Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Na istom mjestu drug gdje i ove:High je napisao/la:
Gdje obučavaju idiote poput ovog Slobodana?
https://www.facebook.com/Crkva-bosanska ... 6/?fref=ts
Manipulisanje historije, mitomanija, laž! Kada pročitaš komentare smuči ti se.
DFa nema Bosne, ne bi imali Srbija i Hrvatska od koga krasti historiju.
Vidim da je Kolinda izjavila da je Bosna i Hercegovina najveća prijetnja Hrvatskoj. Nimalo me ne iznenađuju te izjave naših susjeda.
Vidim da je Kolinda izjavila da je Bosna i Hercegovina najveća prijetnja Hrvatskoj. Nimalo me ne iznenađuju te izjave naših susjeda.
Kocka je bačena
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
RADELJES I HADZIC
TELEVISIA PRESENTA
UN AMORE GRANDE
TELEVISIA PRESENTA
UN AMORE GRANDE
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Šta ovo kladionice prijete tužbom Kasumoviću jer će im porez povećat 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba ukinuti kladionice, ljudi u kladionicama zivot uniste ..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uniste i u kafanama, pa niko ne poziva da se ukinu.tuzlak1987 je napisao/la:Treba ukinuti kladionice, ljudi u kladionicama zivot uniste ..
Misliš sir dragan covic im prijetiDex je napisao/la:Šta ovo kladionice prijete tužbom Kasumoviću jer će im porez povećat

Naravno da će sud ovo oboriti i Fuke neće moći ići dalje. Ovo oko kladionica odgovara "stabilnoj" koaliciji.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ko ima predmete statistika ili kombinatorika, moze shvatiti lako zasto su kladionice za budale...SlevinKelevra je napisao/la:Uniste i u kafanama, pa niko ne poziva da se ukinu.tuzlak1987 je napisao/la:Treba ukinuti kladionice, ljudi u kladionicama zivot uniste ..
To je dobro samo za ubiranje poreza. Ali kako se kod nas ubiru porezi od kladionica

- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni kaze otac prije je bilo dosta vise pijanica koji zadnju paru potrose na alkohol pa se vrate kroz par dana kuci bez prebijene pare, upadali po ulicama i kanalima, tukli zene i djecu, citavu noc hodaju po ulici i galame. Ima ih i sada ali dosta manje nego npr u sedamdesetim i osamdesetimSlevinKelevra je napisao/la:Uniste i u kafanama, pa niko ne poziva da se ukinu.tuzlak1987 je napisao/la:Treba ukinuti kladionice, ljudi u kladionicama zivot uniste ..

Ovi u kladionicama su opasniji sto se tice unistavanja porodica sada jesu ozbiljno, a kockari u kasinu i lutriji su jos gori.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidi ovog prokockao 44 hiljade KM, unistio sebi dobar posao.
Nas narod treba dovesti u red i sto se tice cigareta, ovdje se najvise u svijetu pusi .. Omladina koja pije ne moze popiti koliko kockari prokockaju nema sanse, omladina popije 1 u sedmici zalomi sa drustvom, potrosi nesto sitno sto ne moze ugroziti finansijsku situaciju porodice..
Ko pusi sada potrosi daleko vise nego raja koja pije.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neka, kocka je dobra. Lakse se skinuti sa heroina preko metadona, nego sa kocke. O tim socijalnim posljedicama da i ne pricamo. Samo nas masta moze ograniciti u pretopstavci mogucih problema koji nastaju zbog kocke...
Ne prijete vec su podnjeli krivicnu prijavu protiv njega za odluku koja jos nije ni donesena .Toliko su sigurni u tuzilastvo i sud da su podnjeli krivicnu prijavu za nesto sto jos nije uradjeno.Ne radi se o porezu nego o komunalnoj taksi koja je u nadleznosti grada.Dex je napisao/la:Šta ovo kladionice prijete tužbom Kasumoviću jer će im porez povećat
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Dobro je rekao onaj Bill Nye, kockaju i i igraju igre za sreću oni koji ne znaju matematiku.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, i kafane koje prodaju alkohol i radnje sa brzom hranom su za budale. Niti jedno, ni drugo generalno nisu dobri za zdravlje. Ali, kao sto je situacija sa ova dva slucaja, i sa kladionicom je isto: 'oces uc', ili neces. Citajuci pojedine postove covjek bi zakljucio da ti ona treba iz kladionice zvoni u sest ujutro na vrata da ti uvai ponudu za danas.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ko ima predmete statistika ili kombinatorika, moze shvatiti lako zasto su kladionice za budale...

Uostalom, svaki put kad uplatim 10 KM na kladionicu, pola marke ide drzavi... Dobijem 150- 15 drzavi. Da je isti princip u ostalim usluznim djelatnostima, gdje bi nam bio kraj.
Dovoljno je pogledati izbor za forumasa godine da se vidi o kakvoj skupini jadova se tu radi
100% sportski i krajnje opušten potpis
Našao sam temu komentari koji su vas oduševili, htio sam postavio post od @High, ali ne možejer je zaključana, šteta 
Ako se neko promijenio kroz sve ove godine na forumu, onda je to @RiNo, ne bih ga mogao prepoznati po pisanju, nema šanse. Aferim.

Ako se neko promijenio kroz sve ove godine na forumu, onda je to @RiNo, ne bih ga mogao prepoznati po pisanju, nema šanse. Aferim.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kladionice su najveće zlo. Kad sve staviš na papir, koliko si uplatio pa koliko si dobio, to sve saberi, oduzmi, podijeli, pomnoži, korjen izvadi i vidjet ćeš da si u minusuk, i to ne malom. Mogu razumjeti da neko onako igra, uplati max 1 KM, čisto da se malo zabavi, i to jednom sedmično, ali da neko ko to vidi kao glavni izvod zarade a da ima više od 25 godina, to ne rzumijem.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.