FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ficobahtic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ficobahtic » 28 nov 2014, 02:32

Nekad ce valjda nekome procepiti a kome to cemo jos da vidimo...Mozda bude neko kome se niko od nas ne bude nadao...Lopta je okrugla..:)

A ovo za opstanak to ne beri brigu, ako nam bas zagusti sazvacemo donatorsku konferenciju u Manchesteru i skupit ce se tu fina lova...bilo bi i za neka pojacanja sigurno.. :mrgreen:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 28 nov 2014, 02:46

Kaže čovjek koji čeka sa psecim.pogledom kad ce mu se gazda smilovat i bacit sta para :rol: :rol:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 nov 2014, 10:04

BLU SKY je napisao/la:http://www.****/sport/nogome ... aju-viziju
Ko ce drugi pametovat nego ligata
Joj što mrzim ovakve novinare koji izvuku par stvari iz konteskta samo da bi oblatili nekog čovjek au ovom slučaju Gredu. Kaže vadit će se na vraćanje dugova. Pa kako možeš ulagati u ostalo ako imaš dug koji sada moraš vratiti. Prije par godina si ga mogao ostaviti da čeka pa si ulagao više u druge stvari. Valjda ga prvo trba vratiti da bi mogao ulagati u budućnost. Ako imaš mjesečni priliv 100.000 i moraš vraćati 70.000, ostaje ti 30.000 z aulaganje, ali ako nemaš duga onda imaš 100.000 za ulaganje pa možeš onih 70.000 uložiti u renoviranje svlačionica. Vrlo jednostavno. Kako glup tekst. Ovo može proći samo kod glupana. Stoji ono da se ne ulaže sad u stadion, ali ima razlog zašto. Dobro je neko napisao niadk se nisu pljvali Žujo i kompanija. Što? JEr nije bilo u intersu.
Često ovjde dolaze ovi sa dječijim pričama i često govorim kako ih treba ignorisati ali moram odati priznanje svima koji imaju živaca da im odgovore ap i samom sebi ponekad jer je to jako bitno. Htjeli priznati ili ne ovaj forum je jako čitan i da mi ne odgovaramo činjenicama preovladalo bi mišljenje koje oni nameću i mnogi bi to uzeli zdravo za gotovo jer ne razmišljaju glavom. To ti je automatski loš glas, loša atmosferra i sl.
Mi imamo svoj put koji većinom razumijemo i koji smo odabrali. Ja se uopšte ne raspravljam sa pitarima ni provatno. Ja volim Želju i uživam gledajući svoj klub na kojem god on nivou bio. Inače bi navijao sa Unitede, Reale i sl, a i oni nekad spadnu na nivo na kojem nisu navikli biti. Uopšte me ne zanima Sarajevo. Postoje stvari koje karakterišu neke klubove od postanka i većinom su te stvari i bile razlog zašto se navija za taj klub. Nisu to ni igrači, ni trerni koji su prolazni već neka filozofija života koja se veže uz taj klub.

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 28 nov 2014, 10:08

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Joj što mrzim ovakve novinare koji izvuku par stvari iz konteskta samo da bi oblatili nekog čovjek au ovom slučaju Gredu. Kaže vadit će se na vraćanje dugova. Pa kako možeš ulagati u ostalo ako imaš dug koji sada moraš vratiti. Prije par godina si ga mogao ostaviti da čeka pa si ulagao više u druge stvari. Valjda ga prvo trba vratiti da bi mogao ulagati u budućnost. Ako imaš mjesečni priliv 100.000 i moraš vraćati 70.000, ostaje ti 30.000 z aulaganje, ali ako nemaš duga onda imaš 100.000 za ulaganje pa možeš onih 70.000 uložiti u renoviranje svlačionica. Vrlo jednostavno. Kako glup tekst. Ovo može proći samo kod glupana. Stoji ono da se ne ulaže sad u stadion, ali ima razlog zašto. Dobro je neko napisao niadk se nisu pljvali Žujo i kompanija. Što? JEr nije bilo u intersu.
Ovdje ljudi dugove vraćaju na drugi način. Dignu kredit, zavale žiranta i kaže izvadio se, krenulo ga.
Valjda, po Ligati, ovo ne valja, ovo je pogrešan put, trebali smo tražiti žirante.
Ili guslati na stari način dok se klub ne ugasi.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 28 nov 2014, 10:16

Benjo Colic najvjerovatnije nas napusta,a Denis Zeris iz kadeta prelazi u juniore...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 28 nov 2014, 10:26

Meni bas ljudi iz željezničara djeluju kao da imaju viziju. Okrenuli su se vraćanju dugova, sto je napametnija moguća vizija, bez toga bi za par godina bili željezničar rojal kao i moje sarajevo da nije bilo BP, kusturice... Također su u igri za evropu sto je odlično ako se ima u obziru da se vraćaju dugovi. podmlađuje ekipa. Pomoćni teren je renoviran sto je također vizija za budućnost, statut će od nas prepisati....

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 28 nov 2014, 10:47

franklampard8 je napisao/la:
Eto sta je covjek lose rekao ? Haj samo mi reci ? Hajde Aco sad mene banuj jer trollam. :guz:
Često ga ti prizivaš. Vjerujem da će ti prije ili kasnije ispuniti želju.

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 28 nov 2014, 10:58

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Često ovjde dolaze ovi sa dječijim pričama i često govorim kako ih treba ignorisati ali moram odati priznanje svima koji imaju živaca da im odgovore ap i samom sebi ponekad jer je to jako bitno. Htjeli priznati ili ne ovaj forum je jako čitan i da mi ne odgovaramo činjenicama preovladalo bi mišljenje koje oni nameću i mnogi bi to uzeli zdravo za gotovo jer ne razmišljaju glavom. To ti je automatski loš glas, loša atmosferra i sl.
Mi imamo svoj put koji većinom razumijemo i koji smo odabrali. Ja se uopšte ne raspravljam sa pitarima ni provatno. Ja volim Želju i uživam gledajući svoj klub na kojem god on nivou bio. Inače bi navijao sa Unitede, Reale i sl, a i oni nekad spadnu na nivo na kojem nisu navikli biti. Uopšte me ne zanima Sarajevo. Postoje stvari koje karakterišu neke klubove od postanka i većinom su te stvari i bile razlog zašto se navija za taj klub. Nisu to ni igrači, ni trerni koji su prolazni već neka filozofija života koja se veže uz taj klub.

Drug imas pravo. Ja sam prvi koji poziva da se stoka ( cast izuzetcima) ignorise. Jer ko kontam svako normlan vidi gdje se i sta radi.Ali kad procitas text novinara ko sto je dodicni placenik onda skontas da kad postoje takvi novinari kakvi su tek citaoci. Jeste treba radi istine odgovarati na neobrazlozene provokacije, samo ja ih negumo nikako pa sam zato cesto pozivao na ignoraciju.
Tvoji i postovi nekolicine forumasa su za svaku pohvalu ali brate ima i ovih nasih kojima bi bilo bolje da ne pisu nigdje nista pa ni u skoli.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 28 nov 2014, 11:09

.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 28 nov 2014, 11:23

Benjaminu Čoliću ističe ugovor u januaru i napušta ekipu . Afirmišeš mladog igrača , odigra 21 utakmicu za mladu reprezentaciju i ode bez odštete . Kull :damn:
Brkica

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 nov 2014, 11:24

to je isto tako kod nas i u firmama i nivoima vlasti, x neodgovornom potrošnjom nabeša minus, pa se kaiš kad-tad mora stegnuti i to vratiti, ali kola se slome na y koji vraća dug, i onda portiri i kafe kuharice govore jao jeste bilo lijepo dok je bio x...

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 28 nov 2014, 11:26

A ko bi trebao biti x :kafa:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 28 nov 2014, 11:52

karabaja_sa je napisao/la:A ko bi trebao biti x :kafa:
ne mučkaj glavu previše, komplikovano je to za tebe. :idea:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 28 nov 2014, 11:54

bilo je dobro, bilo je lijepo dobar je i x ;)

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 nov 2014, 12:34

Prati li neko Svraku? Kako mu ide u novoj sredini?
BUDI ŽELJO !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 nov 2014, 12:47

Benjo je igrac koje je dobio od Amara odobrenje da potrazi novi klub sto znaci da nece razgovarati o produzenju ugovora. Procjena je da Benjo ne napreduje cak ni ne stagnira nego nazaduje.Zahvaljujuci zivotu koji vodi tesko da ce biti nesto od njega.I pored toga Benjo je imao platu od 3500 koju mu je Amar povecao jos davno ne bi li ga stimulisao.U ovom trenutku najbolje i za njega a i Zelju da potraze nove ljude za saradnju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 nov 2014, 13:00

A šta sam ja to loše rekao ? Ako Benjo ode na gubitku je jedino sport plus kladionica :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 nov 2014, 13:04

pile87 je napisao/la:Benjo je igrac koje je dobio od Amara odobrenje da potrazi novi klub sto znaci da nece razgovarati o produzenju ugovora. Procjena je da Benjo ne napreduje cak ni ne stagnira nego nazaduje.Zahvaljujuci zivotu koji vodi tesko da ce biti nesto od njega.I pored toga Benjo je imao platu od 3500 koju mu je Amar povecao jos davno ne bi li ga stimulisao.U ovom trenutku najbolje i za njega a i Zelju da potraze nove ljude za saradnju.
Tako je najbolje...Nakon Jamaka, Svrake, Čolića, na red dolazi i Benjo tako da se riješimo igrača kojima fudbal i nije na prvom mjestu i igrači koji su davno dostigli svoj zenit i samo su nazadovali (eto mozda od Jamaka mo mogli imati koristi na terenu)...Još treba postupiti isto i sa Bučanom.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 28 nov 2014, 13:06

Bučanu na prvom mjestu ne može biti fudbal, ne može ništa biti na prvom mjestu, jer da bi rangirali mora imat mozak.. ON MOZGA NEMA!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 nov 2014, 13:10

Otići će i Bučan, polako. Riješavamo se igrača koji su se zasitili fudbala u Želji. Neka idu sad gdje ih voda odnese. Od ovih što traže izlaznu kartu, samo Tomić može naći dobar klub. Benjo će završiti ili u Hrvatskoj ( Inter, Lokomotiva i sl. ) ili u Azerbejdžanu a Bučan će vjerovatno okačiti kopačke o klin.

Mladi momci će se skroz gurnuti u prvi sastav i uz jednog stamenitog stopera te izrazitog zadnjeg veznog, imamo se pravo nadati i tituli.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.