Terrified of a Trump presidency, Amy Schumer and Lena Dunham prepare to leave America.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Svaka čast.Wes je napisao/la:Ja ne citam nista, sve je to nametnuto od strane zapada i Rusije.U mojoj kuci se jedino preporod smije kupiti i citati.Neutral je napisao/la:Ja čitam samo index, vrhunac demokratije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Preporod sda bilten.
A za mladje clanove u skoli smiju samo kupiti Kevser.Vesela sveska i ostalo zapadnjacko smece ne dolazi u obzir.
Vesela sveska, lijepa stara vremena, sjećam se i kevsera
Kako si se sjetio Kevsera

Kako si se sjetio Kevsera

Jer ga kupujem i daljeNeutral je napisao/la:Vesela sveska, lijepa stara vremena, sjećam se i kevsera![]()
Kako si se sjetio Kevsera![]()
![]()

Ma imam mnogo mladju sestru pa im i dalje to nude po skoli.
Zar to još postoji?
Šta misli forumsko pučanstvo o koncertu Dine Merlina za ng?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Odlična stvar.Besic je napisao/la:Šta misli forumsko pučanstvo o koncertu Dine Merlina za ng?
Walk on, with hope in your hearts.
Treći mjesec ne dolazi račun za telemach, išao jednom, kažu imamo dva računa već, hoćete li odmah platiti, rekoh ne hvala, dok ne dobijem napismeno. Veli mlada, dođite iza 25 pa vam mogu isprintati račun. Sada zovem po drugi put nakon mjesec dana, kaže niste nikako registrovani, dakle, dvaput me stavljaju tamo, a opet me nema
Koji šou od firme.

Koji šou od firme.
Pa boli te q nemoj plaćat 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Joj poceo decembar, odma se prica oko NG 

Bila je već nova godina 

Ništa pozitivno.Besic je napisao/la:Šta misli forumsko pučanstvo o koncertu Dine Merlina za ng?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A o koncertu M.Š sutra?Otelo je napisao/la:Ništa pozitivno.Besic je napisao/la:Šta misli forumsko pučanstvo o koncertu Dine Merlina za ng?

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Kontam sam da odem, ako bude znaš već šta kuknjavaCashMan je napisao/la:A o koncertu M.Š sutra?Otelo je napisao/la:Ništa pozitivno.Besic je napisao/la:Šta misli forumsko pučanstvo o koncertu Dine Merlina za ng?
Al' ne smijem da pijem jer sam na tabletama

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Skinuću te ja s tableta odmah danas 

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
MožeCashMan je napisao/la:Skinuću te ja s tableta odmah danas

Uslov da dođem

Čuo samRiNo je napisao/la: Zanima li te mozda sta misli Fatmir Alispahic o istom?

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot] i 19 gostiju.