Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
prilično sam siguran da se Laziali neće buniti zbog ishoda ovog meča 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
+1 sumira sve ono sta ja mislim tako da nema potrebe da pisem nego samo mogu potpisatSarajevo1946 je napisao/la:![]()
Inter nekako zabio taj gol, bili su bolji u drugom dijelu i sve u svemu zasluženih 1:1, Milan je kažnjen za promašaje u prvom dijelu.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Inter odlican u drugom poluvremenu,dosta bolji od Milana,,u prvom poluvremenu sve do gola Milana su isto fino igrali,,zao mi sto Kovacic nije dobio prilike a Chivu jest,,mislim,odnosno poprilicno sam siguran,da je bio Milito bar u zadnjih 20 minuta,mogao bi Inter komotno uzet sva 3 boda,,ja sam very zadovoljan,ocekivao sam poraz od 0-3
a pokazalo se da smo igrali bolje od Barcellone 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- AvantiSignora
- Kontakt:
Svaka ti dala,uvijek korektan bio i ostaoSarajevo1946 je napisao/la:![]()
Odličan rezultat za Romu. Da hoće Catania u Ligu prvaka haha.
Inter nekako zabio taj gol, bili su bolji u drugom dijelu i sve u svemu zasluženih 1:1, Milan je kažnjen za promašaje u prvom dijelu.

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Contentissimo
- Kontakt:
sanjingr je napisao/la:kO KAZE DA OVAJ MOMAK NE ZNA IGRATI SCHELOTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sto su se juventini usutili a znali su slavit kad je milan dao gol![]()
Samo cu reci Juan Jesus

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ja sam siguran da je ovaj Skeloto najgori igrač Intera još od Greška, ali ga sreća večeras pomazila. U ostatku utakmice je izgledao smiješno.
NAPRIJED NARODE!
- ferroviere
- Kontakt:
odličan meč, milanu prvo, interu drugo poluvrijeme... odličan rezultat i za lazio, nadam se da konačno uzimamo, da će pasti pescara i da se borimo za LP.... dobar je bio komentator.... kaze iznenada se magla stvorila, za 3 minuta

Svaka pizda s brda može zapaliti i srušiti Sarajevo. Samo ga Željo, međutim, može pobijediti.
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
S.S. Lazio - Padroni di Roma !
Stojali ste vi pa ste mogli izgubit,u 2.poluvremenu su ti se gace treslefrancobaresi je napisao/la:Handanoviću kapa do poda .![]()
Inter je slabašan , osim ako sa druge strane ne stoji Cluj .
http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 76028.html
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Palermo: via Malesani, torna Gasperini
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- francobaresi
- Kontakt:
Kakav Juan Jesus , odbrana Intera je 80 % utakmice propuštala ko sanitarni čvor u starim zgradama .Contentissimo je napisao/la:sanjingr je napisao/la:kO KAZE DA OVAJ MOMAK NE ZNA IGRATI SCHELOTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Samo cu reci Juan Jesus![]()
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Contentissimo
- Kontakt:
nadam se da ce Palermo u drugu ligu, tu im je i mjesto...kakva lakrdija od klubaAndrej je napisao/la:Palermo: via Malesani, torna Gasperini

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
znam,toliko je pustala da su saraf i balonja briljirali,opet za svaki tvoj post idefrancobaresi je napisao/la:Kakav Juan Jesus , odbrana Intera je 80 % utakmice propuštala ko sanitarni čvor u starim zgradama .Contentissimo je napisao/la:sanjingr je napisao/la:kO KAZE DA OVAJ MOMAK NE ZNA IGRATI SCHELOTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

FORZA INTER!
FORZA INTER!
ma sta je propustala,nemoj zezat,,,sve sto je proslo proslo je pored Gargana i Nagatoma,,meni su Ranocchia i Juan Jesus odlicno igrali,,ovi vasi ubise,Montolivu je mogao komotno i crveni dat,,francobaresi je napisao/la:Kakav Juan Jesus , odbrana Intera je 80 % utakmice propuštala ko sanitarni čvor u starim zgradama .Contentissimo je napisao/la:sanjingr je napisao/la:kO KAZE DA OVAJ MOMAK NE ZNA IGRATI SCHELOTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ako alaudiraš na rasizam, mislim da si u krivu..AvantiSignora je napisao/la:
Znam da gotovo sve navijačke skupine na čizmi imaju ove banane, a opet skoro sve su desno orjentisane tako da nisam u potpunosti siguran..
Il club piu titolato al mondo!
- IronmanFCB
- Kontakt:
Milan dobije Barcu u hendikepu,a nemoze mrtvom Interu dati vise od gola...Jake logike.
@Citizen
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nakon malo više od dva tjedna Palermo je opet doživio promjenu na trenerskoj klupi, otkaz je dobio Alberto Malesani, koji je na dužnost stupio 5. veljače.
Nakon tri poraza u nizu, epitet bivši je dobio i Alberto Malesani, koji je na tom mjestu od početka veljače. Klupskom šefu, Mauriziju Zampariniju, nije se dopalo to što s klubom nije upisao ni jednu pobjedu, već je nanizao tri remija, a Palermo je i dalje posljednji na tablici.
Klub je na službenoj internetskoj stranici objavio sljedeće priopćenje: "Alberto Malesani više nije trenera Palerma, a ponovno smo na trenersku funkciju vratili Gian Piera Gasperinija. Malesani je odlična osoba i dobar trener, no u ovakvo teškoj situaciji donijeli smo jedinu moguću odluku."
Gian Piero Gasperini je Sicilijance vodio od rujna prošle godine, a otkaz je dobio nakon poraza od Atalante u 23. kolu Serie A.
Nakon tri poraza u nizu, epitet bivši je dobio i Alberto Malesani, koji je na tom mjestu od početka veljače. Klupskom šefu, Mauriziju Zampariniju, nije se dopalo to što s klubom nije upisao ni jednu pobjedu, već je nanizao tri remija, a Palermo je i dalje posljednji na tablici.
Klub je na službenoj internetskoj stranici objavio sljedeće priopćenje: "Alberto Malesani više nije trenera Palerma, a ponovno smo na trenersku funkciju vratili Gian Piera Gasperinija. Malesani je odlična osoba i dobar trener, no u ovakvo teškoj situaciji donijeli smo jedinu moguću odluku."
Gian Piero Gasperini je Sicilijance vodio od rujna prošle godine, a otkaz je dobio nakon poraza od Atalante u 23. kolu Serie A.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- francobaresi
- Kontakt:
IronmanFCB je napisao/la:Milan dobije Barcu u hendikepu,a nemoze mrtvom Interu dati vise od gola...Jake logike.

Potraži ovu knjigu , živ bio .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 24 feb 2013, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
a jaka ti tvoja logikaIronmanFCB je napisao/la:Milan dobije Barcu u hendikepu,a nemoze mrtvom Interu dati vise od gola...Jake logike.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
To znaci da ovakav Inter moze dobit Barcu i da bi bio na vrhu primereIronmanFCB je napisao/la:Milan dobije Barcu u hendikepu,a nemoze mrtvom Interu dati vise od gola...Jake logike.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.