FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 27 okt 2010, 23:02

Mandrak je napisao/la:Avdić baš hoce da bude bijen, covjek se baš nameracio da dobije batine.
Zaboravio levat kako se prošle godine hvatao noge kod katedrale...mora se išamarati ova seljak žvaljavi, da se malo nauci kulturi.
Manijaci se ne smiju provocirati :!: :!: inace slijede sankcije i posljedice, on nikako to da skonta.
Uvjek sam se divio tvojim postovima. Hocete i njega izbost ?

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 27 okt 2010, 23:05

Mandrak je napisao/la:Avdić baš hoce da bude bijen, covjek se baš nameracio da dobije batine.
Zaboravio levat kako se prošle godine hvatao noge kod katedrale...mora se išamarati ova seljak žvaljavi, da se malo nauci kulturi.
Manijaci se ne smiju provocirati :!: :!: inace slijede sankcije i posljedice, on nikako to da skonta.
Hocete'l njega na cvili ili na stupu?

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 okt 2010, 23:11

Godina 2005. Derbi na Grbavici, bilo 1:1 i onaj cuveni prekid kad su se dvojica igraca zeljeznicara zapetljala i poderala vlastitu mrezu. Avdic izlazi sa terena na cijela loza skandira 'zvaljo, zvaljo'. Avdic se samo naklanja i pokazuje palac gore provokatorima ;) Sve zabiljezila televizja

Pa, sad ovo, mangupski, zar ne? ;)

Primitivci - Avdic 0:2

8-)

P.S. Molim administraciju da ove huskace i kriminalce trajno odstrani sa ovog foruma - HVALA!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 okt 2010, 23:18

UPS je napisao/la:Godina 2005. Derbi na Grbavici, bilo 1:1 i onaj cuveni prekid kad su se dvojica igraca zeljeznicara zapetljala i poderala vlastitu mrezu. Avdic izlazi sa terena na cijela loza skandira 'zvaljo, zvaljo'. Avdic se samo naklanja i pokazuje palac gore provokatorima ;) Sve zabiljezila televizja

Pa, sad ovo, mangupski, zar ne? ;)

Primitivci - Avdic 0:2

8-)

P.S. Molim administraciju da ove huskace i kriminalce trajno odstrani sa ovog foruma - HVALA!
Duvaj situaciju ti si gori od proliva na nasoj temi ako nekog treba odstraniti onda si to ti!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 27 okt 2010, 23:26

Duvni malo u RK, mozda ti sta i podje za rukom :lol:

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 27 okt 2010, 23:28

daj ljudi ba dosta sa prepucavanjem, nego moze li mi neko nesto reci, zna li se sta o pojacanjima koja bi mogla doci na kraju polusezone???
na sjeveru uvijek spica

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 27 okt 2010, 23:40

Hahaha. :lol:
samo zakuhavate tim pricama
Mi krivi ?

Ista stvar s Pelakom prije tri godine na Kosevu.Njega istok podjebavo on se na kraju tekme fato za muda.Sad vi Avdica podjebavali, on nije osto duzan i ne mastaj da ce najebati, jer ako on najebe, istu noc ce najebati Popovic, Zeba ili neko treci ...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 27 okt 2010, 23:42

Mandrak je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Kokaže da nas je prošle godine bilo 3 milje na grbavici.Nije tačno.Maximala nas je bilo 2-2,5 milje.Ljudi budimo realni.Pa na koševu na sjeveru kad smo domačini dodje nas maximala 1,5 milja
svaka cast paša što si iskren prema sebi barem...jedini iskren i korektan pitar dosad :!:
Sad se malo vracam i citam bezveze forum i naidjem na ovaj post.
Pod broj jedan na Grbavici prosle godine(1:2) nas je bilo ne 2 milje,ne 2.5 milje,ne 3 milje vec 3,5 milje za tvoju info.
Vjerovatno nisi bio pa ne znas da je ondje bilo bar duplo vise ljudi nego sto stolica treba da bude. Razlog tome je bio sto su skinuli stolice.Bukvalnio jedni na drugima su stajali,barem na ovoj djelu blizem zeljinim navijacima :)

Kad smo domacini na Kosevu nas dodje 1500 minimala na sjeveru ( i to kad je u pitanju Leotar,Laktasi i slicno,naravno ako je subota) a na cjelom stadionu 2500 minimala.

Dok nas na sjeveru protiv Celika,Zrinjskog,Veleza,Borca pa eto i SLobode bude 2000 minimalno(kad je u pitanju Borac i Celik + dobra atmosfera i 3000 se nakupi) a na stadionu 4000 minimala,a i sam si vidjeo i posjete od preko 7000 protiv istih protivnika dakle sto je bolji protivnik(nije bitna pozicija na tabeli vec tradicija) plus dolazak gostujucih navijaca samim tim je i bolja posjeta,i ona na sjeveru i na cjelom stadionu. :)

Zato molim te nemoj da lupetas oko nekih cifri u vezi kojih pojma nemas. Prvo saznaj kolko sjever Koseva ima sjedecih mjesta pa nesto pricaj :)

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 28 okt 2010, 00:04

samosarajvo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Kokaže da nas je prošle godine bilo 3 milje na grbavici.Nije tačno.Maximala nas je bilo 2-2,5 milje.Ljudi budimo realni.Pa na koševu na sjeveru kad smo domačini dodje nas maximala 1,5 milja
svaka cast paša što si iskren prema sebi barem...jedini iskren i korektan pitar dosad :!:
Sad se malo vracam i citam bezveze forum i naidjem na ovaj post.
Pod broj jedan na Grbavici prosle godine(1:2) nas je bilo ne 2 milje,ne 2.5 milje,ne 3 milje vec 3,5 milje za tvoju info.
Vjerovatno nisi bio pa ne znas da je ondje bilo bar duplo vise ljudi nego sto stolica treba da bude. Razlog tome je bio sto su skinuli stolice.Bukvalnio jedni na drugima su stajali,barem na ovoj djelu blizem zeljinim navijacima :)

Kad smo domacini na Kosevu nas dodje 1500 minimala na sjeveru ( i to kad je u pitanju Leotar,Laktasi i slicno,naravno ako je subota) a na cjelom stadionu 2500 minimala.

Dok nas na sjeveru protiv Celika,Zrinjskog,Veleza,Borca pa eto i SLobode bude 2000 minimalno(kad je u pitanju Borac i Celik + dobra atmosfera i 3000 se nakupi) a na stadionu 4000 minimala,a i sam si vidjeo i posjete od preko 7000 protiv istih protivnika dakle sto je bolji protivnik(nije bitna pozicija na tabeli vec tradicija) plus dolazak gostujucih navijaca samim tim je i bolja posjeta,i ona na sjeveru i na cjelom stadionu. :)

Zato molim te nemoj da lupetas oko nekih cifri u vezi kojih pojma nemas. Prvo saznaj kolko sjever Koseva ima sjedecih mjesta pa nesto pricaj :)
uz bitnu konstataciju da se radi o ovoj sezoni
ranije 0 bodova
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 okt 2010, 00:20

Mandrak je napisao/la:
Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo nek vide i ostali :D
I šta sad sa ovim?? on sad mangup neki, jel :shock: vaša nova zakletva, jelde :o ....papak žvaljavi provocira publiku, nešto aplaudira i pravi se budala...ljubi grb i glumi budalu ...samo sebi traži belaja majmun sa ovim provociranjem.
Eto na šta vi padate i svršavate :oops:
Imaš li ton pa poslušaj šta ga je navelo ma kralj je za one vaše degenerike.Znaš šta,haj zdravoooooo!
Sarajevo ljubavi moja!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 28 okt 2010, 00:20

Ti mandrak zaboravio da su manijacima domet pofalici i okolna brda iznad centra tako da je veoma tesko da i vi i avdic se u isto vrijeme nadjete ispred katedrale samim tim jer vi dolazite u grad kad horde budu na gostovanju poslije vase domace utakmice dok je avdic u ekipi na tom gostovanju :D

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 28 okt 2010, 00:26

Mandrak je napisao/la:Manite se te huškacke price oko bodenja, decki.
Zbog takvih razmisljanja se i desavaju sranja po gradu...samo zakuhavate tim pricama :oops:
Pricam o papanu Avdicu, a ne o vama forumasima...on je nekakva javna licnost ,a vi se krijete iza svojih nickova i niko vas ne zna.
On ce, kao javna licnost, najebat zbog ovih javnih provokacija- a ne vi.
Od kad vi ganjate oko katedrale haha! Nego sto i Rascica niste prebili svasta je pricao o vama i provocirao,sto ti onda kad se ne krijes ne napises javno ko si da svi znamo kako izgledas? Pa ti rece da hocete i Blekica da bijete,izgleda da si opasan lik cim ti mozes Blekica da bijes,bas bi volio da vidim i taj film!Cuj covjek ne smije da ljubi dres haha kako si smijesan sinko,kazes UPS-u da smara pa ako iko ovdje smara to si ti djecace! Jos nesto SUMADINAC I SRBIJANAC su za naseg mandraka uvrede na nacionalnoj osnovi haha de mi mandrace ovo potvrdi jos jednom vidim izbjegavas tu temu a pisem ti 100 puta haha!Da te nema trebalo bi te napraviti ili te treba znas vec sta da se razmnozis haha
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 28 okt 2010, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 28 okt 2010, 00:29

Ovakve bolesne prijetnje su slučaj za MUP kantona Sarajevo. Sramota je to što administracija i moderacija dopušta ovakve stvari na ovom forumu. Ovo je sportski forum i ne bi trebali da imaju pristup ovakvi delikventi. Očekujem da konačno zabranite pristup ovoj personi jer ovakve prijetnje su za krivično gonjenje a ne samo za bana!
U gradu nije baš situacija kako treba između dvije navijačke grupacije, vidite vi da on ovakvim postovima samo dolijeva ulje na vatru? Umjesto da radite kako treba svoj posao moderatorski vi dopuštate ovakvo nešto na renomiranom sportskom forumu :roll:
Ako vam je cilj da budete vodeći forum, onda vam ništa drugo ne preostaje nego da ovakve ljude odstranite sa foruma.

Unaprijed se zahvaljujem, zabrinuti građanin Sarajeva.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 okt 2010, 00:35

E=mc2 je napisao/la:
Ovakve bolesne prijetnje su slučaj za MUP kantona Sarajevo. Sramota je to što administracija i moderacija dopušta ovakve stvari na ovom forumu. Ovo je sportski forum i ne bi trebali da imaju pristup ovakvi delikventi. Očekujem da konačno zabranite pristup ovoj personi jer ovakve prijetnje su za krivično gonjenje a ne samo za bana!
U gradu nije baš situacija kako treba između dvije navijačke grupacije, vidite vi da on ovakvim postovima samo dolijeva ulje na vatru? Umjesto da radite kako treba svoj posao moderatorski vi dopuštate ovakvo nešto na renomiranom sportskom forumu :roll:
Ako vam je cilj da budete vodeći forum, onda vam ništa drugo ne preostaje nego da ovakve ljude odstranite sa foruma.

Unaprijed se zahvaljujem, zabrinuti građanin Sarajeva.
A koliko smo ga puta prijavili a on (MANDRAK)ujeda li ujeda a niko ništa,dajte admini odstranite ga bar sa naše stranice pa nek negdje drugo smara i prijeti stvarno je pretjerao.
Sarajevo ljubavi moja!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 28 okt 2010, 00:38

Provocira i prijeti cak i igracima balavac i opasno vuce za jezik

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 28 okt 2010, 00:42

faba je napisao/la:Hahaha. :lol:
samo zakuhavate tim pricama
Mi krivi ?
Paaaa, poprilično. Ne pričam o Žvalji :lol: Niđe veze ganjati igrače, to je već previše :mrgreen: Što se navijačkog kuhanja, snosite veći dio krivice. Prije par godina su bili više-manje "normalni" odnosi. Onda ste se počeli furati da je grad vaš i malo previše ultra furke na balkanski način, tj. čoporativno.
Pravili ste čeke momcima iz kopa i podgrupa za koje ste znali. Momci dođu u grad a čopor vas, ko biva mangupi, ganjate ih, ovi sa curama ili u omjeru barem 5 vs 1;
Isto tako ste nahvatali jednog od najbitnijih momaka na tribini, u gradu, sa palicama i lancima, u omjeru 10 vs 1, minimalno.
Pitari imaju jednu lošu osobinu, vole da glorifikuju sebe :mrgreen:
Osim kaže "kraj priče" o dijelu tribine. Blekić kaže da smo cigani i da se stifi svog oca jer je navijao za Želju. Zaključak(HZ): Osim je papak a Blekić je gigant.
Dio Manijaka skandira pogrdno o Hasete, dio HZ-a skandira pogrdno o Osimu. Zaključak(HZ): TM su kvarnjaci.
Momak zboden u Ježu(TM), momak zboden u tramvaju(HZ). Zaključak(HZ): TM su kvarnjaci, HZ su divne :mrgreen:
Momak upucan u nogu(TM), momak zboden u vrat(NC), pri čemu je ta grupa pravila čeke na Stupu i furala se. Otimanje na ulici se zove drumsko razbojništvo. Bilo ko, nebitno jel navijačka il pljačkaška furka zaslužuje da dobije po ustima, na ovaj ili onaj način. Zaključak(HZ): TM su kvarnjaci, HZ su žrtve.
Takvim pričama, laganjima sebe i svojih, dovodite se u situaciju da od svojih "neupućenijih" navijača pravite navijače pune ogorčenja i moguće nove probleme. Jer će se voditi sa logikom da je TM kvarnjak grupa, da samo TM koristi oružje dok se HZ gađa sa cvijećem i šalje okolo poljupce. Kad takvi možda, nekad upadnu u belaj sa TM-om, potegnuće nož jer će biti pod dojmom vaših poprilično nebuloznih priča u kojima ne da se lažete, nego to već postaje bolesno.

Zbog svega navedenog, po meni, snosite mnogo više krivice od TM-a za nastalu situaciju. Sve se intenziviralo sa čekama po gradu. Sve ostalo su samo logični nastavci. Nije tako kako pričate. S druge strane, nijedan pripadnik TM-a ne priča ovo što vi pričate. Sve u svemu, neće na dobro. To sam davno zaključio.

PS neupućene molim da se ne javljaju. Dosta mi je polemika sa likovima koji veze nemaju ;)

benajon je napisao/la:Ti mandrak zaboravio da su manijacima domet pofalici i okolna brda iznad centra tako da je veoma tesko da i vi i avdic se u isto vrijeme nadjete ispred katedrale samim tim jer vi dolazite u grad kad horde budu na gostovanju poslije vase domace utakmice dok je avdic u ekipi na tom gostovanju :D
Samo papak može da prisvoji grad. Ko će meni da zbrani da odem u grad ? Ovaj jadnik jel :lol: Kad ih naleti čopor pa kad neko dobro zaplače(jer niko ne voli da ga bije čopor jadova ala ovaj što se puše da je grad njegov) biće "jadni mi" ;)
Dečko spusti se malo na zemlju, grad nije tvoj. Možda jeste ako jedeš tripove pa te nafuralo :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 okt 2010, 00:51

E=MC2 i Sekac....nešto vas nisam vidio da ste se žalili i prijavljivali ove UPS,samosarajevo, Gigant i ostale pacenike kada su spamali i danima provocirali na temi o Želji....gdje ste tad bili?? jeli veliki puritanci i moralisti :?: sad samo pokazujete licemjerstvo i dvolicnjastvo time sto samo na moje postove reagujete.
Na koncu, nije vam Avdić rodjak pa da se toliko za njega zauzimate...on je javna licnost i treba da snosi posljedice svog javnog istupa....dvolicni ste do bola :oops: :oops:
Šatro zabrinuti gradjanin E=MC2...ma vrati se na svoje, pa se tamo zabrinjavaj :!: pustu se šuplje demagogije ovdje po forumu.

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 28 okt 2010, 01:10

@ Mandrak, novi sam na forumu i ne znam ko je i šta je pisao i spamao ali siguran sam u to da nije nitko do sada ozbiljno prijetio fizičkim nasrtajima na jednog nogometaša kao što si ti to sada uradio. Kakav je to javni istup Avdića? On napušta teren prilikom izmjene i simpatizeri Željezničara ga vrijeđaju pa im on odgovara ljubljenjem grba fudbalskog kluba Sarajevo. Dobro se čuje u pozadini pogrdni izraz "žvaljo, žvaljo".

Poruka administraciji

Let`s kick VIOLENCE out of forum!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 okt 2010, 01:16

E=mc2 je napisao/la:@ Mandrak, novi sam na forumu i ne znam ko je i šta je pisao i spamao ali siguran sam u to da nije nitko do sada ozbiljno prijetio fizičkim nasrtajima na jednog nogometaša kao što si ti to sada uradio. Kakav je to javni istup Avdića? On napušta teren prilikom izmjene i simpatizeri Željezničara ga vrijeđaju pa im on odgovara ljubljenjem grba fudbalskog kluba Sarajevo. Dobro se čuje u pozadini pogrdni izraz "žvaljo, žvaljo".

Poruka administraciji

to je bila sjeverna tribina,sljedeci put otidji na kosevo na istocnu tribinu i ostani 15 minuta dok kojasevic ne pocne sevat i izgubi loptu,kakve ces svepsovke cut morat ce ti stravu saljevat ali eto naslo se par talenata pa sad fol nesto zabremedet sto ga zovu zvaljo,da bude jos gore i licemjernije nabijaju to kao lozi zelje...dok je cjeli sjever ganjo igrace po terenu blo je ok a o onom samaranju u restoranu bazeni necemo ni pricat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 28 okt 2010, 01:16

E=mc2 je napisao/la:@ Mandrak, novi sam na forumu i ne znam ko je i šta je pisao i spamao ali siguran sam u to da nije nitko do sada ozbiljno prijetio fizičkim nasrtajima na jednog nogometaša kao što si ti to sada uradio. Kakav je to javni istup Avdića? On napušta teren prilikom izmjene i simpatizeri Željezničara ga vrijeđaju pa im on odgovara ljubljenjem grba fudbalskog kluba Sarajevo. Dobro se čuje u pozadini pogrdni izraz "žvaljo, žvaljo".

Poruka administraciji

Za šta me prijavljuješ Administraciji zapravo??
Pa jesam li ja fizicki napao tog vašeg ljubimca Avdića?? imaš li kakav konkretan dokaz za to?? ako nemaš nemoj me prozivati ko mahalac...ovo isto i za onog Sekaca važi...gledajte svoja posla, jer ja vas ne prozivam niti vam nešto prijetim.
Ništa Avdić ne odgovara, vec provocira manijake jer dobro zna šta radi i kakve reakcije izaziva onim svojim ponasanjem...pa ne mogu se manijaci tek tako provocirati, a da se prodje bez posljedica...onakvo ponasanje moze materi svojoj kod kuce...nemoj se praviti lud i naivan, sviju ti.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 28 okt 2010, 01:18, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.