Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2016, 18:25

madridist je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Najposteniji su oni sto su prije 25 godina pricali jedno i sada se drze toga i nece da pjevaju u svim drzavama. Bar drze rijec iako su mogli dobre pare da zarade za koncerte po Srbiji, Hrvatskoj, BIH.
thompson i bora chorba :mrgreen:
I ima ih jos dosta mogli bi napuniti dvorane ili stadione.

Ima tu par imena koji su mogli da za ovih zadnjih 10 godina uzmu milione kao Oliver, Riblja Corba, Ceca. Svi bi oni i pored proslosti i politike napunili bilo koje mjesto gdje dodju.

Dino Merlin je za koncert u BG uzei mil eura :D

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 01 dec 2016, 18:27

I usrecio hiljade i hiljade fanova sto je i poenta svega.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 18:27

RiNo je napisao/la:
Neutral je napisao/la:A što navlače sarielu :|
Halali ali morat cu Kawhija sesticom nagraditi, a pored ujki nemas nikakve sanse ni za jedan bod
Da sam ja poveo kampanju protiv forumaša koji je to uradio protiv mene ubjedljivo bi pobijedio, a i ovako je pri vrhu :rol:

Već sam vidio dres Džeke na sebi, ima nada još!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 dec 2016, 18:29

Kakvo je meni njesra bilo kad su Marku zabranili koncert u Sa. Valjda docekam da jedan od najvecih umjetnika s ovih prostora zapjeva i u Sarajevu. Do tada moram uhvatiti sljedeci nastup oko Viteza, Kiseljaka i slicno.
RiNo je napisao/la:
Neutral je napisao/la:A što navlače sarielu :|
Halali ali morat cu Kawhija sesticom nagraditi, a pored ujki nemas nikakve sanse ni za jedan bod
:salut: Hvala.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 dec 2016, 18:30

Kawhi je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Kawhi kolko dugo poznajes Dinu Merlina?
Sjedio sam par puta s njim.
Hajd da uzmemo da je to istina.. kako mozes o covjeku znat da je go.vno u svakom smislu a sjedio si par puta s njim.. ja vjerujem da ne mozes ni zamislit pare koje je on donirao u humanitarne svrhe i ti njega onda nazoves ****.. il se ne racuna ako nije objavljeno na klixu?
This time next year we'll be millionaires.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2016, 18:31

Kajzer10 je napisao/la:I usrecio hiljade i hiljade fanova sto je i poenta svega.
Ono kada je Ceca imala u Beogradu koncert otislo je na hiljade cura iz Federacije i Hrvatske, ne mora ona doci odu fanovi.
Isto tako Oliver kada pjeva u Dubrovniku npr dolaze busevi iz Crne Gore.

Ali ovaj lijepo rekao necu tamo pjevati i gotovo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 18:32

@Kawhi

Širio je ustašluk po Mostaru, ako se ne varam za vrijeme ramazana, nisam siguran, septembar je bio :kafa:

Sad ti Mostar na kraj svijeta, pa nisi mogao doći.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 dec 2016, 18:35

Momciluk je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Kawhi kolko dugo poznajes Dinu Merlina?
Sjedio sam par puta s njim.
Hajd da uzmemo da je to istina.. kako mozes o covjeku znat da je go.vno u svakom smislu a sjedio si par puta s njim.. ja vjerujem da ne mozes ni zamislit pare koje je on donirao u humanitarne svrhe i ti njega onda nazoves ****.. il se ne racuna ako nije objavljeno na klixu?
Nisam znao da me to sto dam marku-dvije prosjaku kad imam viska cini dobrom osobom. Vecina javnih licnosti donira u humanitarne svrhe. To je najlakse uraditi.
Neutral je napisao/la:@Kawhi

Širio je ustašluk po Mostaru, ako se ne varam za vrijeme ramazana, nisam siguran, septembar je bio :kafa:

Sad ti Mostar na kraj svijeta, pa nisi mogao doći.
Nikakav ustasluk. Samo umjetnost i malo pretjerano domoljublje.

Ne volim te podijeljene sredine. Mostar. :thumbdown:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 18:36

Nije ako nosaš fašističku majicu i pjevaš o nekakvim imaginarnim državama unutar međunarodno priznate države.

Ali čovjek zna kako zaluditi masu, nije sigurno takav kakvim se predstalja. Za njega je Škoro Jon Bon Jovi.

Djele ga samo zapadnjaci, nikad nećeš čuti povike jedan je istočni Mostar :kafa:

PS: Oni tako šire toleranciju, isto kao što su stavili plus na brdo, kako kažu, znak tolerancije :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2016, 18:41

Mijesate Thompsona koji je poremecen covjek sa pjevacima koji mogu napuniti dvoranu svuda. Npr Ceca moze napuniti svuda u BIH i Hrvatskoj bez obzira na proslost, Oliver moze napuniti svuda, Miso Kovac je mogao.

Dok Thompson moze napuniti samo gdje ima Hrvata. Npr ona pjesma Anica Kninska kraljica i Cavoglave je isto kao da slusas Miru Semberca - Sve dzamije u oblake lete
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 01 dec 2016, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 01 dec 2016, 18:41

Kawhi je napisao/la: Nisam znao da me to sto dam marku-dvije prosjaku kad imam viska cini dobrom osobom. Vecina javnih licnosti donira u humanitarne svrhe. To je najlakse uraditi.
Pa makar onda nisi **** u svakom smislu.. ne branim ja nista Merlina, ne simpatisem ga ni ja, samo mi je smijesno sto lupas tako a pojma nemas nista o covjeku vidio ga na tvu samo.. evo hajde daj nam napisi razloge zbog koji je on ****.. nemoj samo napisat krade pjesme :|
This time next year we'll be millionaires.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 18:42

Može je napuniti svugdje sa rajom koja ne dolazi iz tog istog grada.

Da dođe u Mostar, cijelo Nevesinje bi došlo, kao što su došli na svinjski - Partizan.

U Zenici ne bi niko došao, to ti garantujem :mrgreen:

U Tuzli bi aplauz dobila (morao sam :rol: )

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2016, 18:44

Neutral je napisao/la:Može je napuniti svugdje sa rajom koja ne dolazi iz tog istog grada.

Da dođe u Mostar, cijelo Nevesinje bi došlo, kao što su došli na svinjski - Partizan.

U Zenici ne bi niko došao, to ti garantujem :mrgreen:

U Tuzli bi aplauz dobila (morao sam :rol: )
Na Cecu? Doslo bi pola Bosne u Zenicu i to iz Bosnjackog dijela ..

U Tuzlu da dodje ona npr doslo bi ti vise ljudi iz dijelova gdje se ljudi hvale da su religiozni i muslimani iz Tuzlanskog kantona nego iz Tuzle :D
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 01 dec 2016, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 18:45

Neki bi u nju :zviz:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 01 dec 2016, 18:46

Neutral je napisao/la:Nije ako nosaš fašističku majicu i pjevaš o nekakvim imaginarnim državama unutar međunarodno priznate države.

Ali čovjek zna kako zaluditi masu, nije sigurno takav kakvim se predstalja. Za njega je Škoro Jon Bon Jovi.

Djele ga samo zapadnjaci, nikad nećeš čuti povike jedan je istočni Mostar :kafa:

PS: Oni tako šire toleranciju, isto kao što su stavili plus na brdo, kako kažu, znak tolerancije :rol:
Jaka nam je medjunarodno priznata drzava. :urnebes:

Skoro je veci umjetnik od Marka. I ljudina prava.

Jeste, jeste samo je do zapadnjaka.

Ne kontam sto nekom krst smeta? Ako im toliko smeta nek stave polumjesec i zvijezdu pored.
tuzlak1987 je napisao/la:Mijesate Thompsona koji je poremecen covjek sa pjevacima koji mogu napuniti dvoranu svuda. Npr Ceca moze napuniti svuda u BIH i Hrvatskoj bez obzira na proslost, Oliver moze napuniti svuda, Miso Kovac je mogao.

Dok Thompson moze napuniti samo gdje ima Hrvata. Npr ona pjesma Anica Kninska kraljica i Cavoglave je isto kao da slusas Miru Semberca - Sve dzamije u oblake lete
Syebo bi se da znas koliko ljudi slusa Marka u Sarajevu.
Momciluk je napisao/la:
Kawhi je napisao/la: Nisam znao da me to sto dam marku-dvije prosjaku kad imam viska cini dobrom osobom. Vecina javnih licnosti donira u humanitarne svrhe. To je najlakse uraditi.
Pa makar onda nisi **** u svakom smislu.. ne branim ja nista Merlina, ne simpatisem ga ni ja, samo mi je smijesno sto lupas tako a pojma nemas nista o covjeku vidio ga na tvu samo.. evo hajde daj nam napisi razloge zbog koji je on ****.. nemoj samo napisat krade pjesme :|
Kazem ti da sam sjedio s njim. Ne druzi se s prijeratnim prijateljima jer je zahvaljujuci sretnoj pjesmi postao clan "elite" ovog naroda. Eto ti jedna od mnogih stvari koje znam.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 01 dec 2016, 18:47

tuzlak1987 je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:I usrecio hiljade i hiljade fanova sto je i poenta svega.
Ono kada je Ceca imala u Beogradu koncert otislo je na hiljade cura iz Federacije i Hrvatske, ne mora ona doci odu fanovi.
Isto tako Oliver kada pjeva u Dubrovniku npr dolaze busevi iz Crne Gore.

Ali ovaj lijepo rekao necu tamo pjevati i gotovo.
Odu fanovi, istina. A koliko Beogradjana ode ili preciznije koliko ih je u stanju otici na neki koncert Merlina udaljen par stotina km?
Covjek dosao, napravio nezaboravan koncert, publika zaista uzivala i dodje neko i to kritikuje. Jos imbecile koji nece da idu u druge drzave iskljucivo zbog bolesnih političkih ideja ( pricamo o muzici inace) iako tu imaju dosta fanova, predstavlja kao postene persone. :twisted: :facepalm:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 dec 2016, 18:49

Eto sada Oliver imbecil. On ne pljuje nikoga iako stalno dobija ta pitanja vec se covjek drzi onoga sto je rekao davno. Tako ce i iza smrti zaraditi postovanje ljudi odakle je dok Merlin nece pare da ponese u grob..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 dec 2016, 18:50

@Kawhi

Da nije provokacija ne bi nikome smetalo. Pa boje okolna brda u šahare, pa opet nikom ništa. Sve je to provokacija, da živiš ovdje znao bi kako je to namazana gamad.

I da, samo do njih, nikad nećeš čuti Veležovca, navijača, simpatizera i Mostarca pravog da djeli Mostar, uvijek govori Mostar, dok ovi što su naselili Mostar iz vukojebina pjevaju javno mi smo ustaše, zapadni mostar i slične fazone. Meni je zanimljivo da niti jedan medij ne prenosi tu njihovu pjesmu, niti osuđuje, valjda je to postalo normalno. Ono što je u Mostar, to je i u Stocu, s tim da je Mostar mnogo veći, pa ne ide sve tako lahko kao što to dole ili u Čapljini rade "ugroženi".

zato uvijek naglašavam, najlicemjerniji ljudi na svijetu, kada mi je dečko što navija za pet klubova rekao šta ti znaš, šta pričaš, nije znao da živim u istom gradu kao on, 'ta ćeš, malac zna :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 dec 2016, 18:56

Svi mogu pjevati svugdje samo tompson nigdje..
@Kawhi yebo me konj ali pitam se što ja tebi dadoh bodove za forumaša? :D
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 dec 2016, 18:57

DANTES je napisao/la:Svi mogu pjevati svugdje samo tompson nigdje..
@Kawhi yebo me konj ali pitam se što ja tebi dadoh bodove za forumaša? :D
Poslije **** nema kajanja :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.