FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

koalem
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la koalem » 19 nov 2014, 00:45

Minjore je napisao/la:Gledaj što izbrisa konentar :urnebes: da sam znao da ces se naljutiiti, ne bi te zayebav'o za nadimak :(
Nije on..
4.10.2009.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 19 nov 2014, 00:49

Aragon je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Koji kompleks hahaha ojj majko moja e svaka ti čast nisam mislio da postoji neko ovoliko napacen :bow: :rol: :rol: :rol:
Prijatlju, zasto si nervoazan? :D
Dovesti talentovanog mladog igraca je dobra stvar, pogotovo ako ga uzmez rivalu ispred nosa.
Kakvi ste to ljudi?
Hem sto kritiku ne znate primiti dostojanstveno, sad ne znate niti pohvalu prihvatiti :kafa:
Nije tebi bilo upućeno, jbg nisi u toku imo si novinarski obaveza razumijem...

idi bolan i dalje ući steli se bgm treba puno rada jer ti zadnji intervju nije bio bas dobar :rol: :rol: moraš mnogo bolje al ja vjerujem u tebe :clap: :rol: :rol:

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 19 nov 2014, 00:57

JoseMourinho je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Koji kompleks hahaha ojj majko moja e svaka ti čast nisam mislio da postoji neko ovoliko napacen :bow: :rol: :rol: :rol:
Prijatlju, zasto si nervoazan? :D
Dovesti talentovanog mladog igraca je dobra stvar, pogotovo ako ga uzmez rivalu ispred nosa.
Kakvi ste to ljudi?
Hem sto kritiku ne znate primiti dostojanstveno, sad ne znate niti pohvalu prihvatiti :kafa:
Nije tebi bilo upućeno, jbg nisi u toku imo si novinarski obaveza razumijem...

idi bolan i dalje ući steli se bgm treba puno rada jer ti zadnji intervju nije bio bas dobar :rol: :rol: moraš mnogo bolje al ja vjerujem u tebe :clap: :rol: :rol:

Sorry onda do mene.
A od pisanja, imam puno sladjih "problema" veceras :wave:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 19 nov 2014, 01:07

Evo komsije jedan lijep interviju Marija Stanica.
Da ne kazete da uvijek raddi losih stvari i zezancije dolazimo na vasu temu:

U karijeri ste igrali za sedam klubova, od Želje do Chelseaja. Možete li izdvojiti jedan koji vam je ipak najdraži, klub u kojem ste se ipak osjećali najbolje?

''Željo je moja prva ljubav. U Želji sam odrastao i to je nešto što se ne može s ničim usporediti. Nakon Želje sam postao profesionalac. Kad zaigrate za klub iz svog grada, za klub za koji navijate od malena, više od toga se ne može, to zauvijek ostaje u srcu. Kad pređete u te profesionalne vode, sve je nekako drugačije. Nije to isto. Tamo odrađujete ono za što ste plaćeni.
Imao sam sreću da sam u svojoj karijeri igrao za sjajne klubove u kojima mi je zaista bilo divno. Uživao sam u gradovima u kojima sam živio, no sve je zapravo najviše ovisno o rezultatu. Čim igrate u klubu koji pobjeđuje, a niste povrijeđeni, automatski vam je tamo lijepo. Ipak, Željo je Željo.''
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 19 nov 2014, 01:08

Stanicu pusti se shuplje, nego kad ce vise pare od Sehica :kafa:

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 19 nov 2014, 01:31

Pitarski mozak,duh,šarm.......neprocjenjivo.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 19 nov 2014, 09:33

Za Šehu nikad pare nece reci hahaha tuzno vala, kako to toliko traje, i imam osjecaj da ce nas opet nekako izraditi na kraju. Ima li sta za onog slovenca sto tusi banane.
Volim te Zeljo!!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 19 nov 2014, 09:52

Stanicev intervju dokazuje da je Zeljo majka. Jos sam da moze tribine vaspitati, gdje bi mu bio kraj.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 19 nov 2014, 10:03

Konkurs za radno mjesto na Sarajevo Holiday Marketu

http://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-radn ... etu/12520/" onclick="window.open(this.href);return false;

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 19 nov 2014, 10:46

Aragon je napisao/la:Ako nam fakat uzmete ispred nosa tog Messia iz Trebinja, svaka cast vasoj upravi, na pravom ste putu. :tralala:
odakle je stigao igracina Stojcev ? iz Kineske lige ? :urnebes:

bolan uzivaj u holiday marketu na vasoj temi, puno lijepih stvari od dolaska misimovica, luke tonija ..ti ovdje dosao :facepalm: :facepalm: :damn:

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 19 nov 2014, 11:52

U nedjelju naš Željo igra zadnju utakmicu u ovoj godini. U ovoj godini smo mnogo toga prošli,kako dobrog, tako i lošeg. Mnogo uspona i padova. I ova godina je pokazala zašto je Zeljo najveci Klub. Navijači su bili uz Klub ( baklje ne računam ) u svim situacijama. Nakon ispadanja od Metalurga, poraza od Sarajeva, niko nije bio specijalno ljut na igrače već smo im samo davali još veći podstrek da bolje igraju. Bili smo tu po najvećim kišama ( protiv Zrinjskog) , pa snijeg i smrzavanje (protiv Širokog Kup). Pa doživljavali razna maltretiranja, od dolazaka na utakmice u 70.oj minuti, represije, nikad nismo odustali, već samo imali još veću želju i borbu za našu svetinju. Zato u Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 19 nov 2014, 12:07

BLU SKY je napisao/la:Miloš Ačimović, kapiten Leotara, te bivši kadetski reprezentativac naše zemlje u zimskom prijalznom roku će promjeniti sredinu. Naime, za lucidnog napadača zanimanje su pokazali najbolji klubovi u našoj zemlji, Željezničar i Sarajevo. Oba kluba iz našeg glavnog grada ne kriju avoje ambicije, kada je u pitanju dovođenje igrača Leotara.

Saznajemo da je Miloš već obavio razgovor sa čelnicima kluba sa Grbavice, dok sa Koševa imaju namjeru ovog igrača angažovati, tako što će sa njim pričati Marko Mihojević i Nemanja Anđušić, igrači bordo tima koji su jedno vrijeme igrali za tim iz Trebinja.
Sad ce svemirci ponudit vise para.To je ono kako kazu para vrti gdje burgija nece al vidjecemo sta ce se desavati
realno je da ide u sarajevo jer će se osječati kao u trebinju (slanina,čvarci,bijeli luk)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 nov 2014, 12:13

ado19211 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Antolović,Čolić,Bogdanović,Kosorić,Zeljković,Hasanović,Sadiković D.,Tomić,Varea,Bajić, Turković. Vjerovatno prvih 11 u Nedjelju. Tu veoma blizu prve postave je Enis Sadikovic, po meni momak koji trudom zaslužuje biti u ekipi ispred Benje Čolića ili recimo svog brata.
enis definitivno zasluzio da igra od pocetka. iako smo svi bili skeptici sto se tice njega, ali momak je u par utakmica sto je dobio odradio vise nego korektno. a kako znamo da igramo jako lose, da se nesto mora mijenjati mislim da je vrijeme da se on stavi odmah od pocetka.
Ni svojima nisi zanimljiv Adooooooo :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
Vid ovo Adoooooooo :pinokio: :pinokio: :pinokio: :pinokio: :pinokio: Et taki si

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 19 nov 2014, 12:15

De još koji glupi komentar bacite, taman krene normalna priča, vi s takvim komentarima prizovete padobrance..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 nov 2014, 12:15

samoposmatram je napisao/la:Stanicev intervju dokazuje da je Zeljo majka. Jos sam da moze tribine vaspitati, gdje bi mu bio kraj.
A Sarajevo TATA!!! :lol: :lol:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 nov 2014, 12:18

Zip je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Stanicev intervju dokazuje da je Zeljo majka. Jos sam da moze tribine vaspitati, gdje bi mu bio kraj.
Nije,vi ste samo malo Saraj'vo...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 nov 2014, 12:21

arelinho je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Nije,vi ste samo malo Saraj'vo...
:clap: :clap: Dobri ste vi,mogla bi se dobra zezancija napraviti.. al vas ovaj adooo kvari :pinokio: :pinokio: ...

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 19 nov 2014, 12:34

Minjore je napisao/la:U nedjelju naš Željo igra zadnju utakmicu u ovoj godini. U ovoj godini smo mnogo toga prošli,kako dobrog, tako i lošeg. Mnogo uspona i padova. I ova godina je pokazala zašto je Zeljo najveci Klub. Navijači su bili uz Klub ( baklje ne računam ) u svim situacijama. Nakon ispadanja od Metalurga, poraza od Sarajeva, niko nije bio specijalno ljut na igrače već smo im samo davali još veći podstrek da bolje igraju. Bili smo tu po najvećim kišama ( protiv Zrinjskog) , pa snijeg i smrzavanje (protiv Širokog Kup). Pa doživljavali razna maltretiranja, od dolazaka na utakmice u 70.oj minuti, represije, nikad nismo odustali, već samo imali još veću želju i borbu za našu svetinju. Zato u Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
Aferim momčino.

Svi na Jug da posljednji put ove godine da damo podršku FK Željezničar, grla i dlanovi momci, svih 90 i nešto minuta, zimska pauza će biti duga, prema tome, hajde da uživamo u ovoj utakmici.

Volim te Željo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 19 nov 2014, 13:27

ado19211 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Ako nam fakat uzmete ispred nosa tog Messia iz Trebinja, svaka cast vasoj upravi, na pravom ste putu. :tralala:
odakle je stigao igracina Stojcev ? iz Kineske lige ? :urnebes:

bolan uzivaj u holiday marketu na vasoj temi, puno lijepih stvari od dolaska misimovica, luke tonija ..ti ovdje dosao :facepalm: :facepalm: :damn:
Nemoj majke ti vise ici na njihovu temu i pisati :nene: A takodjer i druge bi zamolio.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 nov 2014, 13:36

a ako ikako može nemoj ni na našoj.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.