FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Primjer svim ostalim igracima koji misle da im moze biti bolje negdje nego u Zelji je Vernes Selimovic

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Vernes Selimović je 1 od njih 100, druže moj.Minjore je napisao/la:Primjer svim ostalim igracima koji misle da im moze biti bolje negdje nego u Zelji je Vernes Selimovic![]()
- jaludovolimte
- Kontakt:
Mislim da je veliki problem što mi tako pravimo dogovore sa igračima, izdržajemo ih dok ne nađu sebi kakav bolji 'posao'. Potpisao si ugovor do određenog datuma i do tad si naš igrač, dužan si boriti se, ginuti na treninzima u suprotnom kazna. *ebote ima drugih klubova, nije Željo jedini. Ali eto mi smo fini, davat ćemo vam pare dok vi sebi ne nađete šta bolje, nemamo nikakve koristi od tog, ali bitno je da vama bude bolje. Klub ispred svih!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Zna li iko šta je sa Hodžičem
Re: Odg: FK Željezničar
Riki je za Selima Van Persie.Minjore je napisao/la:Primjer svim ostalim igracima koji misle da im moze biti bolje negdje nego u Zelji je Vernes Selimovic![]()
Nek je Selim otišao. Vidi se da možemo bez njega.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
"Ako ne ode, teško da će igrati na proljeće, ako ne produži ugovor", riječi su Osima.
Ovo mi se kod Amara svidja. Tomic jeste bio maksimalno korektan i hvala mu na tome. Sa nase strane bezobrezno, ali niko iznad kluba. Kolika god da si igracina.
Mada vjerujem da ce sve fino zavrsiti
Ovo mi se kod Amara svidja. Tomic jeste bio maksimalno korektan i hvala mu na tome. Sa nase strane bezobrezno, ali niko iznad kluba. Kolika god da si igracina.
Mada vjerujem da ce sve fino zavrsiti
Danas smo odigrali prijateljsku utakmicu, mnogo naših mladih igrača je dobilo šansu a tu je i jedan koji je na probi..
Mladost (DK) – Željezničar 1:2
Stadion Mladosti u Doboju. Gledalaca 300.Sudija Sabrija Topalović(Zenica).Pomoćnici:Mirza Demir (Kakanj) i Amir Delić (Zenica).
Strijelci:0:1 Turković (35), 1:1 Dilaver (60 iz 11m), 1:2 Hadžić (78). Žuti kartoni:Musić i Al.Šišić (Mladost), Antonio Asanović (Željezničar).
MLADOST(DK); Šabić, Hrvat, Hrelja, Alagić, Gačan, Durmić, Musić, Karzić, Al.Šišić, Bajramović, Dilaver. Još su igrali: Čelebić, Prutina , Kapo, Čišija, Am.Šišić, Sikira. Trener: Nijaz Kapo.
ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Kosorić, E.Sadiković, Hasanović, Asanović, Zeljković, Nuspahić, Baša, Bajić, Turković, Bučković; još su igrali; Čeman, Beganović, D.Sadiković, Leković, Jakupović, Grebenar, Bogdanović, Hadžić. Trener:Admir Adžem.
Mladost (DK) – Željezničar 1:2
Stadion Mladosti u Doboju. Gledalaca 300.Sudija Sabrija Topalović(Zenica).Pomoćnici:Mirza Demir (Kakanj) i Amir Delić (Zenica).
Strijelci:0:1 Turković (35), 1:1 Dilaver (60 iz 11m), 1:2 Hadžić (78). Žuti kartoni:Musić i Al.Šišić (Mladost), Antonio Asanović (Željezničar).
MLADOST(DK); Šabić, Hrvat, Hrelja, Alagić, Gačan, Durmić, Musić, Karzić, Al.Šišić, Bajramović, Dilaver. Još su igrali: Čelebić, Prutina , Kapo, Čišija, Am.Šišić, Sikira. Trener: Nijaz Kapo.
ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Kosorić, E.Sadiković, Hasanović, Asanović, Zeljković, Nuspahić, Baša, Bajić, Turković, Bučković; još su igrali; Čeman, Beganović, D.Sadiković, Leković, Jakupović, Grebenar, Bogdanović, Hadžić. Trener:Admir Adžem.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Dosta nekih igraca na probi...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Buckovic?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Lekovic?Jakupovic?Buckovic? zna li ko sta o njima?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Jakupovic, onaj sudija, presao kod vasSchwarz je napisao/la:Lekovic?Jakupovic?Buckovic? zna li ko sta o njima?
cobefks je napisao/la:Jakupovic, onaj sudija, presao kod vasSchwarz je napisao/la:Lekovic?Jakupovic?Buckovic? zna li ko sta o njima?. Dobili ste veliko pojacanje
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO: Turković i Hadžić pogađali za Plave u pobjedi nad Mladosti
http://fkzeljeznicar.ba/foto-turkovic-i ... sti/12629/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-turkovic-i ... sti/12629/" onclick="window.open(this.href);return false;
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
turkovic zabija samo u prijateljskim tekmama i na treninzima...
Rijad Bajić KAPITENfkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Turković i Hadžić pogađali za Plave u pobjedi nad Mladosti
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ja šta je ljudi u zadnjih godinu dana nosilo kapitensku...
Bučković izgleda bek po ovoj formaciji u kojoj smo danas igrali.
Da to nije ovaj momak?
Od oih Lekovica sa Googla (
), nekako mi najviše odgovara ovaj igrač:
http://www.fieldoo.com/8201238761" onclick="window.open(this.href);return false;
Da to nije ovaj momak?
http://www.fieldoo.com/8201238761" onclick="window.open(this.href);return false;
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Lijevi bek najvjerovatnije, kako se meni ucinilo po ovoj postavci.shzna je napisao/la:Bučković izgleda bek po ovoj formaciji u kojoj smo danas igrali.
Zeljkovic desno, on lijevo.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Da, lijevi bek ali izgleda da može igrati i desno.
Ono što je mene sad zabrinulo, je da ćemo izgleda opet igrati sa novim igračima u odbrani. Ako odu Zeljković, Kvesa i Čolić, dolaze nova 3 igrača u prvu postavu. Da li će biti kockanje to uigravati a istovremeno se boriti za plasman u Evropu..
Također, ne treba zaboraviti da trebamo navijati za ŠB, Zrinjski i Sarajevo da osvoje Kup jer samo sa njihovim osvajanjem istog, nama se otvara mogućnost da se plasiramo sa 4tog mjesta u Evropu. Osim naravno, ako mi ne steknemo neku snagu, iako je to Sci-Fi, pa se sami plasiramo među prve tri ekipe.
Ono što je mene sad zabrinulo, je da ćemo izgleda opet igrati sa novim igračima u odbrani. Ako odu Zeljković, Kvesa i Čolić, dolaze nova 3 igrača u prvu postavu. Da li će biti kockanje to uigravati a istovremeno se boriti za plasman u Evropu..
Također, ne treba zaboraviti da trebamo navijati za ŠB, Zrinjski i Sarajevo da osvoje Kup jer samo sa njihovim osvajanjem istog, nama se otvara mogućnost da se plasiramo sa 4tog mjesta u Evropu. Osim naravno, ako mi ne steknemo neku snagu, iako je to Sci-Fi, pa se sami plasiramo među prve tri ekipe.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Bez potrebe panicite sa odlascima igraca,dolascima novih...Nema odlazaka. Mozda Tomo i to je to.Nema ni dolazaka.Mozda neki mladji igraci koje ne treba ocekivati u prvom timu. Kako koji novinar napise da bi neko mogao otici,ili bi zelio otici,vi to uzimate kao gotovu stvar.
Ode li Tomo,njega ce pokrivati Enis i Amir. Kako je Tomo igrao ovu polusezonu,sigurno ce ga uspjesno zamjeniti.
Ostalo ostaje isto. Igrace sigurno Asanovic,ne znam koliko,zavisi od njega,ali ce dobiti sansu.
Treba ocekivati da se Nuspahic malo stabilizira i uhvati neki kontinuitet. Isto vazi iza Basu.
Pozitivno se govori o ovom Hadzicu. Ne zna se jos nista oko njegovog eventualnog potpisa.
Beganovic ce sigurno poceti ulaziti u igru.Ono sto sam ja vidio ovu polusezonu kad je on u pitanju,po meni je trenutno,a posebno nakon priprema sa prvim timom,ispred svih napadaca osim Baje.
Nimalo se ne brinem za nastavak sezone. Samo se nadam da ce Adzem i strucni stab ispraviti neke greske,pocev od priprema pa na dalje...
Ode li Tomo,njega ce pokrivati Enis i Amir. Kako je Tomo igrao ovu polusezonu,sigurno ce ga uspjesno zamjeniti.
Ostalo ostaje isto. Igrace sigurno Asanovic,ne znam koliko,zavisi od njega,ali ce dobiti sansu.
Treba ocekivati da se Nuspahic malo stabilizira i uhvati neki kontinuitet. Isto vazi iza Basu.
Pozitivno se govori o ovom Hadzicu. Ne zna se jos nista oko njegovog eventualnog potpisa.
Beganovic ce sigurno poceti ulaziti u igru.Ono sto sam ja vidio ovu polusezonu kad je on u pitanju,po meni je trenutno,a posebno nakon priprema sa prvim timom,ispred svih napadaca osim Baje.
Nimalo se ne brinem za nastavak sezone. Samo se nadam da ce Adzem i strucni stab ispraviti neke greske,pocev od priprema pa na dalje...
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, itatabisine i 46 gostiju.