Nije on..Minjore je napisao/la:Gledaj što izbrisa konentarda sam znao da ces se naljutiiti, ne bi te zayebav'o za nadimak
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
4.10.2009.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Nije tebi bilo upućeno, jbg nisi u toku imo si novinarski obaveza razumijem...Aragon je napisao/la:Prijatlju, zasto si nervoazan?JoseMourinho je napisao/la:Koji kompleks hahaha ojj majko moja e svaka ti čast nisam mislio da postoji neko ovoliko napacen![]()
![]()
![]()
![]()
Dovesti talentovanog mladog igraca je dobra stvar, pogotovo ako ga uzmez rivalu ispred nosa.
Kakvi ste to ljudi?
Hem sto kritiku ne znate primiti dostojanstveno, sad ne znate niti pohvalu prihvatiti
idi bolan i dalje ući steli se bgm treba puno rada jer ti zadnji intervju nije bio bas dobar

Re: Odg: FK Željezničar
JoseMourinho je napisao/la:Nije tebi bilo upućeno, jbg nisi u toku imo si novinarski obaveza razumijem...Aragon je napisao/la:Prijatlju, zasto si nervoazan?JoseMourinho je napisao/la:Koji kompleks hahaha ojj majko moja e svaka ti čast nisam mislio da postoji neko ovoliko napacen![]()
![]()
![]()
![]()
Dovesti talentovanog mladog igraca je dobra stvar, pogotovo ako ga uzmez rivalu ispred nosa.
Kakvi ste to ljudi?
Hem sto kritiku ne znate primiti dostojanstveno, sad ne znate niti pohvalu prihvatiti
idi bolan i dalje ući steli se bgm treba puno rada jer ti zadnji intervju nije bio bas dobar![]()
moraš mnogo bolje al ja vjerujem u tebe
![]()
![]()
Sorry onda do mene.
A od pisanja, imam puno sladjih "problema" veceras

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Evo komsije jedan lijep interviju Marija Stanica.
Da ne kazete da uvijek raddi losih stvari i zezancije dolazimo na vasu temu:
U karijeri ste igrali za sedam klubova, od Želje do Chelseaja. Možete li izdvojiti jedan koji vam je ipak najdraži, klub u kojem ste se ipak osjećali najbolje?
''Željo je moja prva ljubav. U Želji sam odrastao i to je nešto što se ne može s ničim usporediti. Nakon Želje sam postao profesionalac. Kad zaigrate za klub iz svog grada, za klub za koji navijate od malena, više od toga se ne može, to zauvijek ostaje u srcu. Kad pređete u te profesionalne vode, sve je nekako drugačije. Nije to isto. Tamo odrađujete ono za što ste plaćeni.
Imao sam sreću da sam u svojoj karijeri igrao za sjajne klubove u kojima mi je zaista bilo divno. Uživao sam u gradovima u kojima sam živio, no sve je zapravo najviše ovisno o rezultatu. Čim igrate u klubu koji pobjeđuje, a niste povrijeđeni, automatski vam je tamo lijepo. Ipak, Željo je Željo.''
Da ne kazete da uvijek raddi losih stvari i zezancije dolazimo na vasu temu:
U karijeri ste igrali za sedam klubova, od Želje do Chelseaja. Možete li izdvojiti jedan koji vam je ipak najdraži, klub u kojem ste se ipak osjećali najbolje?
''Željo je moja prva ljubav. U Želji sam odrastao i to je nešto što se ne može s ničim usporediti. Nakon Želje sam postao profesionalac. Kad zaigrate za klub iz svog grada, za klub za koji navijate od malena, više od toga se ne može, to zauvijek ostaje u srcu. Kad pređete u te profesionalne vode, sve je nekako drugačije. Nije to isto. Tamo odrađujete ono za što ste plaćeni.
Imao sam sreću da sam u svojoj karijeri igrao za sjajne klubove u kojima mi je zaista bilo divno. Uživao sam u gradovima u kojima sam živio, no sve je zapravo najviše ovisno o rezultatu. Čim igrate u klubu koji pobjeđuje, a niste povrijeđeni, automatski vam je tamo lijepo. Ipak, Željo je Željo.''
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
Stanicu pusti se shuplje, nego kad ce vise pare od Sehica 

Pitarski mozak,duh,šarm.......neprocjenjivo.
Za Šehu nikad pare nece reci hahaha tuzno vala, kako to toliko traje, i imam osjecaj da ce nas opet nekako izraditi na kraju. Ima li sta za onog slovenca sto tusi banane.
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Stanicev intervju dokazuje da je Zeljo majka. Jos sam da moze tribine vaspitati, gdje bi mu bio kraj.
-
- Kontakt:
Konkurs za radno mjesto na Sarajevo Holiday Marketu
http://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-radn ... etu/12520/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/konkurs-za-radn ... etu/12520/" onclick="window.open(this.href);return false;
odakle je stigao igracina Stojcev ? iz Kineske lige ?Aragon je napisao/la:Ako nam fakat uzmete ispred nosa tog Messia iz Trebinja, svaka cast vasoj upravi, na pravom ste putu.

bolan uzivaj u holiday marketu na vasoj temi, puno lijepih stvari od dolaska misimovica, luke tonija ..ti ovdje dosao

U nedjelju naš Željo igra zadnju utakmicu u ovoj godini. U ovoj godini smo mnogo toga prošli,kako dobrog, tako i lošeg. Mnogo uspona i padova. I ova godina je pokazala zašto je Zeljo najveci Klub. Navijači su bili uz Klub ( baklje ne računam ) u svim situacijama. Nakon ispadanja od Metalurga, poraza od Sarajeva, niko nije bio specijalno ljut na igrače već smo im samo davali još veći podstrek da bolje igraju. Bili smo tu po najvećim kišama ( protiv Zrinjskog) , pa snijeg i smrzavanje (protiv Širokog Kup). Pa doživljavali razna maltretiranja, od dolazaka na utakmice u 70.oj minuti, represije, nikad nismo odustali, već samo imali još veću želju i borbu za našu svetinju. Zato u Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
realno je da ide u sarajevo jer će se osječati kao u trebinju (slanina,čvarci,bijeli luk)BLU SKY je napisao/la:Miloš Ačimović, kapiten Leotara, te bivši kadetski reprezentativac naše zemlje u zimskom prijalznom roku će promjeniti sredinu. Naime, za lucidnog napadača zanimanje su pokazali najbolji klubovi u našoj zemlji, Željezničar i Sarajevo. Oba kluba iz našeg glavnog grada ne kriju avoje ambicije, kada je u pitanju dovođenje igrača Leotara.
Saznajemo da je Miloš već obavio razgovor sa čelnicima kluba sa Grbavice, dok sa Koševa imaju namjeru ovog igrača angažovati, tako što će sa njim pričati Marko Mihojević i Nemanja Anđušić, igrači bordo tima koji su jedno vrijeme igrali za tim iz Trebinja.
Sad ce svemirci ponudit vise para.To je ono kako kazu para vrti gdje burgija nece al vidjecemo sta ce se desavati
Ni svojima nisi zanimljiv Adoooooooado19211 je napisao/la:enis definitivno zasluzio da igra od pocetka. iako smo svi bili skeptici sto se tice njega, ali momak je u par utakmica sto je dobio odradio vise nego korektno. a kako znamo da igramo jako lose, da se nesto mora mijenjati mislim da je vrijeme da se on stavi odmah od pocetka.Minjore je napisao/la:Antolović,Čolić,Bogdanović,Kosorić,Zeljković,Hasanović,Sadiković D.,Tomić,Varea,Bajić, Turković. Vjerovatno prvih 11 u Nedjelju. Tu veoma blizu prve postave je Enis Sadikovic, po meni momak koji trudom zaslužuje biti u ekipi ispred Benje Čolića ili recimo svog brata.

Vid ovo Adoooooooo

De još koji glupi komentar bacite, taman krene normalna priča, vi s takvim komentarima prizovete padobrance..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
A Sarajevo TATA!!!samoposmatram je napisao/la:Stanicev intervju dokazuje da je Zeljo majka. Jos sam da moze tribine vaspitati, gdje bi mu bio kraj.

Nije,vi ste samo malo Saraj'vo...Zip je napisao/la:A Sarajevo TATA!!!samoposmatram je napisao/la:Stanicev intervju dokazuje da je Zeljo majka. Jos sam da moze tribine vaspitati, gdje bi mu bio kraj.![]()
arelinho je napisao/la:Nije,vi ste samo malo Saraj'vo...Zip je napisao/la:A Sarajevo TATA!!!samoposmatram je napisao/la:Stanicev intervju dokazuje da je Zeljo majka. Jos sam da moze tribine vaspitati, gdje bi mu bio kraj.![]()

Aferim momčino.Minjore je napisao/la:U nedjelju naš Željo igra zadnju utakmicu u ovoj godini. U ovoj godini smo mnogo toga prošli,kako dobrog, tako i lošeg. Mnogo uspona i padova. I ova godina je pokazala zašto je Zeljo najveci Klub. Navijači su bili uz Klub ( baklje ne računam ) u svim situacijama. Nakon ispadanja od Metalurga, poraza od Sarajeva, niko nije bio specijalno ljut na igrače već smo im samo davali još veći podstrek da bolje igraju. Bili smo tu po najvećim kišama ( protiv Zrinjskog) , pa snijeg i smrzavanje (protiv Širokog Kup). Pa doživljavali razna maltretiranja, od dolazaka na utakmice u 70.oj minuti, represije, nikad nismo odustali, već samo imali još veću želju i borbu za našu svetinju. Zato u Nedjelju svi na Grbavicu, svi na Jug, pokažimo zašto smo najveći u svemu. Ispoštujte momke na terenu, Ispoštujte 27. rodjendan Manijaka. MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ !!
Svi na Jug da posljednji put ove godine da damo podršku FK Željezničar, grla i dlanovi momci, svih 90 i nešto minuta, zimska pauza će biti duga, prema tome, hajde da uživamo u ovoj utakmici.
Volim te Željo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nemoj majke ti vise ici na njihovu temu i pisatiado19211 je napisao/la:odakle je stigao igracina Stojcev ? iz Kineske lige ?Aragon je napisao/la:Ako nam fakat uzmete ispred nosa tog Messia iz Trebinja, svaka cast vasoj upravi, na pravom ste putu.![]()
bolan uzivaj u holiday marketu na vasoj temi, puno lijepih stvari od dolaska misimovica, luke tonija ..ti ovdje dosao![]()
![]()

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
a ako ikako može nemoj ni na našoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.