez saglasnosti kluba u kojem igraju! Prema tome, nikakvih ponuda neće biti dok ne pronađu klub koji je spreman platiti simboličnu odštetu i dok se usmeno ne dogovore. Kada sve to bude konačno, kada bude zadovaljan potencijalni klub i igrač, onda ide zvanična ponuda klubu koja će se vjerovatno odmah prihvatiti jer svi oni znaju koliku odštetu Željo traži za svakog od njih, tako da i nju dogovaraju sa potencijalnim klubovima.
Za Čolića neće biti nikakva ponuda obzirom da mu ugovor istiće u januaru. Tomić i Kvesić (ako nije neka ozbiljna povreda) će lako naći klub znajući da imaju dobre preporuke, ne treba se zavaravati. Zeljković je jedini pod upitnikom, ujedno i naš najbolji obrambeni igrač, ne bih volio ni da ode, mada bi i on mogao naći klub jer Željo hoće da ga se riješi i neće tražiti neke specijalne odštete.
@DANDY

Za ove naše balerine!Josip Joško Domorocki
Otkako sam došao u Želju jeseni 1946. godine odigrao sam skoro sve utakmice u prvom timu do 1952. godine. Nazivali su me fenomenom jer nikad u svojoj fudbalskoj karijeri nisam bio povrijeđen. Mnogi su me pitali čemu za to treba da zahvalim. Odgovarao sam: zahvaljujući urednom sportskom životu i svakodnevnom treningu.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 30 nov 2014, 13:59, ukupno mijenjano 8 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Tvoje NE učinilo te legendom !
Josip Joško Domorocki !
Nek ti je vječna slava i hvala legendo ..
Josip Joško Domorocki !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Naletio sam na dobar video, kako to izgleda i zvuči iz perspektive nekoga ko živi blizu stadiona a nije otišao na utakmicu:
[youtube][/youtube]
Prošao je jedan vikend, još 11...
[youtube][/youtube]
FK Željezničar 1921
- RobertoBaggio
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: RobertoBaggio, dana/u 30 nov 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:
Nije sve tako, pogledaj klipove Asanovica on ni na njima nije nesto specijalno.DANDY je napisao/la:Po tim klipovima i Lazo je bio Van Basten
- zeljeznicar1
- Kontakt:
RobertoBaggio je napisao/la:Naletio sam na dobar video, kako to izgleda i zvuči iz perspektive nekoga ko živi blizu stadiona a nije otišao na utakmicu:
[youtube][/youtube]

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
- Kontakt:
Ima li išta od ovog Mersina osim što im ide pravo dobro u prvenstvu? Izgleda ove odštete se samo plaćaju kad je ugradnja dogovorena. Stvarno ne vidim razloga što bi se inače plaćale.
Zukan odigrao jučer cijelu u remiju Chieva sa Lacijem.
Zeba danas zabio jedan.
Zukan odigrao jučer cijelu u remiju Chieva sa Lacijem.
Zeba danas zabio jedan.
- ficobahtic
- Kontakt:
Valjda bude ubrzo i ta lova od mersina, a kad god da stigne dobro ce nam doci..Ajzea je napisao/la:Tvoje NE učinilo te legendom !
Josip Joško Domorocki !

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Re: Odg: FK Željezničar
90% klipova je radjeno na principu da se izvuce ono najbolje.Po meni youtube klipovi nisu nikakvo mjerilo.KontraNogama je napisao/la:Nije sve tako, pogledaj klipove Asanovica on ni na njima nije nesto specijalno.DANDY je napisao/la:Po tim klipovima i Lazo je bio Van Basten
čovjek hoće da kaže da se iz nekih ni tako ne može izvući ono najbolje... 

- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
evo danas je izaslo vezano za gradnju grbavice.prozvan koldzo.imate sve u sredini dnevnog avaza
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Sad svi Manijaci trebaju izaci na proteste pred opcinu .Ja sam spreman uzeti godisnji samo da srusimo tu opstinu-super je napisao/la:evo danas je izaslo vezano za gradnju grbavice.prozvan koldzo.imate sve u sredini dnevnog avaza
Koldzo lopove
-
- Kontakt:
.... mu ja sve ono bezobrazno. Imaš ppsuper je napisao/la:evo danas je izaslo vezano za gradnju grbavice.prozvan koldzo.imate sve u sredini dnevnog avaza
Izgleda da Amar preuzima reprezentaciju info od covjeka bliskom NSBiH.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Znam da je glupo ovako preko foruma ali ako iko moze da organizuje proteste ja cu biti na ulici koliko god to trebalozaboljisportuBiH je napisao/la:.... mu ja sve ono bezobrazno. Imaš ppsuper je napisao/la:evo danas je izaslo vezano za gradnju grbavice.prozvan koldzo.imate sve u sredini dnevnog avaza
KOLDZO LOPOVE
Protesti radi stadiona i Koldze ? Daj dođite sebi gdje vi zivite ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa i 22 gosta.