biće samo žestoke stvariOtelo je napisao/la:MožeCashMan je napisao/la:Skinuću te ja s tableta odmah danas![]()
Uslov da dođem
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
U tom slučaj me nema 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Petar Grašo - da, Dino Umekšavanje afrikata - jok.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Što bi rek'o jedan naš poznanik. Ne moraš, ne moraš šmrcOtelo je napisao/la:U tom slučaj me nema
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Šta znači afrikatHigh je napisao/la:Petar Grašo - da, Dino Umekšavanje afrikata - jok.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
CashMan je napisao/la:Što bi rek'o jedan naš poznanik. Ne moraš, ne moraš šmrcOtelo je napisao/la:U tom slučaj me nema
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sama riječ afrikat, ima neke veze sa AfrikomBesic je napisao/la:Šta znači afrikatHigh je napisao/la:Petar Grašo - da, Dino Umekšavanje afrikata - jok.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
I onda dođe najednom par stotina KMBesic je napisao/la:Pa boli te q nemoj plaćat
Mora se, nikad nikome nisam ostao dužan, plaćam smeće od tv preplate, što ne bi i ovo.
Nije nego sam počeo koristit ove njegove uber riječi u svakodnevnom govoru i baš ostavlja jak utisak, al vidiš kako me levat isfura svaki put kad hoću updejtovat znanjeUnofficialpage je napisao/la:Sama riječ afrikat, ima neke veze sa AfrikomBesic je napisao/la:Šta znači afrikatHigh je napisao/la:Petar Grašo - da, Dino Umekšavanje afrikata - jok.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sve najbolje.Besic je napisao/la:Šta misli forumsko pučanstvo o koncertu Dine Merlina za ng?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko ja znam, afrikati su ovi č, ć, ž itdBesic je napisao/la:Nije nego sam počeo koristit ove njegove uber riječi u svakodnevnom govoru i baš ostavlja jak utisak, al vidiš kako me levat isfura svaki put kad hoću updejtovat znanje
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Tako je. Obratite pažnju kako ih on izgovara. Kao Alija Braco.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Besic je napisao/la:Šta znači afrikatHigh je napisao/la:Petar Grašo - da, Dino Umekšavanje afrikata - jok.
ž nije.. č,ć,c, dž te đUnofficialpage je napisao/la:Koliko ja znam, afrikati su ovi č, ć, ž itdBesic je napisao/la:Nije nego sam počeo koristit ove njegove uber riječi u svakodnevnom govoru i baš ostavlja jak utisak, al vidiš kako me levat isfura svaki put kad hoću updejtovat znanje
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar nisu afrikti ova slova sa kvačicama? 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ono gore je u srpskom jeziku što dantes nabraja 
- Feldmarschall
- Kontakt:
Afrikati su sliveni glasovi. Npr. tj = ć, ts = c. Ž nije sliveno.
Svi i svudaHigh je napisao/la:Sve je to srpsko.
nemoj da me **** da je drugačije kod vas?Besic je napisao/la:Ono gore je u srpskom jeziku što dantes nabraja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.