Čime se pametan diči,budala se čudi!pile87 je napisao/la:I uvijek je tako bilo ono cim se budala ponosi pametan se stidi !rasta1922 je napisao/la:Nemojte čovjeku više psovat sve po spisku,hoćetel da napusti bh fudbal.
Bogami će se čovjek pokupit i otić radit u Bundesligu...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
0-1 pandza 91 min
Zadnja izmjena: mmmirza, dana/u 03 avg 2013, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
stvarno ste bezobrazni sto psujete na stadionu
Sreca pa se samo u Gradaccu psuje , nedaj boze da se psovke podju siriti po ostalim stadionima bilo bi ubavoKenoRob je napisao/la:stvarno ste bezobrazni sto psujete na stadionu

Dobili ste jako dobrog spica po meni boljeg od Pandze, jer ovaj drugi poslije povrede vise nije isti. Ovom momku dajte sansu siguran sam da ce zabiti dosta golova.
Niko ne sumlja u njegov kvalitet al taj isti treba na terenu dokazati ! Po meni veca je stvar njegovog karaktera i kako je odgojen kao fudbaler ,jer u nas je opste poznato da pojedini malo umisle i brzo zavrse karijeru !EuroSport je napisao/la:Dobili ste jako dobrog spica po meni boljeg od Pandze, jer ovaj drugi poslije povrede vise nije isti. Ovom momku dajte sansu siguran sam da ce zabiti dosta golova.
Radnik jad i čemer,mi jos gori.Pandza,jedini koji pokazuje nesto za sada. 

Maksumić zbog povrede zamijenjen,nadamo se nista ozbiljno.
Znaci ista prica kao i protiv Zelje!vatreni je napisao/la:Radnik jad i čemer,mi jos gori.Pandza,jedini koji pokazuje nesto za sada.
imal 40 stepeni 

mozda i bolje bude,remi ne bi bio losKvota je napisao/la:Znaci ista prica kao i protiv Zelje!vatreni je napisao/la:Radnik jad i čemer,mi jos gori.Pandza,jedini koji pokazuje nesto za sada.

zvijezda preuzima inicijativu,pandza u sto posto bio prilici
1-0
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1:0 vodi radnik.
po obicaju pred kraj utakmice
sad smo barem sigurni sta nas ocekuje u nastavku prvenstva kad nas ovaj jadni radnik dobije komentar je suvisan 

Šta reći,dajte fudbalerima Radnika koju markicu,neka imaju sta jesti.zasluzili su ljudi....znaju igrati,ali i dati gol

neka su se oni danas napucali,dotjerali....ma sve ovo treba rastjerati u pm.
Ja napisa jos prije tekme sa Zeljom da Crnogorac i Kuduzovic nemogu biti pojacanja ni za jednu ekipu u nasoj ligi to su igraci za borbu za opstanak, bolji ste poso napravili sa Pehiljom a meni strucnjaci tvrde da su srezali budzet ali da imaju bolju ekipu sto je samo po sebi apsurd.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne igraju njih dvojica samipile87 je napisao/la:Ja napisa jos prije tekme sa Zeljom da Crnogorac i Kuduzovic nemogu biti pojacanja ni za jednu ekipu u nasoj ligi to su igraci za borbu za opstanak, bolji ste poso napravili sa Pehiljom a meni strucnjaci tvrde da su srezali budzet ali da imaju bolju ekipu sto je samo po sebi apsurd.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.