Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Juče pušiona zs2 na Del Potru, danas na Federeru. 

a vidi ga sad kako igra pizda mu materina, odmah break a haas mu na servis ne može ni prismrdit, retard jedan švicarskiWilly je napisao/la:Juče pušiona zs2 na Del Potru, danas na Federeru.
velike oscilacije u igri federera, i ja sam pao na overu gemova u prvom setu a imao je 2 brejk lopte za 5:4zgmiky je napisao/la:a vidi ga sad kako igra pizda mu materina, odmah break a haas mu na servis ne može ni prismrdit, retard jedan švicarskiWilly je napisao/la:Juče pušiona zs2 na Del Potru, danas na Federeru.
Pustiću sunce da topi ljubav!
A i ja mu **** mater za istu stvar.
Sahrani me Andrea Petković.
Juče rasturi Jankovićku, a danas joj očita bukvicu Simona Halep, gdje to ima? 

mene samo zambija 

išamarala ju je ova sisamaWilly je napisao/la:Sahrani me Andrea Petković.Juče rasturi Jankovićku, a danas joj očita bukvicu Simona Halep, gdje to ima?

jbg biti će bolje

zato youzhny prolazi
gdje mogu pratit zensku kosarku minute i poene, sem rezultati i .com
http://www.eurobasketwomen2013.com/en/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false; , valjda misliš na eurobasketBrezovac je napisao/la:gdje mogu pratit zensku kosarku minute i poene, sem rezultati i .com
Uvališe ga mladi Španci u zadnjem minutu prvog poluvremena. Trebali su dati bar 3 gola, pogodili su i stativu. Valjda sačuvaju prednost.
da da.Hvalahoshafka je napisao/la:http://www.eurobasketwomen2013.com/en/default.asp" onclick="window.open(this.href);return false; , valjda misliš na eurobasketBrezovac je napisao/la:gdje mogu pratit zensku kosarku minute i poene, sem rezultati i .com
**** ti Hrvatsku ja igro da ce dobit 8 razlike 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Citizen-X
- Kontakt:
navijajte mi za Hjuju opet sam trehno ulog na njega 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Znali neko ERAKOVIC-HARDECKA jeli odgodeno za sutra ili se ceka sobodan teren,.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- Citizen-X
- Kontakt:
nema na programu sutra tako da bi se moglo desit da nastave danas.dawud je napisao/la:Znali neko ERAKOVIC-HARDECKA jeli odgodeno za sutra ili se ceka sobodan teren,.
go Hjuja goCitizen-X je napisao/la:navijajte mi za Hjuju opet sam trehno ulog na njega

cekam jos murraya, a tsonga igra meč karijere... Logično 

U desetom selu živi Antuntun!
- Citizen-X
- Kontakt:
vrlo zajeban mec za kladjenje - marej poslije povrede a tsonga u nekom naletu forme.... ono sto se kaze X2 na Tsongu...bevanda4 je napisao/la:cekam jos murraya, a tsonga igra meč karijere... Logično
Cekam Erakovic pobjeda,i Cilic-Hewit over 23, za parustinu,Citizen-X je napisao/la:nema na programu sutra tako da bi se moglo desit da nastave danas.dawud je napisao/la:Znali neko ERAKOVIC-HARDECKA jeli odgodeno za sutra ili se ceka sobodan teren,.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
Počeće vrlo brzo.dawud je napisao/la:Znali neko ERAKOVIC-HARDECKA jeli odgodeno za sutra ili se ceka sobodan teren,.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.