A u prednje vrijeme?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme furam ovaj Nes Gold![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A u prednje vrijeme?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme furam ovaj Nes Gold![]()
Neutral je napisao/la:Žališ se, možda budeš imao 20 od 20, šta znaš.
Ima onaj Tuzlak sa teme studiranja, obarala ga stotinu puta profesorica, on se žalio, komisija, na kraju lagan prolaz jer je znao da je u pravu.
Ako si siguran da ti je sve tačno, odeš i tražiš uvid u rad, to je tvoje apsolutno pravo.
Btw: Štreber.
Ću da furamHigh je napisao/la: A u prednje vrijeme?
Slušaš li Sabahudina?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ću da furamHigh je napisao/la: A u prednje vrijeme?
Samo u ženskom društvuHigh je napisao/la:Slušaš li Sabahudina?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ću da furamHigh je napisao/la: A u prednje vrijeme?
Isti sam, bas mi sjeda.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme furam ovaj Nes Gold![]()
Iz iskustva znam, bolje nemoj da se žališ. Nikad to dobro ne ispadne, naće da fali nešto i smanjit će ti bodove.Dex je napisao/la:Neutral je napisao/la:Žališ se, možda budeš imao 20 od 20, šta znaš.
Ima onaj Tuzlak sa teme studiranja, obarala ga stotinu puta profesorica, on se žalio, komisija, na kraju lagan prolaz jer je znao da je u pravu.
Ako si siguran da ti je sve tačno, odeš i tražiš uvid u rad, to je tvoje apsolutno pravo.
Btw: Štreber.
Ma mrsko mi se otić i žalit, može bit i da sam zaboravio napisat nešto.Ionako će mi trebat 4 boda, na drugoj parcijali za usmeni samo, od 20
@Rio, vidi se da si budžetlija
Ne čitamo to, samo Faktor.Neutral je napisao/la:Možete li vi čitati komentare na klixu?
Klix treba ugasiti.Neutral je napisao/la:Možete li vi čitati komentare na klixu?
Klix je jednostavno idiotski portal.Neutral je napisao/la:Klix je anti-bošnjački i anti-muslimanski portal.
Ko je Teodora Džehverović, šta mi ovo nudi na jutubu, valjda most viewed u BiH, nastaviće ona gdje sam ja stala, nisam više tvoja, svoja sam, od tebe i ne bolja sam, koje rime, koji hit
Ja ne citam nista, sve je to nametnuto od strane zapada i Rusije.U mojoj kuci se jedino preporod smije kupiti i citati.Neutral je napisao/la:Ja čitam samo index, vrhunac demokratije.