FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma dobro to sad, ko ce otici a ko nece, ko ce produziti a ko nece, to je sve u domenu spekulacija, treba to gledati sa vise strana i iz vise uglova. Bez veze je i raspravljati o tome, niti se zna da je neko za nekoga zainteresovan, a svi su i dalje pod ugovorom. Koliko god on da traje. U svakom slucaju i da ode nekoliko igraca, onda ce i doci nekoliko igraca. Da odu ovi nabrojani, ostali bi samo juniori sa samo ponekim zrelijim igracem. Sigurno je da nije nista prepusteno slucaju. Kao sad su u klubu trebali biti iznenadjeni ? Naravno da se u klubu o svemu razmislja, klub je taj koji ce odluciti da li ce pustiti neke igrace, neki ce mozda zaslugom biti pusteni za manje iznose, jer zasluzuju da probaju da odu negdje kako bi nesto u karijeri i zaradili, ako su u stanju da odu u takav klub da bi im zarada bila dobra. Neko ce se naci i na transfer listi. Sa druge strane da bi se to uopste i desavalo, sigurno onda postoji i lista zelja , i to da postoje vec i neki dogovori da neki igraci i dodju, jer se sigurno igraci nece tako pustati a da bas nemaju u klubu nikakav plan da se neko i dovede.
bez veze je pricati o tome uopste. Totalno je rano za ovakve price, pauza ce biti preduga.Bice vremena za transfere, i za transfer liste, i za nove mogucnosti u dovodjenju igraca.
bez veze je pricati o tome uopste. Totalno je rano za ovakve price, pauza ce biti preduga.Bice vremena za transfere, i za transfer liste, i za nove mogucnosti u dovodjenju igraca.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
FK Željezničar - FK Partizan 0:0
SARAJEVO, Grbavica, 13.04.1964.
SARAJEVO, Grbavica, 13.04.1964.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
od ovih kojima ugovori ističu, tomić je pravi igrač, i stanić ako se vrati dobar, a to niko ne može znati. kvesić tu i tamo, realno ni on nije onaj od prije povrede. a svi ostali se mogu vrlo lako zamijeniti iz redova slobodnih igrača u svakom prelaznom roku, za istu platu koju su i ovi primali. a može i tomić za istu platu koju je on primao.boccaccio je napisao/la:Ma dobro to sad, ko ce otici a ko nece, ko ce produziti a ko nece, to je sve u domenu spekulacija, treba to gledati sa vise strana i iz vise uglova. Bez veze je i raspravljati o tome, niti se zna da je neko za nekoga zainteresovan, a svi su i dalje pod ugovorom. Koliko god on da traje. U svakom slucaju i da ode nekoliko igraca, onda ce i doci nekoliko igraca. Da odu ovi nabrojani, ostali bi samo juniori sa samo ponekim zrelijim igracem. Sigurno je da nije nista prepusteno slucaju. Kao sad su u klubu trebali biti iznenadjeni ? Naravno da se u klubu o svemu razmislja, klub je taj koji ce odluciti da li ce pustiti neke igrace, neki ce mozda zaslugom biti pusteni za manje iznose, jer zasluzuju da probaju da odu negdje kako bi nesto u karijeri i zaradili, ako su u stanju da odu u takav klub da bi im zarada bila dobra. Neko ce se naci i na transfer listi. Sa druge strane da bi se to uopste i desavalo, sigurno onda postoji i lista zelja , i to da postoje vec i neki dogovori da neki igraci i dodju, jer se sigurno igraci nece tako pustati a da bas nemaju u klubu nikakav plan da se neko i dovede.
tako da realno, i da se ništa ne promijeni na bolje u odnosu na protekli period - nije riječ ni o kakvom problemu. a trebalo bi da sad pretekne i da se malo pojačamo.
To će sigurno biti bolje za naš fudbal,jer bez jačeg Želje nema ni jačeg Sarajeva.Trenutno sada ste ispod nivoa,renomea koji Željo zaslužuje, tj. sad ste trenutno zahrđali kratkoprugaši.BLU SKY je napisao/la:Vidim kone se zabrinule za nas samo cu ih razocarati na proljece ce te gledati jednog novog i puno stabilnijeg Želju

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Naguzicemo se ko ravaku nekom brkici ne bi li sta osvojili, kao sto se vi uradili. 
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

DRUG NEBI TI PUNCA
Hoće li se više Aco ili neki drugi moderator udostojiti i banovati trolove , bez obzira kojem taboru pripadali ? nema se šta pametno pročitati na temi od gluposti koje ti ljudi pišu..
Sad da se vratim temi, u nedjelju nam sudi Jakupović,(najveci levat od svih sudija zajedno sa Paradžikom) znači biće guravo, ali se nadam da možemo doći do pobjede, sad bih potpisao i pobjedu od 1:0 ..
Zamolio bih sve Željovce da ne objavljuju informacije na ove public forume o tome šta će se dešavati u našem klubu u narednom periodu, jer tim potezima štetite klubu. Niste ni svjesni koliko dušmana čita ove forume i koliko njih radi protiv našeg kluba..
Sad da se vratim temi, u nedjelju nam sudi Jakupović,(najveci levat od svih sudija zajedno sa Paradžikom) znači biće guravo, ali se nadam da možemo doći do pobjede, sad bih potpisao i pobjedu od 1:0 ..
Zamolio bih sve Željovce da ne objavljuju informacije na ove public forume o tome šta će se dešavati u našem klubu u narednom periodu, jer tim potezima štetite klubu. Niste ni svjesni koliko dušmana čita ove forume i koliko njih radi protiv našeg kluba..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bagrcavi ne znam sta da ti kazem,ali dobiti nekog investitora koji ocito radi dobru stvar za nas klub nazvati naguziti se moze samo neko ko stvarno ali stvarno nema pojma o bilo cemu sto ima veze sa novcem i finansijama.
Da se hoce svi klubovi kao Sarajevo "naguziti" pa da gledamo bolje utakmice na boljim terenima.
Da se hoce svi klubovi kao Sarajevo "naguziti" pa da gledamo bolje utakmice na boljim terenima.
Naguzili ste se vi svom glavonji odavno pa vas handri i u glavu i u dupe,pa opet nigdje dinarabagrcavi je napisao/la:Naguzicemo se ko ravaku nekom brkici ne bi li sta osvojili, kao sto se vi uradili.

Ne znam šta to od vas gledamo.sDobrinje je napisao/la:
Široki i Zrinjski se još nisu naguzili pa su ispred vas na tabeli. Kad čitam komentare pomislio bi čovjek da ste pobjegli barem 21 bod drugom na tabeli, a ljudi bez puno galame lagano odmiču.
Znam, znam šta ćeš reći ... Al' zato iduće godine ....
Taj "glavonja" je od 2009. osvojio vise trofeja nego tvoj kvazi klub za citavu historiju 
@sdobrinje vjerovatno si veoma mlad ili si neki tatin sin kad ti je cilj u zivotu da ti neko pokloni pare da se ti kurcis sa njima. Kad sam zaradis svoje pare vidjeces razliku. Ovako ste na nivou sponzoruse.

@sdobrinje vjerovatno si veoma mlad ili si neki tatin sin kad ti je cilj u zivotu da ti neko pokloni pare da se ti kurcis sa njima. Kad sam zaradis svoje pare vidjeces razliku. Ovako ste na nivou sponzoruse.
DRUG NEBI TI PUNCA
Aha,znaci cijela fudbalska evropa je sponzorusa.Drug kloni se ekonomije i kopaj kanal ili tucaj kamen
I prije rata smo imali vise trofeja od vas u manje godina postojanja a život još nije stao pa se vidimo još,a nema više Brkovića i kompanije i živi bili pa vidjeli kad ćete osvojiti trofejbagrcavi je napisao/la:Taj "glavonja" je od 2009. osvojio vise trofeja nego tvoj kvazi klub za citavu historiju

FK slijedeca sezonaAnex je napisao/la:I prije rata smo imali vise trofeja od vas u manje godina postojanja a život još nije stao pa se vidimo još,a nema više Brkovića i kompanije i živi bili pa vidjeli kad ćete osvojiti trofejbagrcavi je napisao/la:Taj "glavonja" je od 2009. osvojio vise trofeja nego tvoj kvazi klub za citavu historiju
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nema vise ni Muce, Cele sa kocijama preko terena 
A cuj onog gore cijeli svijet se naguzio ko oni hahahahahahh

A cuj onog gore cijeli svijet se naguzio ko oni hahahahahahh
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Taj "glavonja" je od 2009. osvojio vise trofeja nego tvoj kvazi klub za citavu historiju
Zasto lazes?

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Realno. Husref u pred-Tan eri imao sličan skor na polusezoni. Sad uloženo milion maraka, a rezultat isti. Jedino se ložiona promjenila.logme je napisao/la:Ne znam šta to od vas gledamo.sDobrinje je napisao/la:
Široki i Zrinjski se još nisu naguzili pa su ispred vas na tabeli. Kad čitam komentare pomislio bi čovjek da ste pobjegli barem 21 bod drugom na tabeli, a ljudi bez puno galame lagano odmiču.
Znam, znam šta ćeš reći ... Al' zato iduće godine ....
Al zaboli nas, guzite se i dalje za treće mjesto. Mi smo prodajom svojih igrača zaradili više nego što ste vi dobili od Tana.
Da se vratimo normalnoj temi, ne sviđa mi se ova najavljena rasprodaja na zimu. Jasno je da je ovim igračima koji su tu već 3-5 sezona **** igrati u našoj ligi i da bi po svaku cijenu otišli negdje, ali smo mi to trebali znati i bolje se pripremiti. Nadam se da ćemo imati adekvatne zamjene. Mada je teško naći dobru zamjenu za igrače koji su tu već 3-4 godine. Više od svega bi volio da imamo posloženu ekipu prije priprema, jer je to važnije nego koliko su "na papiru" kvalitetni igrači sa kojima započnemo sezonu. Imali smo nekad super pojačanja, al kad se pripreme ne odrade kako treba, onda nema ni rezultata.
@ceze pa sve i jedan klub ganja sponzore i ulagace.
Hopp je od Hoffenheima seoske ekipe napravio bundesligasa kroz nekoliko godina,Barcelona je po prvi put u klubskoj historiji stavila sponzora na dres,englezi odavno vec rade,francuzi od prije 3 godine.
Svaki klub se okrece tamo kuda pare dolaze i to je sasvim normalno.Samo se u Bosni to naziva naguzivanjem
Hopp je od Hoffenheima seoske ekipe napravio bundesligasa kroz nekoliko godina,Barcelona je po prvi put u klubskoj historiji stavila sponzora na dres,englezi odavno vec rade,francuzi od prije 3 godine.
Svaki klub se okrece tamo kuda pare dolaze i to je sasvim normalno.Samo se u Bosni to naziva naguzivanjem
Ne kontam zašto svi vi pominjete trofeje a u principu i ne znate kako izgledaju. Imate na google izgled trofeja PL BIH pa pokušajte.Anex je napisao/la:I prije rata smo imali vise trofeja od vas u manje godina postojanja a život još nije stao pa se vidimo još,a nema više Brkovića i kompanije i živi bili pa vidjeli kad ćete osvojiti trofejbagrcavi je napisao/la:Taj "glavonja" je od 2009. osvojio vise trofeja nego tvoj kvazi klub za citavu historiju
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Re: Odg: FK Željezničar
A vidi javlja nam se I dedin unuk iz Austrougarske. Kako ide, izmislil' se koji intervju?Aragon je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Taj "glavonja" je od 2009. osvojio vise trofeja nego tvoj kvazi klub za citavu historiju
Zasto lazes?

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 208 gostiju.