FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 28 nov 2014, 13:17

lokomotiva je četvrta u hrvatskoj kao mi ovdje, a benjo je i kod nas među najgorim pojedincima. tako da će prije biti čelik, sloboda ili zvijezda nego lokomotiva...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 nov 2014, 14:01

Lokomotiva je mamiceva nema on tamos ta traziti :D

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 nov 2014, 14:12

Na zalost,situacija sa Benjom se nije razvijala onako kako se to ocekivalo. U kljucnom momentu,i kad je u pitanju forma i kad su u pitanju godine,dosla je teska povreda.Ocigledno da on nije imao snage proci kroz sve to,na nacin kako su prosli, recimo Kvesa ili Zola. Zao mi je i zbog njega i zbog kluba.Ali to se desava,na neke stvari ne mozes uticati.
Sto se njega tice,rjesenje je da ode negdje van BiH,bilo gdje. Ako ce poceti hodati od kluba do kluba po BiH,to nije dobro,izgubice se i to je vjerovatno kraj. U tom slucaju,bolja opcija bi mu bila da se dogovori sa sefom,da pokusa jos jednom kod nas. Idu pripreme koje ce,nakon duzeg vremena proci u fulu.Ja i dalje vjerujem da se moze izvuci ako je potpuno spreman.Mozda dogovoriti da produzi ugovor,da se locira visina obestecenja unaprijed,a da on moze ici u svakom momentu kad se ukaze prilika. Vjerujem da bi to bilo i za njega i za klub bolje.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 28 nov 2014, 15:16

Od klubova iz BiH, najbolje rangiran je Željezničar na 241. mjestu sa koeficijentom 6.000
Koja tuga! :cry: Sa ovim koeficijentom bi se možda mogli nadati da budemo nosioci u trećem pretkolu kvalifikacija za ligu prvaka, ako se ne varam. ŠTETA! :facepalm: Toliko se trudili da poboljšamo koeficijent a sada nemamo igrače da to mjesto izborimo, odnosno da osvojimo titulu. :plac:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 28 nov 2014, 15:42

Adviser je napisao/la:
Od klubova iz BiH, najbolje rangiran je Željezničar na 241. mjestu sa koeficijentom 6.000
Koja tuga! :cry: Sa ovim koeficijentom bi se možda mogli nadati da budemo nosioci u trećem pretkolu kvalifikacija za ligu prvaka, ako se ne varam. ŠTETA! :facepalm: Toliko se trudili da poboljšamo koeficijent a sada nemamo igrače da to mjesto izborimo, odnosno da osvojimo titulu. :plac:
E pa zato se kaze da za sve treba vremena truda i strpljenja i nikada ne treba odustajati, ako hoces da vratis ulozeno :nene:
vi ste odustali i prerano, izgubili i sanse i novac

Zompir
Kontakt:

Post Postao/la Zompir » 28 nov 2014, 15:45

lafomamone je napisao/la:
Adviser je napisao/la:
E pa zato se kaze da za sve treba vremena truda i strpljenja i nikada ne treba odustajati, ako hoces da vratis ulozeno :nene:
vi ste odustali i prerano, izgubili i sanse i novac
Slicna situacija kao kod tebe, tvoji najmiliji odustali, prerano, ni CT mozga nisu docekali, realno!
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 nov 2014, 15:52

:rol: :rol: :rol: :tokralju:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 nov 2014, 16:19

Zompir je napisao/la:U pitara ima vise navijaca Zvezde vec sarajeva, oni samo kako se vlast promijeni iz crvene u bordo!
Ocekivao sam bolji odgovor od predstavnika sarajevske skole humora. :cry:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 28 nov 2014, 18:16

FCS je napisao/la:Meni bas ljudi iz željezničara djeluju kao da imaju viziju. Okrenuli su se vraćanju dugova, sto je napametnija moguća vizija, bez toga bi za par godina bili željezničar rojal kao i moje sarajevo da nije bilo BP, kusturice... Također su u igri za evropu sto je odlično ako se ima u obziru da se vraćaju dugovi. podmlađuje ekipa. Pomoćni teren je renoviran sto je također vizija za budućnost, statut će od nas prepisati....
Kakvo prepisivanje statuta to ne može biti ni slično kao kod sarajeva, naravno pod tim ne mislim da je sarajevo nešto loše uradilo po ljude iz tog kluba je to dobro i to je bitno, ali u Želji je situacija dosta drugačija.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 28 nov 2014, 18:19

Choks je napisao/la:Benjaminu Čoliću ističe ugovor u januaru i napušta ekipu . Afirmišeš mladog igrača , odigra 21 utakmicu za mladu reprezentaciju i ode bez odštete . Kull :damn:
Vrlo jednostavno poslije povrede momak nije ni 5% starog čolića i to je jedini logičan ishod.

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 28 nov 2014, 19:45

Zao mi je Cole bas, u ono vrijeme je bio bgm reprezentativni potencijal, al et koliko se stvari mogu promjeni, njemu se svijet strušio onom povredom i otkazanim transferom :(

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 28 nov 2014, 19:46

MrRiccoli je napisao/la:
Choks je napisao/la:Benjaminu Čoliću ističe ugovor u januaru i napušta ekipu . Afirmišeš mladog igrača , odigra 21 utakmicu za mladu reprezentaciju i ode bez odštete . Kull :damn:
Vrlo jednostavno poslije povrede momak nije ni 5% starog čolića i to je jedini logičan ishod.

Ja mislim da je Čola zaslužio još jednu šansu.

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 28 nov 2014, 19:47

FKZ1921 je napisao/la:Na zalost,situacija sa Benjom se nije razvijala onako kako se to ocekivalo. U kljucnom momentu,i kad je u pitanju forma i kad su u pitanju godine,dosla je teska povreda.Ocigledno da on nije imao snage proci kroz sve to,na nacin kako su prosli, recimo Kvesa ili Zola. Zao mi je i zbog njega i zbog kluba.Ali to se desava,na neke stvari ne mozes uticati.
Sto se njega tice,rjesenje je da ode negdje van BiH,bilo gdje. Ako ce poceti hodati od kluba do kluba po BiH,to nije dobro,izgubice se i to je vjerovatno kraj. U tom slucaju,bolja opcija bi mu bila da se dogovori sa sefom,da pokusa jos jednom kod nas. Idu pripreme koje ce,nakon duzeg vremena proci u fulu.Ja i dalje vjerujem da se moze izvuci ako je potpuno spreman.Mozda dogovoriti da produzi ugovor,da se locira visina obestecenja unaprijed,a da on moze ici u svakom momentu kad se ukaze prilika. Vjerujem da bi to bilo i za njega i za klub bolje.
do kad vise cemo mi morati trpiti igrace dok ne ude u forumu, i kad ude u formu da moze da ide.

mi cemo svoje zivce kidati, primati golove, a on ce otici kad se vrati u formu. libo nas za colica, ako nije imao mozga, ne moramo mi navijaci trpiti njegovo vracanje. nek ide. hvala mu za sve.

dosta vise da smo im mi klub za brusenje forme.

nama trebaju pojacanja, da se vratimo u borbu za evropu..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 nov 2014, 20:00

bojamora je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:

Ja mislim da je Čola zaslužio još jednu šansu.
Ja mislim da je ono klosar u pokusaju,nek ****...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 28 nov 2014, 20:12

ado19211 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Na zalost,situacija sa Benjom se nije razvijala onako kako se to ocekivalo. U kljucnom momentu,i kad je u pitanju forma i kad su u pitanju godine,dosla je teska povreda.Ocigledno da on nije imao snage proci kroz sve to,na nacin kako su prosli, recimo Kvesa ili Zola. Zao mi je i zbog njega i zbog kluba.Ali to se desava,na neke stvari ne mozes uticati.
do kad vise cemo mi morati trpiti igrace dok ne ude u forumu, i kad ude u formu da moze da ide.

mi cemo svoje zivce kidati, primati golove, a on ce otici kad se vrati u formu. libo nas za colica, ako nije imao mozga, ne moramo mi navijaci trpiti njegovo vracanje. nek ide. hvala mu za sve.
Kakve veze imaovo sto si ti napisao sa mojim postom? Ako imas potrebu da komentarises,procitaj sta sam napisao i pokusaj shvatiti.

dosta vise da smo im mi klub za brusenje forme.

nama trebaju pojacanja, da se vratimo u borbu za evropu..

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 28 nov 2014, 20:15

moze li mi neko reci u kakvom sastavu zeljo sutra igra prijateljsku utakmicu u doboj-kaknju protiv mladosti...

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 28 nov 2014, 20:30

Evo Zola ponovo u prvom sastavu večeras. :clap: Ko ima arene može gledati na 3.
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 28 nov 2014, 21:32

Dobi Zolotic crveni za 6 minuta :facepalm: :facepalm:

P.S osvojili ste sinoc memorijalni turnir Dejan Drakul koji je igran u Mostaru

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hph ... e=54D4F215" onclick="window.open(this.href);return false;

Za najboljeg igraca turnira proglasen Enis Sadikovic..

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 28 nov 2014, 21:34

Željo najbolji na 1. memorijalnom turniru „Dejan Drakul“
Pobjednik 1. memorijalnog turnira „Dejan Drakul“ je Željezničar, koji je u finalu savladao MNK Mostar SG 7:6.

U polufinalnim mečevima MNK Mostar SG je bio bolji (2:1) od Mladosti iz Gacka, a Željezničar od Veleža (3:2).

Prije revijalne utakmice Vedran Ugljen ispred Sportskog saveza Mostara je uručio posthumno priznanje za postignute rezultate Dejana Drakula. Priznanje je primila njegova majka. U revijalnoj utakmici sastali su se MNK Mostar SG 2011 i “Dejini saigrači i prijatelji” (5:1).

Spomenimo i to da je za najboljeg igrača Dejinog memorijala proglašen Enis Sadiković (Željezničar)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 nov 2014, 21:36

Joj Zole :facepalm:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.