Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
To kjafiri. Gdje će ti oni bit Bošnjaci. Zna se da otkad je svijeta i vijeka svi Bošnjaci su klanjali džumu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jel istina ovo da djeca po osnovnim skolama pocinju uciti turski kao 2.strani? E pa stvarno doticemo dno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Istu su glupost radili i poslije onog rata kad se ucio ruski kao izborni jezik, pa te doslovno razumije svega 2-3 drzave na svijetu.Wes je napisao/la:Jel istina ovo da djeca po osnovnim skolama pocinju uciti turski kao 2.strani? E pa stvarno doticemo dno.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlProfessore
- Kontakt:
Bolje ruskiWes je napisao/la:Jel istina ovo da djeca po osnovnim skolama pocinju uciti turski kao 2.strani? E pa stvarno doticemo dno.

Inače učenici koji u školama već uče turski jezik i znaju ga odlično imaju nagrade u vidu odlazaka na ekskurzije u Tursku.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ma njemacki kao drugi,koje forsirane Turske i svega turskog,fuj.
Turci nas okupiraju po drugi put, ovaj put ne ratom nego planskim sistemom koji će se u potpunosti prikazti za 50-tak godina.
Otvoren je turski jezik kod nas u Mostaru, svi apsolventi odoše tamo na dodatnu edukaciju, koga briga za BiH, idemo raditi u interesu Turske.
Turci kao narod, od čovjeka do čovjek super, upoznao sam ih par, ali njihova politika dno dna, koliko je naših ljudi od Bošnjaka postao Turčin radi njihovog ustava, a vamo Erdogan govori Bošnjama pravite djecu, pa kralju, vrati nam naše ljude.
Otvoren je turski jezik kod nas u Mostaru, svi apsolventi odoše tamo na dodatnu edukaciju, koga briga za BiH, idemo raditi u interesu Turske.
Turci kao narod, od čovjeka do čovjek super, upoznao sam ih par, ali njihova politika dno dna, koliko je naših ljudi od Bošnjaka postao Turčin radi njihovog ustava, a vamo Erdogan govori Bošnjama pravite djecu, pa kralju, vrati nam naše ljude.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sta ima veze, mene i moje skolske su odmah poslije rata ucili arapski. To im je potrajalo godinu i vozdra.Wes je napisao/la:Jel istina ovo da djeca po osnovnim skolama pocinju uciti turski kao 2.strani? E pa stvarno doticemo dno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Samo engleski i njemački, ostalo su budalaštine.
Dokle god smo njihova kuja,od nas nema nista.
isti qrac... ruski je samo lakše naučiti..IlProfessore je napisao/la:Bolje ruskiWes je napisao/la:Jel istina ovo da djeca po osnovnim skolama pocinju uciti turski kao 2.strani? E pa stvarno doticemo dno.![]()
Inače učenici koji u školama već uče turski jezik i znaju ga odlično imaju nagrade u vidu odlazaka na ekskurzije u Tursku.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- IlProfessore
- Kontakt:
Onda nas i austrija ponovo okupira. Raja masovno uči njemački i ide u Graz i Beč, te ostaje tamo i seli.Neutral je napisao/la:Turci nas okupiraju po drugi put, ovaj put ne ratom nego planskim sistemom koji će se u potpunosti prikazti za 50-tak godina.
P.s. te Bošnjake niko nije protjerao iz Bosne već su dobrovoljno vršili migracije. Asimilacija nije loša stvar.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Uzeo Van der Bellen i drugi put. 

- IlProfessore
- Kontakt:
Jeste, s tim da u globalu Rusi nemaju saradnju sa našom politikom i nismo im interesantno tržište dok smose sasam Turcima na ti. Ne vidim ništa loše u tome da raja uči jezik jedne od najjačih država na ekonomskom i vojnom poljuDANTES je napisao/la: isti qrac... ruski je samo lakše naučiti..
sljivo je napisao/la:Samo engleski i njemački, ostalo su budalaštine.

Engleski prioritet, pa njemački.
Uvesti onda japanski

- samo_lijevo
- Kontakt:
Austrija nas je kupila.
Sto vise znas to si bogatiji. Svaki jezik i pismo su dobrodosli. Meni je zalosno da na fakultetu ljudi ne znaju cirilicu. To je tuga.

Sto vise znas to si bogatiji. Svaki jezik i pismo su dobrodosli. Meni je zalosno da na fakultetu ljudi ne znaju cirilicu. To je tuga.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
I ko ima zivaca francuski, jer je i to ipak svjetski jezikNeutral je napisao/la:sljivo je napisao/la:Samo engleski i njemački, ostalo su budalaštine.![]()
Engleski prioritet, pa njemački.
Uvesti onda japanski

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.