FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dajte ovog malog na klupu, strašno je kakve gluposti pravi u zadnje vrijeme.
- f0rest1946
- Kontakt:
Nama sve smijesno a kolju nas od 1 kola .
Ne pravite se naivni.
Ovakvih dodira ima 4568 po utakmici. Jasno je da nije faul. I jasno je da savez, sada i otvoreno, nece dozvoliti da se prvak odluci na terenu.
Ovakvih dodira ima 4568 po utakmici. Jasno je da nije faul. I jasno je da savez, sada i otvoreno, nece dozvoliti da se prvak odluci na terenu.
- FKS -
Cist penal,trebao je i karton dobit
Sad se vracaj bez spica
Sad se vracaj bez spica

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Daj budi realan čuj nije ga ni pipnuobordobijeli je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:13Hajde ba nije ga pipnuo ,ovo je smiješno. Nemojte biti glupi.
- TurkishAirlines
Kakva smo mi kanta za nabijanje postali od kad je Mirvic na celu kluba, to nisu istine.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- Maroon1946
- Kontakt:
Sve jasno, penal se za ovo moze svirati. Totalno nepotrebno napravis penal, prije nekoliko crveni dobijas. A mogao si onaj put samo kad si bio srećan sto nisi igraca ozbiljno povrijedio. Komotno moze na hladenje.
Pa najbolje da krenemo sa golom u mrezi i tjt svaka utakmica penal za protivnike. Fuj prerano je krenulo.
Ovo je penal 100% , a Nidal je glup da ne moze gluplji bit
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Upravo. Meni uopšte nije jasno zašto se ovako dugo gledalo.Pantelija je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:10Jeste ga gurnuo rukom a ovaj podvio noge i ne treba biti zbog toga penalTurkishAirlines je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:09Al dotako ga nije, i ovi gledaju
Cak ni igrac Sirokog nije trazio penal
Ali je nevjerovatno koliko nikad koristi ruke i faul u duelima... Ja ga nisam tri puta visio sa uzme loptu na cisto
Edit
Nije ga vala ni "malo dirnuo" nego dobro gurnuo
Igrac se gura RAMENOM i tijelom a ne rukama!!!
Pa šta treba, vezati ruke na leđa i igrati. Čuj odmah će svirati, ne trebamo onda nikako nu igrati. Ovo nije vidjelo penala.
Amaterska greska, ma da nije penal,ali isto tako izgleda da su muda ostavili u Sarajevu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nadam se da je ovo sarkazam.FoSte95 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:14Daj budi realan čuj nije ga ni pipnuobordobijeli je napisao/la: ↑30 sep 2024, 18:13Hajde ba nije ga pipnuo ,ovo je smiješno. Nemojte biti glupi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
Puno ste vi liberalni...
Ovo se svira smao zato što je protiv nas. Nikom drugom ne bi
Ovo se svira smao zato što je protiv nas. Nikom drugom ne bi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Ma ebo ti ovu igru kad moras pazit kako da trcis, gdje koga da taknes i kada, strepis kad nekog pogledas, a kamoli kad zapne pa padne. Nema ovdje fudbala, nazalost. Sami smo krivi, prihvatili smo da se prilagodjavamo se kriminalu i lopovluku, kao da druge opcije nema.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Hvala Bogu pa sam s ove strane. Više je jučer penal ono Galićevo igranje rukom nego ovo danas ali ovdje većina realna i priznamo dok dole je mrak i sljepilo. Penal je ovo da se razumijemo. Ne treba kriviti sudiju. Jbg Nidal se mora istrpiti. Klasično neiskustvo.
Zadnja izmjena: 10.Skoro, dana/u 30 sep 2024, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mi nikada odustati necemo...
-
- Kontakt:
Čuj čist penal pa i treba nas krasti i karati kad kažemo da je ovo penal .
Šta mu je ovo trebalo, nepotrbna glupost. Momak nikako da dodje pameti.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Beli98, boki86, Hajdeee, insimadop, misstianopenaldo, N3R3D, napoleon72, tajsamja i 121 gost.