Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Koji im je qrac u pm, pa je li ovdje iko ikad igrao kosarku? Je li moguce da su se usrali?! Jedina akcija je daj loptu Campari, jer ce je svi ostali izgubiti. Srbija je kar.ina, al dzaba kad smo mi jos gori.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
evo Jankovića evo ludila 

Zadnja izmjena: SlobodaTuzla1919, dana/u 04 avg 2017, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- legenda reala
- Kontakt:
Jel ikad iko od nasih na treningu probo ici na ulaz, jbt kako srbi lahko prolaze nas niko ne zna izbaciti cuvara i lagano poloziti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
pa izvad jankovica **** te on vise
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Čampara sam igra, ostalih nema ni ofanzivno ni defanzivno
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Jedino ce ga izvadit kad bude napravio 5 faulapaulus je napisao/la:pa izvad jankovica **** te on vise
Toooo Jankovicu doktore, samo tako nastavi!!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Kako nasi ne znaju na liniji tri pasa brza dodat , jadan ovaj Campara sve na njemu
Ne mogu da vjerujem koja je qrina ovaj Jankovic, pa kojeg qrca ti on igra. Izgubio tonu lopti, masio suteve, u odbrani isto kip. Nerealno lose igraju, a Srbija nista posebno.
-
- Kontakt:
Pa zadnjih 5 minuta sve napade Sani zavrsava.

Al kolko god srali na djecu bez Muse su ko bez po ekipe i bez pandze isto , ovaj trener nije pripremi dvije alcije sve indvidualno ko na basketu
Nije odbrana toliko losa koliko je napad trom i spor odnosno takav je kroz citavo prvenstvo.
-
- Kontakt:
Jedino sto dobro radimo je udvajanje Petruseva ( iako je postigao 7-8 poena), ali ostalo sve loše
-
- Kontakt:
Pa covjek je uzeo pare Soldi, Begicu, Omerovicu, Mirkoviću ima 7 igraca u rotaciji, od kojih osim Sanija, Njegosa i Adzica nemas igraca da zna ijedan napadački segment. Znaci Čerkezović, Janković, Alikadic i Kamenjas nemaju sta ponuditi ofanzivno.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
**** ga Jankovic u usta gledaj kako Srbija brzim dodavanjem na trici pravi visak a nasi trce jedni u druge , sve trener
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 04 avg 2017, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
I Srbi u napadu prave dosta turnovera samo to ne znamo iskoristit
-
- Kontakt:
Srbija igra pravu kolektivnu timsku kosarku . bolji su tim nema sta . Musa da je tu bila bi druga prica ma da ni s njim nismo timski igrali .
-
- Kontakt:
Sikiraš pojma nema, nije ovo kadetska kosarka pa da prolaze tako predvidive stvari
Jesu li mu ovo treci koraci
al zato je po utakmici Musa sam imao po 8 asistencija , a sad ne mozes sve zbrojit i da hocesbordobijeli je napisao/la:Srbija igra pravu kolektivnu timsku kosarku . bolji su tim nema sta . Musa da je tu bila bi druga prica ma da ni s njim nismo timski igrali .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.