English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Navikli za djaba da dobijaju igrace iz monopol lige,dobro je da su i toliko ponudili.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Na kraju ce biti 40m + 10m bonus ako bayern osvoji bundes 

-
- Kontakt:
Bayernu ne bi trebao biti problem platiti i 50-ak milijuna. Kada dovodiš igrača iz lige koja je 10-ak klasa iznad, onda znaš da igrač neće biti flop.
Ima samo jos godinu ugovora pa uvijek postoji opcija da se strpe i dovedu ga za dzabe naredne godine, da ih Lewandowski ne zafrkava s odlaskom sigurno bi to i uradili.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:59Bayernu ne bi trebao biti problem platiti i 50-ak milijuna. Kada dovodiš igrača iz lige koja je 10-ak klasa iznad, onda znaš da igrač neće biti flop.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A što ovaj hoće u Bayern??
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Veca plata.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Odgovorit ce ti Sarma kad ustane na sehur.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Kolika je ponuda Bayerna sa platom,utroskom papira na ponudu i svime?
Radije ga dzaba pustit nego da ih bayo levati sa ovakvim ponudama.StevieG8 je napisao/la: ↑06 jun 2022, 00:03Ima samo jos godinu ugovora pa uvijek postoji opcija da se strpe i dovedu ga za dzabe naredne godine, da ih Lewandowski ne zafrkava s odlaskom sigurno bi to i uradili.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑05 jun 2022, 23:59Bayernu ne bi trebao biti problem platiti i 50-ak milijuna. Kada dovodiš igrača iz lige koja je 10-ak klasa iznad, onda znaš da igrač neće biti flop.
Hazard je otiso u zadnjoj godini ugovora, jos izjavio da mu je san Real i opet se uzele dobre pare a i dan danas se uzimaju

Pa što ne bi htio u Bayern - jedan od najvećih klubova svijeta.
To što se po ovom forumu piše da NBA može sve i svi žele u NBA je jedna strana medalje, ali još uvijek igrači zadrhte, leptiri i u stomaku kad menadžer dodje i kaže interesuje se Bayern, Barca, Real - a kad se stabilizira i Seria A a na dobrom su putu slični osjećaji će se javljati i po pozivu recimo Milana, Juvea i Intera. Ne vidim šta je tu čudno.
Prirodan slijed dogadjaja kada ti prodje prime. Nakon Bauerna ce u MLS ili Kinu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Maneu je brzina bitan faktor igre i jasno se vidi da je opao u zadnjih godinu dana. Vjerujem da mu je gospodin Klopp rekao da vise nece imati sigurno mjesto u ekipi. Diaz je trenutno bolji fudbaler.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 jun 2022, 11:34Mislim da bi MLS bio korak unaprijed. Prije da će se vratiti doma.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Bayern je ponudio sasvim realnu cijenu za igrača kojem je ostala godina ugovora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Na kraju ce se zadovoljit s chupom motikom jer ce psg ponudit 40+ 

- HuseinKapetan9
Dosadilo mu da bude uvijek drugi u ligi i da gubi finala lige prvaka
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Definitivno trebaju pozurit da zavrse transfer. Jer ako se PsG ukljuci to je gotova prica. Ne mogu se sa njima nadmetati finansijski.
Mada mislim da Mane nema kvalitet za top klubove i da ce se tesko jos neko ukljuciti.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Mane je već izabrao Bayern koji Psg i klinci.
Bayern are planning to submit a new improved bid for Sadio Mané. A €35m guaranteed fee plus €5m add-ons are currently being discussed. This package would meet Liverpool's demands. All parties expect an agreement to be reached soon
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.