hvala što javi ! aj valjda uđe Džeko u drugom kad im zagustiMonolog je napisao/la:Imate utakmicu na ****, odnosno bivšem DSF-u (za one koji ne znaju).

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
hvala što javi ! aj valjda uđe Džeko u drugom kad im zagustiMonolog je napisao/la:Imate utakmicu na ****, odnosno bivšem DSF-u (za one koji ne znaju).
Nije i izgleda da neće ni ući, MC ima brzinu u igri i gol visi u zraku, samo je pitanje kada će ga dati, ubacivanjem Džeke bi definitivno usporili tempo, nažalost ali je takoBosnier je napisao/la:Jel usao onaj nas ?
Odgovor imas na temi Asmira Begovica. Ja kako vidim ovo je tema o Dzeki.Edin TM87 je napisao/la:Sto Begovic ne brani?
Zbog toga sto brani Sorensen.Edin TM87 je napisao/la:Sto Begovic ne brani?
**** ti selo!Chelsea_CBH je napisao/la:Sad je 100% sigurno da Djeka neće igrati, igrat će argentinski don Tevezito i talijanski šarmer Mario (u napadu)
A koliki je tek postotak da Celsea zaigra u finalu FA ove sezone?Chelsea_CBH je napisao/la:Sad je 100% sigurno da Djeka neće igrati, igrat će argentinski don Tevezito i talijanski šarmer Mario (u napadu)
Ne bi mi bilo zao, naprotiv.majestic24 je napisao/la:Vidjet cete kad ovo Stoke dobiju...a hocu se ismijati majke mi
Tebe nista pit'o nisam.BegAx je napisao/la:Odgovor imas na temi Asmira Begovica. Ja kako vidim ovo je tema o Dzeki.Edin TM87 je napisao/la:Sto Begovic ne brani?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 21 gost.