FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- pravnik1981
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
MNK Mostar SG uz podršku NSHNK/Ž, SSGM i Kluba navijača Red Army organizuje Memorijalni turnir “Dejan Drakul”,u znak sjećanja na svoga nekadašnjeg igrača.
Na turniru će učestvovati klubovi u kojima je nastupao Dejan Drakul: FK Mladost Gacko, FK Velež Mostar, FK Željezničar Sarajevo, MNK „Mostar SG“, , prijatelji i saigrači Dejana Drakula.
Turnir ima i humanitarni karakter. Sav prihod od Turnira namjenjen je kao pomoć za izgradnju Dejinog spomenika.
Na Memorijalnom turniru “Dejan Drakul” učestvuju:
- FK Mladost Gacko
- FK Velež Mostar
- FK Željezničar Sarajevo
- MNK Mostar SG
- prijatelji i suigrači Dejana Drakula
USRC Midhad Hujdur Hujka (Sjeverni) četvrtak, 27.11.2014.g.
Na turniru će učestvovati klubovi u kojima je nastupao Dejan Drakul: FK Mladost Gacko, FK Velež Mostar, FK Željezničar Sarajevo, MNK „Mostar SG“, , prijatelji i saigrači Dejana Drakula.
Turnir ima i humanitarni karakter. Sav prihod od Turnira namjenjen je kao pomoć za izgradnju Dejinog spomenika.
- FK Mladost Gacko
- FK Velež Mostar
- MNK Mostar SG
Moze Amar raditi dvije funkcije , nije on trener Zelje pa da ima toliko obaveza.Ne igra repka svake sedmice .
Mislim da je red na Zeljovca da bude trener repke ,em sto nam proizvodimo najbolje igrace za repku em sto Amar zna svoj posao kako treba .Moze i Mesa ako nece Amar
Vaha je vecini prvi izbor ali on nece zato I mislim da bi Amar trebo biti selektor.
Bilo bi dobro za igrace iz premijer lige u to sam siguran .
Disciplina ,red,rad i borba nece izostajati.
Mislim da je red na Zeljovca da bude trener repke ,em sto nam proizvodimo najbolje igrace za repku em sto Amar zna svoj posao kako treba .Moze i Mesa ako nece Amar

Vaha je vecini prvi izbor ali on nece zato I mislim da bi Amar trebo biti selektor.
Bilo bi dobro za igrace iz premijer lige u to sam siguran .
Disciplina ,red,rad i borba nece izostajati.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
pa "red" je i odveo reprezentaciju u halu nakon najvećeg uspjeha u njenoj istoriji. red je familiju pripaziti, red je jednog iz sarajeva, red je jednog iz želje, onda je red i golmana zrinjskog, red je i da pomoćnici moraju ipak biti po nacionalnom ključu, itd. pa ja ne mislim da bi na koga trebalo biti "red" da bude selektor.
mislim da to ne bi bilo dobro ni za želju, ni za reprezentaciju, ni za samog amara.
mislim da to ne bi bilo dobro ni za želju, ni za reprezentaciju, ni za samog amara.
Ima l' ko stikera Manijaka da proda? 

Ž '21!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Bravo druze, ovo fakat nema smisla, veca im je briga koga ce za selektora nego utakmica u NedjeljuChWilla je napisao/la:pa "red" je i odveo reprezentaciju u halu nakon najvećeg uspjeha u njenoj istoriji. red je familiju pripaziti, red je jednog iz sarajeva, red je jednog iz želje, onda je red i golmana zrinjskog, red je i da pomoćnici moraju ipak biti po nacionalnom ključu, itd. pa ja ne mislim da bi na koga trebalo biti "red" da bude selektor.
Svaka čast, siguran sam da su se nasi vrlo rado odazvali pozivu na tako jedan lijep i human dogadjaj..pravnik1981 je napisao/la:MNK Mostar SG uz podršku NSHNK/Ž, SSGM i Kluba navijača Red Army organizuje Memorijalni turnir “Dejan Drakul”,u znak sjećanja na svoga nekadašnjeg igrača.
- FK Mladost Gacko
- FK Velež Mostar
- MNK Mostar SG

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Sta je ovo? Nesto smo se ulijenili, nastala opsta apatija na forumu. Kontam naci cu makar 10-ak novih komentara kad udjem sda uz kafu procitam kad ono niko nista 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kompletna ekipa.Adviser je napisao/la:Vjerovatno je u pitanju simbolično obeštećenje.
Svima, ako je vjerovati http://www.transfermarkt.com/fk-zeljezn ... erein/2573 ističu ugovori 30.06.2015. Biće živo na pauzi!Tomić
Kvesić
Čolić
Bučan
Zeljković
Stanić
Hasanović
E. Sadiković
Nuspahić
Kašić
Hiroš ...

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Pa ovdje ni jedan igrac osim Tomica i evenutalno Colica nece otici, ko ce Bucana ili Zeljkovica npr kupiti 

Tomić i Kvesić sigurno idu, Zeljković vjerovatno po isteku kao slobodan igrač, Sejo će produžiti još na 7-8 sezona
, ostali će produžiti bez problema.

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
aS_Roma je napisao/la:Pa ovdje ni jedan igrac osim Tomica i evenutalno Colica nece otici, ko ce Bucana ili Zeljkovica npr kupiti
Mislim da Mladen ide. LP
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Znaci Tomic, Kvesic, Zeljkovic idu? Vjerovatno i Bucan ce da zavrsi karijeru? Sta je sa Stanicem? On se nesto povezivao sa Dinamom jedno vrijeme ako se dobro sjecam? On produzuje?
Mislim stvarno mi je svejedno al po meni je van svake pameti da puste Tomica, Kvesica, Zeljkovica i Stanica odjednom. Dvojica i nekako ali sve
I ti mladi igraci koji dolaze moraju imati bar 4-5 iskusnijih i kvalitetnih saigraca da bi napredovali. Al vidjet cemo na sta ce to sve liciti pred pocetak proljetnog dijela. Jos se ne zna ko ce produziti a ko otici.
Mislim stvarno mi je svejedno al po meni je van svake pameti da puste Tomica, Kvesica, Zeljkovica i Stanica odjednom. Dvojica i nekako ali sve

I ti mladi igraci koji dolaze moraju imati bar 4-5 iskusnijih i kvalitetnih saigraca da bi napredovali. Al vidjet cemo na sta ce to sve liciti pred pocetak proljetnog dijela. Jos se ne zna ko ce produziti a ko otici.
Kakav Stanic i prodaja sad jos kad je povrijedjen i sve to, Kvesic isto, svako malo lik povrijedjen tesko da ce i jednog prodati za pare koje misle da mogu dobiti.
Tomicu istice ugovor ni na njemu ne mogu uzeti dobre pare.
Zeljkovic i Bucan mogu otici samo negdje djabaluka
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Nisam ni mislio na prodaju. Svim ovim nabrojanim istice ugovor 30.06.2015. Radi se o tome ko ce produziti ugovor itdaS_Roma je napisao/la:Kakav Stanic i prodaja sad jos kad je povrijedjen i sve to, Kvesic isto, svako malo lik povrijedjen tesko da ce i jednog prodati za pare koje misle da mogu dobiti.
Ako budu prodavali sada na zimu, svi oni ce otici za 30% cijene koju bi mogli dobiti da su duze vezani ugovorom.
- themaniaks
- Kontakt:
vidim upuceni steHordas Doboj je napisao/la:Nisam ni mislio na prodaju. Svim ovim nabrojanim istice ugovor 30.06.2015. Radi se o tome ko ce produziti ugovor itdaS_Roma je napisao/la:Kakav Stanic i prodaja sad jos kad je povrijedjen i sve to, Kvesic isto, svako malo lik povrijedjen tesko da ce i jednog prodati za pare koje misle da mogu dobiti.
Ako budu prodavali sada na zimu, svi oni ce otici za 30% cijene koju bi mogli dobiti da su duze vezani ugovorom.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- Hordas Doboj
- Kontakt:
vidim upuceni ste[/quote]themaniaks je napisao/la:
Na predhodnoj stranici je momak postavio kome isticu ugovori, tako da ne treba neko posebno istrazivanje da znas, dovoljno je da se vratis stranicu unazad.
Tomić i Kvesić idu za određeni iznos. Za Tomića čak nije ni loša cifra, za Kvesića stvarno nemam pojma koliko je love u pitanju ali on ide sad na zimu. Zeljković vjerovatno kao slobodan a Sejo će da produži.aS_Roma je napisao/la:Kakav Stanic i prodaja sad jos kad je povrijedjen i sve to, Kvesic isto, svako malo lik povrijedjen tesko da ce i jednog prodati za pare koje misle da mogu dobiti.
Stanić je povrijeđen i vjerovatno će produžiti na još godinu da bi se prodao.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Jesu se kone zabrinule za nas , blago nama.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Objasni u kojem dijelu posta primjetis zabrinutost?terabajt je napisao/la:Jesu se kone zabrinule za nas , blago nama.
Na stranici prije si napisao "kompletna ekipaHordas Doboj je napisao/la:Objasni u kojem dijelu posta primjetis zabrinutost?terabajt je napisao/la:Jesu se kone zabrinule za nas , blago nama.

Vidim kone se zabrinule za nas samo cu ih razocarati na proljece ce te gledati jednog novog i puno stabilnijeg Želju 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Trenutno korisnika/ca: dark44, Ferroviere1987, Hrammm1921, Levin, xFrAg i 68 gostiju.